Defoe se obává neúčasti na ME, Tottenhamu ale je věrný

Jermain Defoe si letošní sezonu představoval trochu jinak, než jak mu zatím vychází. Anglický útočník nemá místo v základní sestavě Tottenhamu, přednost před ním dostává Emmanuel Adebayor a 29letý fotbalista ví, že se mu vzdaluje účast na evropském šampionátu...

Defoe v zimě myslel na odchod z Tottenhamu

Jermain Defoe nehraje v Tottenhamu tak často, jak by si představoval, v zimě se mu proto v hlavě honily myšlenky na odchod. Anglický reprezentant na White Hart Lane zůstal a dál bojuje o důvěru manažera Redknappa. O víkendu vstřelil své první ligové góly v této sezoně.

Cítím se mnohem silnější, hlásí uzdravený Defoe

Jermain Defoe překonal vážné zranění kotníku a vrátil se do sestavy Tottenhamu. Anglický reprezentační útočník včera zaznamenal první dvě trefy, kterými Spurs pomohl k remíze 3:3 s Twente v Lize mistrů. Defoe věří, že další trefy brzy přidá. Podle svých slov se cítí lépe než kdy dřív.

Defoe musel na operaci. Nezahraje si tři měsíce

Anglického reprezentanta Jermaina Defoea z Tottenhamu čeká nakonec tříměsíční pauza. Sedmadvacetiletý útočník se dnes podrobil operaci potrhaných vazů v kotníku, který si poranil v úterním kvalifikačním utkání ve Švýcarsku.

Defoe si kvůli zraněnému kotníku nezahraje měsíc a půl

Anglický národní tým během reprezentační přestávky porazil Bulharsko a Švýcarsko a nakročil k postupu na ME 2012, především pro Tottenham ale pauza nic pozitivního nepřinesla. Ba právě naopak, dlouho se totiž bude muset obejít hned bez dvou hráčů...

Tottenham jde do poslední fáze bez dalšího útočníka. Zranil se Defoe

Tottenham se na závěrečné boje o čtvrtou příčku v Premier League bude muset připravit bez Jermaina Defoa. Elitní útočník má natažený zadní stehenní sval a jeho léčba si vyžádá několik týdnů. Dnes to prozradil klubový manažer Harry Redknapp.

Defoe zažívá životní sezonu, Redknapp od něj ale očekává více

Jermain Defoe sice prožívá jednu ze svých nejlepších sezon v kariéře, trenér Tottenhamu Harry Redknapp ale překvapivě prohlásil, že od útočníka očekává ještě více. Manažer tvrdí, že Defoe je jedním z nejlepších střelců, musí ale zlepšit jiné herní faktory.

Defoe vstřelil Wiganu pět gólů a vyrovnal rekord

Útočník Jermain Defoe pomohl fotbalistům Tottenhamu k vysoké výhře nad Wiganem 9:1 hned pěti góly a vyrovnal tak střelecký rekord Premier League. První tři góly pak Defoe vstřelil dokonce během sedmi minut a postaral se tak o jeden z nejrychlejších hattricků v historii Premier League od jejího založení v roce 1992.

Defoe se po násilné smrti bratra vrací k fotbalu

Anglický útočník Jermain Defoe se týden po úmrtí svého nevlastního bratra vrací do sestavy Tottenhamu. Šestadvacetiletý fotbalista by dnes měl nastoupit v domácím utkání anglické ligy proti poslednímu West Bromwichi.

Jak vážné je Defoeovo zranění?

Jermaine Defoe se včera na tréninku Tottenhamu zranil a stoprocentně nezasáhne do utkání s Boltonem. Jak vážné je ale opravdu jeho zranění se zatím neví. Daily Mail dokonce spekuluje, že útočník už by si v letošní sezóně nemusel vůbec zahrát.

Defoe sebral dvanáct dní po přestupu bývalému klubu vítězství

Před dvanácti dny odešel z Portsmouthu do Tottenhamu a včera Jermaine Defoe sebral svému bývalému mužstvu vítězství na White Hart Lane, kde Pompey vedli po gólu Nugenta. Pak ale udeřila nová posila. Přesto nakonec Tottenham nevyhrál.

Z Tottenhamu jsem nikdy nechtěl odejít, říká Defoe

Jermaine Defoe, nová posila Tottenhamu Hotspur, prý před rokem nechtěl klub opustit. Teď je rád, že dostal příležitost k návratu a je odhodlán udělat všechno proto, aby napodruhé v severním Londýně uspěl.

Kluby jsou dohodnuty. Defoe se vrací do Tottenhamu

Ještě během dneška by se měl Jermain Defoe stát staronovou posilou Tottenhamu. Anglický útočník opustil Spurs před necelým rokem a nyní se vrací. Portsmouth kývnul na odstupné kolem patnácti milionů liber.

Defoeovi vyhrožují fanoušci, protože chce odejít z Portsmouthu

Útočníkovi Jermainu Defoeovi vyhrožují fanoušci Portsmouthu, kterým se nelíbí, že anglický reprezentant chce přestoupit zpátky do Tottenhamu. O výhrůžkách už šestadvacetiletý fotbalista informoval vedení klubu.

Defoe prý chce pryč z Portsmouthu

Útočník Jermaine Defoe už prý dál nechce hrát za Portsmouth. Řekl to výkonný ředitel klubu Peter Storrie s tím, že klub mu v odchodu nebude bránit. Defoe přišel do Portsmouthu před rokem z Tottenhamu a nyní by se právě tam mohl vrátit. Zájem má také Aston Villa.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele