Další články

Španělský soud osvobodil hráče obviněné z korupce, včetně Jarošíka

Soud ve Valencii osvobodil kvůli nedostatku důkazů všech 36 fotbalistů, kteří čelili obvinění z ovlivňování zápasu španělské ligy mezi Levante a Zaragozou ze sezony 2010/11. Mezi obviněnými figuroval i český záložník Jiří Jarošík, který v té době hájil dres Zaragozy.

Měl jsem štěstí na kluby, řekl lídr Klubu šampionů Jarošík

Jiřího Jarošíka těší, že je spolu s Vladimírem Šmicerem lídrem nově vzniklého Klubu ligových šampionů, ale zároveň si uvědomuje, že zlatý odznak za tituly získané ve čtyřech různých zemích získal jen kvůli zvolenému systému hodnocení, které z každé země oceňuje jen jeden získaný titul.

Státní zástupce ve Španělsku obvinil z korupce i Jarošíka

Jméno bývalého českého reprezentanta Jiřího Jarošíka figuruje podle španělských médií v seznamu 41 osob, které státní zástupce obvinil z korupce v souvislosti s ligovým utkáním Levante - Zaragoza. V zápase posledního kola ročníku 2010/11 hosté zvítězili 2:1 a zachránili se.

Jarošík se do konce sezóny upsal Deportivu Alavés

Jiří Jarošík se vrací do Španělska, kde dříve oblékal dres Zaragozy. Zkušený český obránce, kterému vypršela smlouva v pražské Spartě, se dohodl na spolupráci do konce sezóny s Deportivem Alavés. Účastník tamní druhé ligy to dnes oznámil na svých oficiálních stránkách...

Jarošík nevylučuje návrat do ruské ligy

Jiří Jarošík, který po dvou letech zřejmě ukončí působení v pražské Spartě, nevylučuje návrat do ruské ligy, kde před lety působil v klubech CSKA a Křídla sovětů. V rozhovoru pro agenturu ITAR-TASS zkušený obránce řekl, že o svém příštím působišti zatím nemá přesnou představu.

Jarošík nezahájil přípravu se Spartou, hledá si nové angažmá

Obránce Jiří Jarošík dnes nezahájil přípravu se Spartou a v pražském klubu zřejmě po dvou letech skončí. Pětatřicetiletý stoper dostal svolení hledat si nové angažmá. ČTK to řekl mluvčí Sparty Ondřej Kasík.

Sparta ladí formu na Chelsea, trénuje i s Jarošíkem

Sparťané jsou v závěrečné fázi přípravy na dvojzápas Evropské ligy se slavnou Chelsea. V tréninku s týmem je i klíčový obránce Jiří Jarošík, byť je jeho start kvůli přetrvávajícím problémů se stehenním svalem takřka vyloučený.

Jarošíka stále brzdí zranění, o Chelsea ale přijít nechce

Problémy se zadním stehenním svalem na pravé noze dál pronásledují obránce Jiřího Jarošíka. Zadák pražské Sparty do zimní přípravy dnes nevstoupil úplně fit, byť od konce listopadu, kdy si sval poranil, i během prosincové dovolené dělal maximum pro rekonvalescenci.

Silvestrovského derby by se mohl zúčastnit i Jarošík

Tradičního Silvestrovského derby by se mohl zúčastnit i Jiří Jarošík. Obránce pražské Sparty však doléčuje zranění kolena a o jeho premiérovém startu v exhibičním duelu proti Slavii za tým internacionálů se rozhodne až o Vánocích.

Jarošík: Athletic jsou buldoci, kteří se nevzdávají

Jiří Jarošík si po více než roce zase vyzkouší, jaké to je zahrát si proti španělskému týmu. Zadák Sparty si rád opráší vzpomínky v duelu Evropské ligy s Athleticem, na který třikrát narazil při svém předchozím angažmá v Zaragoze. Jarošík tak dobře ví, jak těžká práce je ve čtvrtek před Spartou.

Jarošík: Na Feyenoord vzpomínám rád, teď je to zápas roku

Před jedenácti lety svými povedenými zápasy proti Feyenoordu Rotterdam v Lize mistrů o sobě dal pořádně vědět na mezinárodní scéně, teď si sparťanský obránce Jiří Jarošík duely proti nizozemskému velkoklubu v play off Evropské ligy vychutná téměř už jako veterán.

Matějovský podobný zápas nezažil

Kapitán Sparty Marek Matějovský patřil v dnešním duelu 23. kola první ligy s Příbramí k nejlepším hráčům. Vytvářel šance pro spoluhráče, ale po zápase musel spolknout hořkou pilulku v podobě porážky 0:2. Marně hledal v paměti utkání, ve kterém by jeden z týmů měl tolik šancí a přesto prohrál.

Latka měl pro Jarošíka příbor, nakonec ho nechal na lavičce

Martin Latka nejlepším možným způsobem odpověděl na hecování ze strany svého kamaráda sparťana Jiřího Jarošíka, který před pražským derby v žertu prohlásil, že slávistického stopera učil během společného působení v anglickém Birminghamu jíst příborem. Latka ve šlágru 22. kola v Edenu otevřel po čtrnácti minutách skóre a přispěl k remíze 1:1.

Učil jsem ho jíst příborem, hecuje Jarošík kamaráda Latku

Sobotní pražské derby mezi Slavií a Spartou nebude jen bitvou nesmiřitelných rivalů, ale také soubojem dvou velkých kamarádů. Obránce červenobílých Martin Latka a letenský bek Jiří Jarošík spolu před šesti lety působili v anglickém Birminghamu a mají k sobě velmi blízko.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele