Defoe ani Bent zatím do Aston Villy nejdou. Posily budou v lednu

Podle anglických médií chce Aston Villa koupit kvalitního útočníka a v jejím hledáčku mají být Jermain Defoe a Darren Bent. Manažer Martin O’Neill přiznal, že chce kádr v zimě posílit, o konkrétních jménech ale pomlčel.

Defoe by mohl odejít do Aston Villy

Anglický reprezentační útočník Jermaine Defoe z Portsmouthu by podle posledních spekulací britských médií mohl posílit Aston Villu. Její manažer Martin O’Neill je prý za Defoea ochoten zaplatit až šestnáct milionů liber.

Redknapp chce útočníka, Defoe ale nepřijde

Tottenham bude muset hledat nového útočníka jinde, než v Portsmouthu. V hledáčku londýnského klubu byl Jermaine Defoe, jeho příchod na White Hart Lane ale nyní vyloučil manažer Spurs Harry Redknapp...

Defoe bude brzy fit, na operaci nemusí

V sestavě Portsmouthu se již hodně brzy znovu objeví Jermaine Defoe. Kanonýr anglického klubu má problémy s lýtkem a hrozila mu operace, ta ovšem není nutná. Na chirurgický zákrok vedle bývalého hráče Tottenhamu a West Hamu nepůjde ani Lassana Diarra.

Defoe zřejmě půjde na operaci

Jermaine Defoe rozjel letošní sezonu skvěle a brankami v dresu Portsmouthu si vysloužil pozvánku do reprezentace, nyní ho čeká nucená pauza. Útočník Portsmouthu má problémy s lýtkem, které možná bude muset vyřešit operace...

Defoe sní o příchodu Crouche

Jermain Defoe v zimě vyměnil lavičku Tottenhamu za základní sestavu Portsmouthu a ligovou sezonu nakonec zakončil s dvanácti přesnými zásahy na kontě. Pro příští sezonu si do týmu přeje jednu posilu - Petera Crouche...

Defoe nesmí hrát proti Spurs

Jermaine Defoe, fotbalista Portmouthu, nesmí nastoupit proti svému bývalému klubu Tottenhamu Hotspur. Důvodem je pravidlo Premier League o hostování. Díky Defoeově absenci tak pravděpodobně v základní sestavě Portsmouthu nebude proti Spurs chybět Milan Baroš.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele