Jarošík: V druhém poločase jsme už nedali Slavii šanci

První brankou zavelel sparťanský stoper Jiří Jarošík k jisté výhře svého mužstva ve slavném derby a během utkání se Slavií patřil k nejlepším hráčům na hřišti. Pokud by nedal před časem definitivní vale reprezentaci, byl by v současné formě možná nejlepším českým stoperem...

Jarošík litoval, že Sparta prospala úvod derby se Žižkovem

Bez dvou měsíců devět let čekal Jiří Jarošík na další ligovou branku ve sparťanském dresu. Dočkal se jí už v druhém vystoupení po návratu z dlouholetého zahraničního angažmá. Měl z ní radost, jako by to byl jeho vůbec první gól, ale spokojenost mu trochu pokazil nevýrazný výkon.

Jarošík se těší, jak si bude ve Spartě užívat radost z fotbalu

Před rokem a půl byl jeho příchod do Sparty takřka na spadnutí, ale den před podpisem smlouvy přišla nabídka Zaragozy a fotbalista Jiří Jarošík nakonec do rudého dresu nezamířil. Také tentokrát koketoval s myšlenkou prodloužit si ještě zahraniční kariéru, ale nakonec se v pátek rozhodl, že se na Letnou vrátí.

Jarošík se vrací do Sparty

Třiatřicetiletý fotbalista Jiří Jarošík se vrací do Sparty. Vedení pražského klubu dnes oznámilo, že se s hráčem domluvilo na dvouleté smlouvě s roční opcí. Bývalý reprezentant se do české ligy vrací po osmi a půl letech, během kterých působil v ruské, skotské, anglické a španělské lize.

Jarošík: Výhra na hřišti Realu nám moc pomohla

Podruhé v kariéře si Jiří Jarošík užil zápas na slavném madridském stadionu Santiaga Bernabeua. Zatímco před devíti lety tam s pražskou Spartou podlehl domácímu Realu v Lize mistrů hladce 0:3, v sobotu si mohl v dresu Zaragozy vychutnat velké vítězství 3:2, které jeho týmu výrazně pomohlo v těžkém boji o udržení.

Jarošíkova černá neděle: kruté debakly Zaragozy i Ústí

Ještě dnes se obránci Jiřímu Jarošíkovi téměř motala hlava při vzpomínce, na jaký "kolotoč" jeho Zaragoza nasedla v nedělním zápase španělské ligy s Málagou. I s odstupem jej mrazily vzpomínky na pět inkasovaných branek za 34 minut na domácím hřišti, které se podepsaly pod vysokou prohru 3:5 ve druhém kole.

Koller s Jarošíkem žalují Samaru

Spor českých fotbalistů Jana Kollera a Jiřího Jarošíka s jejich bývalým zaměstnavatelem Samarou kvůli nevyplaceným mzdám a prémiím skončí u soudu. Koller s Jarošíkem se rozhodli, že na ruský klub podají žalobu. Informaci přinesl server championat.ru.

Jarošík v Samaře promluvil přes zákaz do novin a přišel o miliony

Zhruba o sedm milionů korun přišel podle svých slov český fotbalista Jiří Jarošík, když loni poskytl ještě jako hráč Samary rozhovor ruským novinám. Vedení klubu, které předtím členům týmu zakázalo vystupovat v médiích, ho za porušení tohoto nařízení potrestalo pokutou 400.000 dolarů.

Jiří Jarošík nakonec posílil Zaragozu

Real Zaragoza získal třetí lednovou posilu. Stal se jí český záložník Jiří Jarošík, který jde do Španělska jako volný hráč. Bývalý český reprezentant, který naposledy působil v ruské Samaře, se Zaragozou podepsal kontrakt na rok a půl. Přímo ve Španělsku také v přítomnosti manažera Jiřího Rosického ze společnosti ISM kontrakt podepsal.

Sparta získala Lačného, láká Sionka a Jarošíka

Sparta Praha na startu zimní přípravy potvrdila, že jedná o příchodu s Jiřím Jarošíkem a Liborem Sionkem. Stvrzen byl přestup slovenského útočníka Miloše Lačného z Ružomberku. Druhý tým ligové tabulky naopak přišel o Patrika Bergra, který ukončil kvůli zdravotním potížím kariéru.

Jarošík může v Samaře skončit

Prezident ruského klubu Křídla Sovětů Samara Igor Zavjalov prohlásil pro oficiální stránky, že uvažuje o rozvázání kontraktu českému legionáři Jiřímu Jarošíkovi. Opora samarského celku napříč zákazu otevřeně mluvila o finančních problémech klubu.

Hašek veze dobrou zprávu: Koller a spol. chtějí reprezentovat

Potěšitelnou zprávu veze z Moskvy trenér české reprezentace Ivan Hašek, který včera sledoval utkání ruské ligy mezi Spartakem Moskva a Samarou, v němž nastoupili tři čeští hráči Jan Koller, Jiří Jarošík a Martin Jiránek. Všichni podali velmi dobré výkony a po utkání navíc včetně Radoslava Kováče potvrdili svoji chuť znovu reprezentovat.

Jarošík nepochybuje, že Koller Samaře pomůže

Pokud ruská Samara opravdu získá do svých služeb útočníka Jana Kollera, bude to pro Křídla sovětů posila první kategorie. Myslí si to záložník Jiří Jarošík, který v Samaře hraje už od ledna. Jarošík prý Kollera v ruském klubu vychválil a pevně věří, že nejlepší kanonýr v historii české reprezentace opravdu do Samary přestoupí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele