Další články

Garnacho nechal vzpomenout na Rooneyho: 13. kolo Premier League v kostce

Šlágr mezi Manchesterem City a Liverpoolem sice příznivce nejen na Etihad Stadium bavil, ale po víkendu se ve všech pádech skloňovalo jméno Alejandra Garnacha. Devatenáctiletý talent Manchesteru United totiž ohromil svět exkluzivním gólem "nůžkami", kterým nechal vzpomenout na legendární trefu Waynea Rooneyho. A aby toho nebylo málo, rozsáhlou diskusi napříč fotbalovým spektrem vzbudila i jeho oslava ve stylu Cristiana Ronalda.

Fantasy Boost: Hvězda pumpoval v nastavení, rozstřílí se Højlund i v Premier League?

Fanoušci Manchesteru United zažívají v letošní sezoně těžké chvíle, ale hubené vítězství 1:0 na Craven Cottage jim před středeční čtyřgólovou "fackou" v Kodani alespoň trochu zlepšilo náladu. Rozhodující trefu Bruna Fernandese v nastaveném čase oslavoval mimo jiné i Jiří Hvězda, nejlepší Fantasy manažer 11. kola v minilize našeho webu. V konkurenci 748 stratégů dosáhl na 71 bodů i díky Fernandesovi, kterému "navlékl" kapitánskou pásku.

Doku nade všemi a blázinec v Londýně: 11. kolo Premier League v kostce

Nejmladším hráčem v historii soutěže, který v jediném utkání zaznamenal pět "kanadských bodů", se v sobotu stal Jérémy Doku z Manchesteru City. Během demolice Bournemouthu zazářil bilancí 1+4 a příznivce na Etihad Stadium zvedal ze sedadel také famózním driblinkem s míčem. Dlouho se bude vzpomínat i na pondělní dohrávku mezi Tottenhamem a Chelsea, v níž padlo pět branek a dalších pět nebylo po kontrole VARu uznáno.

Rekordman Postecoglou a filuta Mudryk: 9. kolo Premier League v kostce

Žádný z legendárních manažerů v čele se Sirem Alexem Fergusonem a Arsènem Wengerem nedosáhl v úvodních devíti zápasech ve funkci na více bodů v Premier League než Ange Postecoglou, jehož Tottenham i nadále vede tabulku. Po vítězství 2:0 nad Fulhamem má 23 bodů. Neporazitelnost drží i Arsenal, který na Stamford Bridge smazal dvoubrankové manko a v očekávaném šlágru remizoval s Chelsea 2:2.

Fantasy Boost: Bernardo se Salahem potěšili YagoLFC, zlomí Álvarez sérii zklamání?

V 5. kole Premier League hrála prim symfonie Brightonu na Old Trafford, odkud si hosté z jižního pobřeží Anglie odvezli vítězství 3:1. Mezi střelce se mimo jiné zapsal i odchovanec domácích Danny Welbeck, z čehož měl bezesporu radost Vlado Chudej - nejlepší manažer uplynulého kola ve Fantasy Premier League minilize.

De Zerbiho symfonie v Divadle snů: 5. kolo Premier League v kostce

Po famózním výkonu proti Newcastlu (3:0) udělal trenér Brightonu Roberto De Zerbi před šlágrem na Old Trafford šest změn v základní sestavě. Výsledek? Loupež v posvátném chrámu Manchesteru United prostřednictvím vítězství 3:1. Seagulls i v letošní sezoně létají na křídlech euforie a na čtvrteční historickou premiéru v evropských pohárech se naladili s lehkostí sobě vlastní.

Manchester City má třetí posilu, z Rennes přišel křídelník Doku

Napilno má v posledních hodinách vedení Manchesteru City. Novou smlouvu podepsal Bernardo Silva, do Al Nassru odešel Aymeric Laporte a čerstvou akvizicí je Jérémy Doku, dnes byl oficiálně potvrzen jeho příchod z Rennes.

Doku přestoupí z Rennes do Manchesteru City

Manchester City posílí z Rennes belgický křídelní fotbalista Jéremy Doku. Podle britských médií se kluby dohodly na přestupu jednadvacetiletého reprezentanta za 55,4 milionu liber (zhruba 1,6 miliardy korun).

Stade Rennes posílil ofenzivní univerzál Doku

Jérémy Doku před koncem přestupového okna změnil dres. Teprve 18letý belgický reprezentant přestupuje z Anderlechtu do Stade Rennes, které zaplatí 27 milionů eur...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele