Defoe nesmí hrát proti Spurs

21.03.2008, 10:03
Aktuality
Jermaine Defoe, fotbalista Portmouthu, nesmí nastoupit proti svému bývalému klubu Tottenhamu Hotspur. Důvodem je pravidlo Premier League o hostování.

Defoe se připojil k Pompey těsně před uzavřením lednového přestupového okna a protože by se nestihly vyřídit všechny formality , oficiálně přišel do Portsmouthu na hostování. Krátce po přestupové uzávěrce se pak stal definitivně hráčem Pompey, kteří za něj na účet Spurs poukázali 7 milionů liber. Nicméně tento přestup vejde oficiálně v platnost až v červenci, kdy se přestupové okno otevře nanovo.

Portsmouth se na funkcionářském poli snažil dlouho nalézt nějakou kličku, aby Defoe mohl do utkání naskočit, nicméně jak se zdá, nakonec se mu to nepovede, přestože má podpotu i několika dalších klubů. Manažer Harry Redknap neskrýval rozhořčení nad vzniklou situací: "Vždyť je to snůška nesmyslů, hloupé pravidlo, jenže proti němu nejde nic dělat."

Pozitivní zprávou pro české fanoušky je, že díky Defoeově nucené absenci by se do základní sestavy měl dostat reprezentační útočník Milan Baroš.

Autor: Jiří Fišara / sportinglife.com

Komentáře (40)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jermain je vynikající hráč, škoda že na něj prostě už u Spurs nezbylo místo...a tak musel

Reagovat
fantomas

on je u pompeys na hostování?

Reagovat
-Kopy-

"Krátce po přestupové uzávěrce se pak stal definitivně hráčem Pompey, kteří za něj na účet Spurs poukázali 7 milionů liber"

Reagovat
fantomas

co to je za blbost

Reagovat
havrys99

to je fakt blbost.....já si taky myslel že je to normální přestup.....no pro Portsmouth je to ohromná škoda .....Jermaine se svojí formou má na základ v repre

Reagovat
smazaný uživatel

V přestupovým termínu už stihli dojednat jen hostování a poté podedpsali regulérní přestup za těch zmíněných Ł7M. Což znamená, že v tuhle chvíli je Jermain v Porthmouthu na hostování, ale od léta vejde v platnost jeho smlouva a bude jejich hráčem.

BTW Škoda pro Spurs, ptže se slusně rozehrál (dostal i pozvánku do repre) a jak to tak vypadá v létě z White Hart Lane odejde Berbatov a Jermain by se ke Keanovi hodil

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě se více chytil u Pompey než u Spurs, tam proti útočné dvojici Berbatov - Keane neměl šanci. Tady se chytil a já mu to přeju.

Ale nechápu, jak se může napsat, že se Baroš díky jeho absenci dostane do základu, když tam hraje celkem pravidelně. . Ale bude mít určitě víc prostoru tak by mohl dát gól děravé obraně Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

no on nemel sanci se chytnout i Spurs kdyz jenom sedel....a :Pozitivní zprávou pro české fanoušky je, že díky Defoeově nucené absenci by se do základní sestavy měl dostat reprezentační útočník Milan Baroš. ja bych rek ze Baros hraje dobre a uz je v zakladni sestave natrvalo

Reagovat
Laneey

no Defoe bude Pompey hodně chybět , podle mě by mělo být umožněno nastoupit v zápase , ale asi určitš nenastoupí no , no jinak bych Milanu Barošovi nějaký ten gól přála, v Pourtsmouthu se chytil, hraje dobře,no určitě líp než v Lyonu,má skvělý přihrávky, akorát ty góly furt nepřicházej , ale já myslím , že je to jen otázka času, a pro repre to bude jen dobře, jelikož pan Brucner Milanovi dosti věří, jak jsme se mohli všichni už přesvědčit

Reagovat
Devil

Veri mu bohuzel az moc!

Reagovat
Laneey

jj , měl by povolat třeba Bednáře, na toho bych byla zvědavá

Reagovat
Devil

Jj,mohl by mu dat sanci!

Reagovat
Kapřík

Až se dostane do první ligy, tak ho určitě někdo povolá, ale zatím je ve druhý a to pro povolání do repre není zas tak nejpádnější argument. Navíc už jednou povolanej byl a slavný to zrovna moc nebylo.

Reagovat
Devil

Myslim ze druha Anglicka liga neni o mnoho horsi jak ta nasa slavna GL.

Reagovat
fantomas

co o mnoho, ona neni horší!!!

Reagovat
Devil

Mam taky ten nazor,jen jsem to nechtel rikat tak na plnou hubu,abych predesel nejakou reagci zdejsich vyznavacu te ceske placane.

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

no dovolim si nesouhlasit s tim Barošem. Videl sem ho v posledních asi dvou zápasech a byla to hlavně v tom posledním katastrofa. Právě že nepřihrával, akorát jednou slabě vystřelil, to je proste na utočnika málo....srašně soloval, nevim o co se pokoušel a ještě ta ruka samozřejmě mu jako čechovi přeju vše nej, ale objektivně proste musim říct že mu pompeys zatím moc nedali

Reagovat
Devil

Zatim dobre pada ve vapne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

ale prosim te

Reagovat
Devil

co potrebujes?(ze prosis)

Reagovat
fantomas

abys nebulil

Reagovat
Devil

Ja nebulim,ale kdyz vypadne muj oblibenej klub a prijde o sanci vyhrat FA Cup, kvuli tomu ze Barosek se rozpleskne ve vapne a predvede divadilko je pro me dost podstatny!

Reagovat
smazaný uživatel

ty mu to snad nikdy neodpustis

Reagovat
fantomas

nj zasloužili ste si vyhrát, byli ste lepší, ale na tohle by ses mohl vymlouvat donekonečna, stalo se

Reagovat
fantomas

a hlavně jak na to koukam ted z opakovačky tak tam zřetelně štrajchnul o kuszczakovu hlavu, takže to by spadl každej...

Reagovat
Devil

Ja vim,jeste ho pri tom neohrabanym padu kopl kolenem do hlavy.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Devil

Ja se nevymlouvam,uz nekolikrat jsem tu psal,ze meli dat gol a byl klid,ale jen poukazuju na to,co Baros zatim pro Pompey udelal.Spolu s hlavickou,kterou poslal Defoea do brejku,byl ten pad ve vapne zatim pro klub z jeho strany nejlepsim, co zatim v Portsmouth zvladl.

Reagovat
fantomas

nj, ale faul to proste byl, nevinný, ale byl...padat asi nemusel, ale to by nebyl Baroš

Reagovat
Laneey

no poslední zápas sem neviděla,ale jinak se mi tam celkem líbí, je dobře , že hraje pravidelně, určitě se chytí líp ,no prostě mu přejme štěstí

Reagovat
fantomas

jo, přejme, když mu Redknapp bude takle věřit, tak věřim, že se opravdu chytí jak říkáš

Reagovat
smazaný uživatel

Defoe přišel ještě o jeden zápas později než Baroš a má 6 golů. Baroš nic.

Reagovat
-Kopy-

Baroš má více asistencí.

Reagovat
smazaný uživatel

baroš se už stejně nikdy nevrátí do bývalé formy, bylo by nejlepší poohlédnout se jinde.....to už je totálně vyřizený hráč, dobrý tak pro Turecko nebo Spartu....od té doby co mu hráblo (léto 2004) všude jen trapně pohořel a lepší to už nebude......na vrchol se už zpátky nikdy nevydrápe, nemá na to, je to už jen reklamní panáček pro holčičky......Bednář rulezzl...

Reagovat
smazaný uživatel

použil bych trochu jiný slova, lae jinak souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Poprvé s tebou do posledního slova souhlasím. A vidíš, že to jde i bez "nadřazených" a urážlivých výrazů.

Reagovat
Kapřík

Zas nepřeháněj...

Reagovat
smazaný uživatel

TO JE DOBRE ZE NEBUDE HRAT UZ VIM CO VSADIM O VIKENDU

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele