Další články

Záchranářské dostihy a Chelsea na kolenou: 25. kolo Premier League v kostce

O minulém víkendu klesli do sestupového pásma, po tomto už zase vystoupali nad něj. Fotbalisté West Hamu a Leedsu potěšili vlastní příznivce výhrou, která jim zajistila kýžený posun v tabulce. Zcela opačné emoce vstřebávali hráči Evertonu a Bournemouthu. Nedařilo se ani posilami nabité Chelsea, jež opět nebodovala bez vstřeleného gólu.

X faktor Ward-Prowse a nezastavitelný Rashford: 24. kolo Premier League v kostce

Už jen jeden gól z přímého kopu dělí Jamese Ward-Prowse od vyrovnání historického rekordu anglické ligy, který s 18 trefami drží legendární David Beckham. Kapitán Southamptonu v sobotu zmrazil Stamford Bridge a oživil záchranářské šance Saints. O víkendu opět zářil i Marcus Rashford, jenž dvakrát rozvlnil síť Leicesteru. Po mistrovství světa v Kataru vstřelil v 17 soutěžních zápasech 16 branek.

Pikantní přestup v Londýně: Jorginho odchází z Chelsea do Arsenalu

Arsenal potvrdil příchod Jorginha z Chelsea. Jednatřicetiletý italský reprezentant podle nepotvrzených zpráv podepsal smlouvu do roku 2024 s opcí na další sezonu...

Nketiahův hřebíček v Haa La Landu: 21. kolo Premier League v kostce

Náskok vedoucího Arsenalu před Manchesterem City je stále pětibodový. Gunners totiž gólem Eddieho Nketiaha v 90. minutě zlomili odpor srdnatě vzdorujících United, očekávaný nedělní magnet ovládli 3:2 a odpověděli na jednoznačné vítězství Citizens nad Wolves 3:0, které hattrickem zařídil Erling Haaland. Nejlepší střelec soutěže má na kontě už 25 branek...

V nominaci na cenu FIFA nechybí obhájce Lewandowski ani Ronaldo s Messsim

Hvězdní Lionel Messi z PSG nebo Cristiano Ronaldo z Manchesteru United nechybí v nominaci na cenu The Best pro nejlepšího hráče roku 2021 podle Mezinárodní fotbalové federace FIFA. V jedenáctičlenné nominaci je také obhájce vítězství, polský útočník Robert Lewandowski z Bayernu Mnichov nebo vítěz Ligy mistrů a evropský šampion Jorginho z Chelsea.

Italský záložník Jorginho se stal podle UEFA hráčem roku

Nejlepším fotbalistou Evropy za sezonu 2020/21 se stal v anketě Evropské fotbalové unie UEFA italský záložník Jorginho z londýnské Chelsea. V hlasování předčil svého spoluhráče N'Gola Kantého a Kevina de Bruyneho z Manchesteru City. Poprvé v jedenáctileté historii ankety figurovali ve finální tříčlenné nominaci jen záložníci.

Hráčem sezony 2020/21 podle UEFA bude Jorginho, De Bruyne, nebo Kanté

Evropská fotbalová unie UEFA zveřejnila nominaci na cenu nejlepšího hráče minulé sezony. Získá ji buď jeden z vítězů Ligy mistrů z Chelsea, Jorginho či N'Golo Kanté, nebo hvězda jejich finálového soupeře Manchesteru City Kevin De Bruyne. Vítěz bude vyhlášen 26. srpna.

Jorginhův agent nevyloučil jeho přestup do Juventusu

Brazilský záložník Jorginho by v létě mohl znovu putovat za trenérem Mauriziem Sarrim. Fotbalista Chelsea je podle mnoha zdrojů první požadovanou Sarriho posilou po odchodu z Londýna do Turína.

Sarriho z Neapole do Chelsea následuje Jorginho

Jorginho dokončil svůj přestup z Neapole do Chelsea. Italský reprezentant s brazilským pasem na Stamford Bridge následuje za 57 milionů eur kouče Maurizia Sarriho a ve svém novém působišti uzavřel pětiletý kontrakt...

Agent: Jorginho bude nejprve jednat s Neapolí

Jorginho podává za Neapol skvělé výkony, což logicky neuniká pozornosti dalších evropských velkoklubů. Agent italského reprezentanta Joao Santos však uvedl, že jeho chráněnec bude nejprve jednat s Partenopei...

Neapol získala z Hellasu záložníka Jorginha

Neapol získala první výraznou lednovou posilu, z Hellasu přichází jedna z jeho opor záložník Jorginho. Třetí tým italské ligy zatím koupil polovinu práv 22letého hráče, za kterou údajně zaplatil 5,5 milionu eur. Jorginho podepsal smlouvu do léta 2018.

Na pohárovou Evropu nemyslíme, hlásí Jorginho z Hellasu Verona

Na předních místech tabulky italské ligy jsou celky, s nimiž se v boji o pohárová umístění počítalo, překvapením je ale šestá příčka a na ní Hellas Verona. Nováček Serie A zažil vynikající podzim, ani po něm ovšem nemění své priority a nadále myslí na záchranu...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele