V Teplicích po špatném úvodu jara a prohře na Letné skončil kouč Jarošík

04.03.2023, 21:48
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (88)

Přidat komentář
Posledni Kovboj

tak si uzijte sestup, kreteni.

Reagovat
Salfovic

Ten tataráček je cejtit až sem.

Reagovat
umitdavala

Franta už jede

Reagovat
monty25

Co jsem zaznamenal, tak se mluví o Frťalovi.

Reagovat
Salfovic

Je v Teplicích ještě Verbíř? Tedy ne jako hráč.

Reagovat
monty25

Jo, dělá vedoucího mužstva.

Reagovat
monty25

Mrzí mě to kvůli tomu, že Jarošík byl po nějaké době trenér, co mi byl v Teplicích sympatický. Taky mě zaráží, že ještě minulou sezonu mu vedení proklamovalo důvěru i v případě sestupu a teď mu najednou dávalo nějaké ultimátum. Podle mě za tím prostě bude něco víc než jenom výsledky, asi nějaké neshody mezi ním a vedením... Na druhou stranu je fakt, že jak byl ten podzim nadějný, tak po zimní pauze to je nejenom výsledkově hrůza a děs. Samozřejmě že to zdaleka není jenom trenérem, ale párkrát se Jarošíkovi nepovedlo trefit sestavu, navíc pořád lpěl na hře se třemi obránci, což taky moc nefungovalo a dostávalo se dost gólů. Jak teďka čtu komentáře, že Teplice nemají hráče na 1. ligu a určitě spadnou, tak ten kádr působí špatně taky kvůli zraněním a hlavně ta obrana má bez Vondráška a Knapíka do ideálního složení daleko.

Takže sám nevím, jestli je ta výměna trenéra v tuhle chvíli dobře nebo špatně, to se uvidí až po sezoně. Cílem je samozřejmě záchrana, takže aspoň jeden tým nechat pod sebou a pak zvládnout baráž. Bude to ale podle všeho těžší než loni, protože tam není nikdo jako Karviná, která bodově zaostávala. Musím říct, že hlavně forma Pardubic mě docela děsí. A to jsem si po podzimu maloval, jak budou Teplice bojovat o prostřední skupinu...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
run

myslím, žes to napsal dobře. je to pud sebezáchovy klubu. proč najednou všichni Jarošíka tak velebí a odsuzují klub moc nechápu, protože výsledky opravdu neměl a jeho bazírování na 3 vzadu byl nesmysl viz 50 gólů ve 20 zápasech...

Reagovat
3M

mám úplně stejný názor

Reagovat
Shevchenko

proč tvl

Reagovat
KingMaster13

Jako měnit trenéra po prohře na Spartě mi přijde dost stupidní teda, nebo jako čekali, že tam s nima Jarošík vyhraje? Ten klub je odsouzen k těžkým časům

Reagovat
kilobyte

Hlavně už to udělali během dvou let podruhé. Hejkala taky vyndali po prohře se Spartou. Ten myslím dostal ultimátum asi na 2 nebo 3 zápasy a poslední byl se Spartou.

Přitom zápasy s top3 nejsou podle mě pro týmy mimo top3 moc relevantní ohledně výkonu. Karviná loni Slavii obrala hned dvakrát a bylo jim to k ničemu. Je hezké, když se outsider dokáže připravit na favorita a obere ho, ale k je to k ničemu, když se nedokáže stejně dobře připravit na sobě rovné.

Reagovat
Martin9719

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
srandamač

Vyhodit konečně nadějného trenéra po prohře se Spartou, která je v největším laufu za poslední roky, v zápase kdy hraješ od 35. minuty o 10? To je hodně chabá záminka.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Cafú

Reagovat
Zdechlina

velká chyba

Reagovat
Mr.Mike

Vsak je po tomhle sestup nemine

Reagovat
srandamač

Upřímně, Teplice už zachrání jen Straka.

Reagovat
Mr.Mike

nevim no..ten kádr je nejslabší ze všech..Zlín má aspoň pár zkušených borců..Teplice hodně mladých a slabá lavička

Reagovat
JarousFCB

Ten? Leda ve své hlavě, když si poplete pár výsledků.

Reagovat
Rothbard

Reagovat
ACSMan

Asi chtělo vedení Teplic vidět, že tady Jarošík zaboduje a řekne si o místo. Teď jim zbývá angažovat Vavrušku2cm

Reagovat
Martin9719

Ten ukončil kariéru.

Reagovat
kilobyte

Nějaká souvislost s jeho malým tajemstvím?

Reagovat
Martin9719

To nebylo řečeno, ale stačí si pustit ten dokument na youtube pokud tam ještě je.

Reagovat
shitcool

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Imos

Reagovat
Beči

Reagovat
Kucka

Reagovat
Fakt

Čím si vás Jarošík tak získal? Však v Teplicích to žádný zázrak nebyl a teď na jaře to byla už úplná bída. Na Slovinsku ještě větší tragédie. Nadějný trenér mi teda fakt nepřijde.

Reagovat
Salfovic

Je mladej a progresivní

Reagovat
meno

Skvělej útočnej trenér, akorát abys mohl útočit, musíš víc gólů dát, než dostat, což dost dobře nejde se slabou obranou a ještě slabšími gólmany

Reagovat
Pride

Tak uvidíme, jak si povede jeho nástupce s tímhle divizním týmem.

Reagovat
smazaný uživatel

Do toho co se dělo ve Slovinsku člověk nevidí, dali mu jen 12 zápasů, za mě není berná mince.

Mi přišel v Teplicích hodně zajímavej. Hraje na 3 stopery, což je u nás většinou spíš z nouze ctnost, ale on to rozestavení používá standardně. Napasoval na to ten svůj docela koukatelnej, kombinační fotbal. No a zároveň se mu povedlo být docela efektivní. Ty jeho působení v Teplicích za zázrak nepovažuješ, já třeba jo. Teplickej kádr podle mě dlouhodobě nemá na ligu, finančně jsou na tom úplně šíleně. Když porovnáš přestupy Teplic a Pardubic, Zlína, Budějek nebo i Karviný z poslední doby tak uvidíš, jak jsou na tom Teplice tragicky. Jediný co se povedlo, byly přestupy z FNL, který si Jarošík sám vytipoval, většinou na základě osobní zkušenosti.

Jarošík s tím kádrem hrál nad možnosti, podzim bych i řekl, že se mu povedl. Já nechápu jeho vyhazov hlavně kvůli tomu, že on není důvodem jarního průseru. Prostě důvodem je marodka zvlášť ze začátku kritická a že Gning ztratil kouzlo komety ligy

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Salfovic

Jestli většina hráčů marodí kvůli svalovým problémům, tak to jde dost za trenérem.

Reagovat
smazaný uživatel

a marodí většina se svaly? Fila, Knapík ne, ne

Reagovat
Beči

Reagovat
meno

A šup s ním do Baníku nebo Bolky

Reagovat
Kiss Me Polka!

V Baníku bych ho chtěl videt hlavně doufám, že nebude moc dlouho čekat na angažmá, připadá mi, že je do toho správně zazrany (jak to i popisoval starý hasek) a společně s nějakými podmínkami by to mohlo jít.

Reagovat
KingMaster13

Hodně zajímavý materiál pro nějaký středopolový tým.

Reagovat
Kucka

Reagovat
esmuellert

Za odvoláním Jarošíka toho bude víc, než jen nepodařené jaro. Do teď nechápu nominaci na zápas se Zlínem, kdy na lavičce sedělo pět hráčů včetně brankáře. Možná to byla demonstrace, že s takovým týmem se o záchranu hrát nedá, těžko predikovat. Na druhou stranu do týmu chodili hráči, které si sám vytipoval (vzhledem k rozpočtu) a stejně ta předváděná hra budila rozpaky...

Reagovat
Witcher

Kdyby se jmenoval jinak tak už je dávno pryč.Naopak šanci dostal a nepřevedl skoro nic.Celá trenérská kariéra zatim slabá a pochybuju ,že mu někdo dá ještě šanci.Kádr je sice slabej ,ale určitě ne zásadně slabší než maj ostatní.Celá druhá půlka tabulky je papírově na stejno zoufalá.Dostávají mraky golu,skoro žádný nedávají.Sestava se točí uplně random.Žádnej systém ani progres v tom není.To bychom se v tý letargii plácáli až do hořkýho konce a on by šel sám o dům dál...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kádr je podstatně slabší nez ostatní, s výjimkou Pardubic. I Zlín má v týmu pár slušných i když už starých hráčů, kteří kdysi něco hráli a mají zkušenosti (Kozák, Hrubý, Procházka, Vukadin..). Teplice mají Marečka a tím jsme skončili. Zbytek jsou mladí hráči, odchovanci, nebo borci základu co většinu kariéry hráli druhou či třetí ligu (Žák, Urbanec, Drame,..). Ve druhé lize jim bude líp, tam totiž tihle hráči patří a ono se to ukáže, až tam budou. S tímhle totiž do první ligy zpátky nepostoupí.

Reagovat
Uwe háže buly

Pardubice mají o parník lepší zálohu a gólmany. Zbytek je na cca stejné úrovni jako Teplice. I loni Karviná měla lepší kádr.

Reagovat
Uwe háže buly

Kádr mi teda přijde suverénně nejslabší už několik let. Vždyť oni snad ani nikdy neudělali žádný slušný přestup. Největší přestupy jsou příchod Marečka a Hybše, kteří jsou už x let za zenitem a přišli zadarmo. To i ten Zlín možná pracuje líp s kádrem.

Reagovat
run

tak

Reagovat
ratusek

Takže ve Zlíně a Pardubicích a v Budějovicích si vsichni oddechli. Záchranu mají jistou. A v klidu vlastně můžeme být i my

Reagovat
andrew96

No... kéž by. Každopádně už alespoň vím, koho tlačit pod Zlín, protože Pardubicím přeji záchranu (a konečně se v tom městě dá nějakému klubu fandit )

Reagovat
Rizek

Tepláky dolů. Jarošík byl to poslední, co je v mých očích drželo v první lize.

Reagovat
ratusek

Smaozřejmě to neznamená, že se nemůžou třeba s Franzem zvednout. Ale nečekám to a ostatní kluby si oddechly. I když ono ani do baráže např proti Vyškovu nebo Karviné bych nechtěl

Reagovat
Axelrose

Ještě tady máme Pardubičky, Rosice a to nemluvím o spoustě vesnic v okolí

Reagovat
Pablos

např. Hradec K.

Reagovat
Axelrose

Přesně, na ten jsem úplně zapomněl. No jo, je to dira

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Losinho

Snad sestup.

Reagovat
smazaný uživatel

OK, ale Jarošik dokázal hrát fotbal i s Teplicemi. Věřím, že by je udržel v lize.

Jestli teď nepovolaji Frantu nebo Csapiho, tak s Frťalou apod zažijí konečně sešup

Reagovat
smazaný uživatel

To že jsou jen 6 bodů od střední části tabulky s tímhle kádrem je ještě úspěch. Nezastávám se Jarosika, ale jako jestli si někdo myslí, že impuls v podobě novýho kouče s tímhle kádrem bude znamenat něco lepšího..no ono to taky může být spíš horší Ten tým je prostě strašně slabý a záchrana bude úplný zázrak.

Reagovat
kilobyte

Jarošík by podle mě byl ideální trenér pro Teplice až spadnou. Seskládat dobrý tým, vymakat styl hraní a postoupit. Pak by se sehraným týmem, který si věří dokázal i provětrat první ligu. Třeba jako Koubek s Hradcem, nebo Krejčí s Pardubicemi. Na to aby vedl tým, který hraje jen o záchranu, asi nemá (zatím).

Reagovat
$dolar$

Jako já mu fandil, ale upřímně, dává to smysl. Oni teď musí fakt hrát o všechno, proto potřebuji něčím nakopnout.

Reagovat
Pablos

Vidím to stejně... jen teda mohli klidně říct rovnou už po minulém kole, že ještě povede hráče proti Spartě a pak bude nový trenér. Takhle je to trapný trochu.

Reagovat
3M

Proc tolik chvali pro nej? Za me dobre, ze jde. Sice je sympatak a fandil jsem mu, ale jeho system na 3 obrance proste nefungoval a posledni mace ve Zline a Jablonci proste prokaucoval.

Ten tym neni az tak spatny, minimalne Budejky, Zlin, Pardubice a Banik maj horsi.

Jirko hodne stesti, az bude novy majitel, penize a poradni hraci, radi te uvitame na Stinadlech zpet

Reagovat
3M

*chvaly

Reagovat
Firkraag

Reagovat
smazaný uživatel

No Baník a Budějky maj rozhodně lepší tým než Teplice

Zlín má alespoň stopery narozdíl od Teplic

Reagovat
Keeper117

Momentálne má reálne každý v lige lepší tím než Teplice... Pardubice majú Nitu, Hlavatého a v skvelej forme hrajúceho Janoška Zlín má skúsených chalanov ktorý fakt nie sú zlí futbalisti (Procházka, Fillo, Vako Chanturishvili, Kozák, Balaj) Budejky nemám napozerané vôbec ale neverím že sú na tom tak zle a Baník má chaos sám v sebe ale káder tak zlý nemajú. Teplice majú len Gninga ktorý už tiež bude hlavou niekde inde potom Marečka a TK27. Grigar už tiež má proste roky a skôr by mal byť mentor pre mladších

Reagovat
3M

Zrovna Marecek a TK27 nejvetsi odpad u nas, je videt ze mas nastudovano

Reagovat
Keeper117

Tak ale aspoň nahrané majú tak som to myslel v tých ostatných tímoch aspoň občas tí skúsení niečo pohrajú až na Filla so Spartou no Tepliciam nezahrajú ani tí starší

Reagovat
run

Reagovat
hyper01

Důvod?

Reagovat
3M

Kučera zahraje jeden z pěti zápasů a je pomalej. Mareček zahraje jeden z deseti zápasů a je ultra pomalej

Reagovat
run

a navíc je nepřesnej a hraje pořád alibi na gólmana. je to velkej omyl

Reagovat
db18

Reagovat
Kiss Me Polka!

pry lepší tým než banik

Reagovat
3M

Ok, sorry, srovnatelne na hovno

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
run

Reagovat
Salfovic

Aspoň bude moct fňukat s Kozlem.

Reagovat
smazaný uživatel

Karma za to, že nedal šanci moldavskému supertalentu Bulmagovi.

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Za mě je zázrak, že s tím kádrem nebyli suverénně poslední po podzimu. Vyhodili trenéra který nahrál víc bodů než je s tímhle týmem reálné.... ale asi ví co dělají, navíc když dají ultimátum v zápase na Spartě! Přál bych si aby s nimi sestoupili ještě Budějovice, to je další tým bez fanoušků, peněz a s egoistickým majitelem, který fotbalu nerozumí, ale chce ho celý řídit! Pryč s tím plebsem z ligy!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele