Další články

X faktor Bowen a nigerijská loupež na Old Trafford: 26. kolo Premier League v kostce

Osmizápasová série West Hamu bez vítězství v soutěžních duelech je minulostí. Hammers totiž v pondělní dohrávce přestříleli Brentford 4:2. Do hlavní role se obsadil v novém roce trápící se kanonýr Jarrod Bowen, který zazářil hattrickem. Nečekanou "facku" naopak musel skousnout rozjetý Manchester United, jenž na Old Trafford prohrál s Fulhamem 1:2 po gólech nigerijských reprezentantů. Ostatní favorité ve 26. kole nezaváhali.

Odteď bude muset rodina chodit každý týden, vtipkoval Bowen po svém hattricku

West Ham porazil v pondělí večer londýnského rivala Brentford 4:2. Lví podíl na tom měl útočník Jarrod Bowen (27), který vstřelil hattrick. Navíc se mu to povedlo jako prvnímu hráči od té doby, co se Kladiváři přestěhovali na London Stadium.

Zklamalo mě video, výsledek je pro nás velkým zklamáním, hodnotil Arteta

Trenér Arsenalu Mikel Arteta po čtvrteční porážce 0:2 v londýnském derby s West Hamem neskrýval rozčarování z dalšího sporného verdiktu videorozhodčího, který vedl k vítězné brance českého záložníka Tomáše Součka. Španělský kouč se ale zároveň nepustil do ostré kritiky sudích jako po nedávném duelu s Newcastlem a uvedl, že nehledě na gólovou situaci měl jeho tým utkání zvládnout.

Fantasy Boost: Fousek ukázal sílu, stojí TAA za 8,3 milionu?

Českému fotbalu vládne Petr Fousek, uplynulému víkendu ve Fantasy minilize na našemu webu pro změnu Radim Fousek. Jeho tým FC Kebabosák získal v konkurenci dalších 753 stratégů nejvíce bodů, konkrétně 69. Vděčit za to může zejména produktivní trojici Dominic Solanke - Gabriel Magalhães - Jarrod Bowen. Zajímavostí je, že na pomyslný Olymp vystoupal v 18. kole bez ve formě hrajícího Trenta Alexandera-Arnolda v sestavě. Je už TAA "must-have player"?

Fantasy Boost: Náhradník Kudus rozjásal Šestáka, skolí Gordon dalšího giganta?

Zástupce kapitána může čas od času proměnit průměrné Fantasy kolo v perfektní. Přednášet by o tomto scénáři mohl nejlepší manažer uplynulého víkendu v minilize na našem webu Martin Šesták. Zraněného Kaora Mitomu totiž více než zdatně zastoupil Mohammed Kudus, díky kterému nechal fanoušek Liverpoolu 750 konkurentů za sebou a ovládl 13. kolo ziskem 78 bodů.

Fantasy Boost: Řehák nasadil k trháku, v laufu je opomíjený Silva

Ve Fantasy Premier League minilize dominuje na našem webu Jaroslav Řehák. A nejen tam. Fanoušek Evertonu je totiž aktuálně nejlepším FPL manažerem v rámci celého Česka. Před reprezentační přestávkou navíc precizně zvolil WildCard, nechal za sebou 750 konkurentů a opanoval 12. kolo ziskem 103 bodů.

Fantasy Boost: Hvězda pumpoval v nastavení, rozstřílí se Højlund i v Premier League?

Fanoušci Manchesteru United zažívají v letošní sezoně těžké chvíle, ale hubené vítězství 1:0 na Craven Cottage jim před středeční čtyřgólovou "fackou" v Kodani alespoň trochu zlepšilo náladu. Rozhodující trefu Bruna Fernandese v nastaveném čase oslavoval mimo jiné i Jiří Hvězda, nejlepší Fantasy manažer 11. kola v minilize našeho webu. V konkurenci 748 stratégů dosáhl na 71 bodů i díky Fernandesovi, kterému "navlékl" kapitánskou pásku.

Jsem rád, že jsem podepsal novou smlouvu s West Hamem, uvedl Bowen

Jarrod Bowen bude i nadále střílet góly za West Ham United. Šestadvacetiletý křídelník s londýnským klubem spojil dlouhodobou budoucnost až do roku 2030...

Fantasy Boost: Kapitán Watkins zajistil Matějíčkovi vítězství, v kurzu je Son

Kdo měl o uplynulém víkendu ve své Fantasy sestavě Ollieho Watkinse, mohl považovat 7. kolo za vysoce nadprůměrné už po předehrávce ve Villa Parku. Útočník Aston Villy totiž zapsal 23 bodů a bilancí 3+2 režíroval nečekanou demolici ambiciózního Brightonu. Pavel Matějíček si gólové exploze anglického snajpra užil dvojnásob, protože mu svěřil kapitánskou pásku. Jakožto nejlepší manažer v minilize na našem webu dosáhl v nabité konkurenci 726 soupeřů na 96 bodů.

Watkins, "the Korean guy" a (ne)VAR: 7. kolo Premier League v kostce

Zdá se, že Ollie Watkins je zpět ve skvělé formě z loňského ročníku. Po rozhodujícím gólu do sítě Chelsea (1:0) se útočník Aston Villy obsadil do hlavní role také v bláznivém utkání s Brightonem (6:1), v němž zazářil hattrickem. Nedařilo se naopak Erlingu Haalandovi a jeho Manchesteru City, který kousal první porážku v sezoně, konkrétně 1:2 ve Wolverhamptonu. Šlágr mezi Tottenhamem a Liverpoolem (2:1) s sebou i nadále nese pachuť kontroverze.

Fantasy Boost: Misfits se blýskli ziskem 109 bodů, bude Morris "differentialem"?

I bez osmnáctibodového Kierana Trippiera v sestavě se králem 6. kola v minilize Fantasy Premier League stal Adrián Biskup, jehož tým Misfits pokořil magickou stovku a díky 109 bodům nechal 716 soupeřů na našem webu za sebou.

Liverpoolské povstání z popela zastínilo vše: 3. kolo Premier League v kostce

V očekávaném šlágru prohrávali fotbalisté Liverpoolu na horké půdě Newcastlu 0:1 a více než hodinu hráli v oslabení, přesto si odvezli cenné vítězství 2:1. Trenér Jürgen Klopp na tiskové konferenci jen stěží hledal slova. V kariéře odkoučoval více než 1000 zápasů, ale podobný dle vlastních slov ještě nezažil. Comeback, dokonce ze stavu 0:2, se podařil Manchesteru United v domácím utkání s Nottinghamem. První ztrátu naopak zapsal Arsenal.

Stoprocentní Haaland a škola hrou v Newcastlu: 1. kolo Premier League v kostce

Nová sezona anglické nejvyšší soutěže začala přesně tak, jak skončila předchozí - triumfem Manchesteru City. Srdnatě vzdorujícího nováčka z Burnley skolil v předehrávce na Turf Moor fenomenální snajpr Erling Haaland, který ze dvou střel na branku dvakrát skóroval. Alexander Isak z Newcastlu sice stoprocentní v zakončení nebyl, ale i on zapsal "brace" a pomohl týmu k jednoznačnému vítězství 5:1 nad Aston Villou.

Bowen: Celý týden jsem přemýšlel, jaké by to bylo vstřelit gól v poslední minutě

Střelec vítězné branky ve finále druhého ročníku Evropské konferenční ligy proti Fiorentině Jarrod Bowen byl nadšený, že jeho čeští spoluhráči Tomáš Souček s Vladimírem Coufalem mohli s West Hamem oslavit zisk pohárové trofeje na stadionu někdejšího klubu v pražském Edenu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele