Defoe ani Bent zatím do Aston Villy nejdou. Posily budou v lednu

30.12.2008, 10:36
Aktuality
Podle anglických médií chce Aston Villa koupit kvalitního útočníka a v jejím hledáčku mají být Jermain Defoe a Darren Bent. Manažer Martin O’Neill přiznal, že chce kádr v zimě posílit, o konkrétních jménech ale pomlčel.

Birminghamský klub letos útočí na Ligu mistrů, zatím úspěšně narušuje hegemonii velké čtyřky a z elitní společnosti vytlačuje Arsenal.

Manažer Martin O’Neill má k ruce velmi kvalitní kádr, přes zimu ho ale ještě chce vylepšit. Podle anglických médií má zájem především o kvalitního útočníka. Kandidáty na přestup údajně jsou Jermain Defoe (Portsmouth) a Darren Bent (Tottenham).

"Zatím nejednáme o žádném hráči. Všechno jsou to spekulace, které se nezakládají na pravdě," uvedl O’Neill. 56letý kouč ale nepopřel, že v zimním přestupovém okně se od jeho týmu dá očekávat významná aktivita.

"Jak říkám, lednové okno je jedinou možností, kdy můžeme přemýšlet o posílení týmu. Myslím, že posily potřebujeme, ale získat je nebude vůbec snadné," dodal Martin O’Neill.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (25)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bent by byl ideální - už si zvykl sedět,ted jen ještě kde bude sedět na lávce... Defoe je výbornej a neměl by kde hrát už,moc hráčů na moc malej prostor...

Reagovat
smazaný uživatel

A byla by škoda,aby Defoe nebo Agbonlahor seděl a jinak by se to vyřešit asi nedalo...

Reagovat
smazaný uživatel

defoe by ani nemusel odist ale bent ANO

Reagovat
georgeo

jde vidět, že i tým s většinou anglických hráčů může konkurovat těm nejlepším kosmopolitním z Big 4

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepe nikoho nekupovat a dat sanci Harewoodovi a mlademu Delfounesovi ae jelikoz Villa valci na trech frontach tak by to asi chtelo nakou posilu. Jenomze Bent ani Defoe nebudou moc zasahnout do boju v UEFE. Radsi se nuanahlit a rozumne investovat 15M liber.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlépe nikoho nekupovat,ale chtělo by to nějakou posilu?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel sem nekupovat nikoho z techto dvou jmen. Jak sme vysvetlil dole ani jeden nemuze hrat v UEFE.

Reagovat
smazaný uživatel

Marlon bohuzel nema formu a Nathan je zatim jen talent, i kdyz velky. Posila je podle me do utoku nutna.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak Marlon toho letos moc neodehral. Prakticky hral v zakladu pouze utkani UEFY a v lize jenom stridal. Ja ho dlouho nevidel hrat cili si neodvazuju tvrdit zda je z formy, podle me jenom nedostava dostatek sanci si zahrat a presvedcit o svych kvalitach.

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna bude muset Homer nastartovat karieru nekde jinde, vysedavani na lavce ho urcite nebavi.

Reagovat
smazaný uživatel

Narozdil od Zat Knight, ten si splnil detsky sen, takze vysedavani na lavce zvlada :-).

Reagovat
honziss

Omlouvám se za OT, ale:

Tottenham se během vánočních svátku bez úspěchu pokusil vykoupit z West Hamu útočníka Craiga Bellamyho. Podle deníku Sun nyní učinil manažer Spurs Harry Redknapp druhý pokus, Hammers údajně odmítli i dvanáct milionů liber.

Zolo, tos měl vzít a koupit Doylea.

Reagovat
Fedro

S Bentem souhlasím, ten by měl odejít. Stejně sedí v Tottenhamu bude sedět i v AV. S tim že AV je daleko lepší jak Spurs

Reagovat
honziss

Bent sedí v Tottenhamu?

Reagovat
Fedro

Co sem viděl tak naskakuje do 2. poločasu, Redknapp to točí hodně často

Reagovat
honziss

Bent hraje pravidelně.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdepak, dost casto hraje od zacatku Rusak

Reagovat
honziss

Ale rozhodně se nedá říct že by seděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nesedí, hrát bude a potřebuje k sobě dobrýho parťáka, zatim jim to s Pavlju moc nešlape.

Reagovat
smazaný uživatel

Martin O'Neill zatím odvádi v AstonVille vynikající práci a fanoušci udělali dobře, když ho tenkrát zuby nehty drželi před vábením anglické repre. Villa hraje skvělý fotbal, navíc tým má kostru z anglických hráčů, borci jako Milner, Young, Agbonlahor jsou budoucností anglického fotbalu, jen tak dál a moc jim přeju, aby konečně prolomili Big4.

Reagovat
smazaný uživatel

Spis nez fanousci to zpackala The FA :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Bent nikam nepujde....u kohoutu hraje celkem dost a taky mu to docela strili.....mozna ze by se mohl O´neill podivat taky trosku po Evrope .....si koupi Podolskiho a je to vyreseny....

Reagovat
smazaný uživatel

Bent,Defoe,Crouch,Owen,Heskey,Bellamy... Máš dost ostrovních útočníků k mání,proč hledat jinde?

Reagovat
smazaný uživatel

Villans teď momentálně potřebujou útočníka jako blazen ....... Agbonlahor na hrotu není nejlepší řešení a na pravo zalohy Milner to absolutně nefunkuje. O´Neill je u mě pan trenér jak on dokáže prožívat zápasy to snad uměl jen Straka .......... včerejší informace o tom že O´Neillovi nabídl pomoc sprintér Johnson aby Agbonlahor a Young byli ještě rychlejsí je dost veliká pecka

Reagovat
smazaný uživatel

Gabby na hrotu a James na pravym kridle ze nefunguje? 4 misto, 20 zapasu, 38 bodu, skore +11. Takhle si predstavuji nefunkcnost :-).

K schuzce sprintera Michael Johnson s Martin O’Neill. Je to uz nekolik tydnu zpatky, kdo rozumi anglicky, prikladam rozhovor pro AVTV ... mms://video.premiumtv.co.uk/astonvillacontent/201108legend_hi.wmv

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele