Jefferson Farfán Články

Farfán má zůstat v Schalke, s nímž chce vyhrát další trofeje

Ještě na začátku jara vypadal jako hotová věc, dnes však je již téměř vyloučen. Řeč je o přestupu Jeffersona Farfána, který plánoval v létě opustit Schalke, po odchodu neoblíbeného trenéra Felixe Magatha ale zcela otočil a nyní by měl brzy prodloužit smlouvu...

Farfan má řadu nápadníků, zájemci jsou i z Itálie

Posledních sedm ligových zápasů v dresu Schalke před sebou možná má Jefferson Farfan. Peruánský záložník si svými výkony vysloužil pozornost zahraničních klubů a není vyloučen jeho odchod, zájem o něho je například v Itálii...

Farfán nikam nejde. Zůstává i Ochs

Jefferson Farfán zůstane se Schalke, jeho přestup do Wolfsburgu padl. Kvůli tomu se neuskuteční ani odchod Patricka Ochse z Frankfurtu právě do Schalke, který měl Farfána nahradit.

Asamoah spokojen s posilami i trenérem

Útočník Schalke Gerald Asamoah si je jist, že posily Orlando Engelaar, Jefferson Farfán a nový kouč Fred Rutten dokáží klubu pomoci k tomu, aby již konečně dokázal uplatnit svůj potenciál.

Farfán chce pokračovat ve sbírání titulů i se Schalke

Jefferson Farfán je z Eindhovenu zvyklý sbírat trofeje jako na běžícím pásu. Nyní čeká peruánského útočníka první sezóna v Schalke a Farfán věří, že ani v německém klubu na další titul nebude čekat dlouho.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele