Defoe bude brzy fit, na operaci nemusí

26.11.2008, 18:22
Aktuality
V sestavě Portsmouthu se již hodně brzy znovu objeví Jermaine Defoe. Kanonýr anglického klubu má problémy s lýtkem a hrozila mu operace, ta ovšem není nutná. Na chirurgický zákrok vedle bývalého hráče Tottenhamu a West Hamu nepůjde ani Lassana Diarra.

Pokud by se Defoe musel podrobit operaci, mohl by chybět až měsíc, takto možná stihne již víkendový zápas anglické Premier League proti Blackburnu.

Na operaci nemusí rovněž Lassana Diarra, v jehož případě se jedná o vážnější problém. Francouzský záložník má problémy s kotníkem a chybět bude ještě čtyři týdny.

"Jsou to dobré zprávy. Jermaine ve středu poprvé trénoval od té doby, co se s anglickou reprezentací vrátil z Německa. Lassana zatím zůstává ve Francii, ani v jeho případě ale není operace nutná," prozradil manažer Portsmouthu Tony Adams.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (17)

Přidat komentář
georgeo

Reagovat
j_mrazik

Tottenham ho neměl pouštět. Velice kvalitní útočník. Já osobně jsem ho chtěl před pár lety do Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo měl vědět,že se jim rozpadne útok? Měli 4 hodně kvalitní útočníky,jednoho pustili a pořád měli dostatek hráčů.

Reagovat
terry

Přesně tak. Byla chyba ho pustit, jenomže když před ním byla dvojice Berbs-Keano, neměl moc dobré vyhlídky. Nakonec se jim to ale rozpadlo celý, s čímž nikdo nepočítal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak čtyři kvalitní hráči na dva posty v sestavě byli pro klub s ambicemi na LM tak akorát. Navíc se tehdy dalo rozhodně čekat, že to Berbatov zabalí, obzvlášť když o přestup žádal vedení už před loňskou sezónou...

Reagovat
terry

Ano, to je pravda. Ale zase Ramos ho pustil už v lednu, kdyby to bylo až v létě, asi by mu dali sežrat mnohem víc. Každopádně prodej Berbatova prokoučovali s tím, že ho prodali až poslední den a nenašli náhradu, a ani předtím za Keana.

Reagovat
Fedro

Prostě Ramos nebyla správná volba.

Reagovat
terry

Jednak, a on taky do týmu přivedl vše co se dalo a zdálo se, že nepřemýšlel nad tím, jak to pak poskládá. Podle toho to taky dopadlo. I když je pravda, že Harry se stejným kádrem něco dokáže udělat.

Reagovat
smazaný uživatel

neuměl s těma hráčema vůbec pracovat, jedhnal s nimi především z pozice síly a ani se to španělské pako nenaučilo pořádně anglicky aby bylo schopno hráčům vysvětlit co přesně po nich chce....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Pro Portsmouth jedině dobře... Naprosto vynikající útočník s obrovským potenciálem, který když chytne formu tak je k nezastavení.. Jeho pracovitoost pro mužstvo je úžasná, nádherně se na něj kouká.. Dodnes nechápu, co tenkrát v tom lednu Ramosovi spadlo na hlavu...

Reagovat
georgeo

s Crouchem vytvořil vynikající útočnou dvojci...něco jak dřív Baroš s Kollerem v repre

Reagovat
smazaný uživatel

to sem rád defoe je borec a vždycky bude pompey sou best a ac milan dostane na prdel .......aspon remizu

Reagovat
smazaný uživatel

Defoe je lama a AC je vyklepe tak 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Není mi úplně jasné, z jakého důvodu soudíš, že je Jermain lama, tj. břídil přes počítače...

Reagovat
Devil

A ty ses tlama!

Reagovat
Fedro

Tak Defoe nechápu proč je u tebe lama, má dobrou střeleckou potenci a i loni střílel jak na běžícim pásu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele