Kapitán Peru Guerrero měl pozitivní test a zmešká baráž o MS

Mezinárodní fotbalová federace FIFA předběžně suspendovala peruánského útočníka Paola Guerrera za pozitivní dopingový test. Kapitán reprezentace neprošel kontrolou po říjnovém zápase kvalifikace o postup na mistrovství světa 2018 s Argentinou. Nyní má zastavenou činnost na 30 dnů.

Guerrero vyměnil Corinthians za Flamengo

Další změnu dresu učinil José Paulo Guerrero. Nyní už 31letý kanonýr ukončil smlouvu s Corinthians, dlouho však bez angažmá nezůstal, následující tři roky by měl peruánský sutér oblékat dres Flamenga...

Hráče Corinthians napadli fanoušci, Guerrera chytili pod krkem

Hráči brazilského celku Corinthians se stali terčem útoku fanoušků. V sobotu do tréninkového centra v São Paulu vnikla podle agentury AP asi stovka příznivců, které rozlítily špatné výsledky klubu. Jedním z napadených byl i útočník Paolo Guerrero, jehož chuligáni chytili pod krkem.

Peruánci vtipkovali o pašování

Peruánský fotbalista John Galliquio skončil při odletu ze středečního přípravného zápasu v Kostarice u výslechu na policii. S reprezentačním spoluhráčem Paulem Guerrerem žertoval, že pašuje drogy a zbraně.

Guerrero přestoupí z Hamburku do Brazílie

Útočník Paolo Guerrero přestoupí z Hamburku do brazilského týmu Corinthians, který minulý týden vyhrál Pohár osvoboditelů. Osmadvacetiletý reprezentant Peru už odcestoval do Sao Paula na zdravotní prohlídku.

Guerrero by mohl jít kvůli hrubému faulu před soud

Útočník Paolo Guerrero z Hamburku by mohl jít kvůli hrubému faulu na stuttgartského gólmana Svena Ulreicha před soud. Zákrokem peruánského fotbalisty se po několika trestních oznámeních začala zabývat hamburská prokuratura.

Hamburk akceptoval osmizápasový distanc pro Guerrera

Vedení Hamburku akceptovalo osmizápasový distanc pro svého útočníka Paola Guerrera za brutální faul na stuttgartského gólmana Svena Ulreicha. Peruánský reprezentant si tak znovu zahraje nejdříve koncem dubna.

Guerrero: Jsem pyšný na to, že jsem Peruánec

Peru nepatří mezi jihoamerické fotbalové velmoci a když před startem letošního Copa América přišlo o několik důležitých hráčů, nikdo s ním moc nepočítal. To ovšem Peruáncům prospělo, na turnaji v Argentině se dokázali semknout a svou jízdu zakončili včerejší výhrou nad Venezuelou, po níž berou bronz...

Guerrero se za své chování omluvil, s fanouškem se chce setkat osobně

Útočník Hamburku José Paolo Guerrero se deset dní po nechvalně známém incidentu, kdy trefil klubového fanouška plastovou lahví do obličeje, sám k celé události vyjádřil. Podle svých slov záležitosti lituje a považuje ji za největší omyl své kariéry. Rád by se s postiženým fanouškem setkal osobně.

Pro Guerrera skončila za hození lahve na fanouška ligová sezona

Peruánský fotbalista Paolo Guerrero si za hození lahve na fanouška už v této sezoně bundesligy nezahraje a možná skončí i ve svém klubu Hamburger SV. Disciplinární komise potrestala šestadvacetiletého útočníka zákazem startu v pěti utkáních, které zbývají do konce ročníku. Poté Guerrerovi vyprší v Hamburku smlouva.

Guerrerovi hrozí za hození lahve na fanouška i vězení

Fotbalista Hamburku Paulo Guerrero už dostal za zkrat, po němž hodil lahví po fanouškovi, rekordní pokutu od klubu, musí se však obávat dalších důsledků. Podle agentury SID hrozí peruánskému útočníkovi mimořádně přísný trest od Německého fotbalového svazu, incidentem se navíc začalo zabývat i hamburské státní zastupitelství.

Střelec Hamburku Guerrero má problém. Trefil fanouška lahví

Jose Paolo Guerrero si zadělal na problémy. Když útočník Hamburku po nepovedeném utkání s Hannoverem odcházel do kabin, hodil po nespokojeném fanouškovi flaškou, ze které pil. Klub i vedení soutěže oznámily, že s peruánským střelcem zahájí disciplinární řízení.

Guerrera zdržel v Peru strach

Útočník Hamburku Paolo Guerrero stále zůstává v rodném Peru. Šestadvacetiletý fotbalista měl být už několik dní zpátky v Německu, neodcestoval však kvůli údajnému strachu z létání.

Guerrero si poranil křížové vazy a zřejmě má po sezóně

Peruánci včera prohráli 1:3 ve Venezuele, mnohem horší zprávou však pro ně je zranění Josého Paola Guerrera. Útočník bundesligového Hamburgu si přetrhl přední křížový vaz v koleni a poraněn má i ten zadní. 25letý fotbalista musí na fotbal zapomenout šest až devět měsíců...

Guerrero možná odejde z Hamburku

Ivica Olić by nemusel být jediným útočníkem, který v létě opustí řady Hamburgeru SV. Už dlouho odchodem hrozí Paolo Guerrero, který s vedením nemůže najít společnou řeč ohledně prodloužení smlouvy. Ta peruánskému reprezentantovi končí za rok...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele