Další články

Olomouc dohraje sezonu bez zraněných Greššáka a Navrátila

Olomouci budou ve zbytku sezony chybět záložníci Lukáš Greššák a Jan Navrátil. Oba se zranili ve středečním utkání proti Spartě na závěr základní části první ligy. Sigma o tom informovala na svém webu.

Slovácko opouští Navrátil, rovnocenná náhrada asi nepřijde

Bez zkušeného křídelníka Jana Navrátila bude fotbalové Slovácko na jaře hájit čtvrtou příčku v první lize. Jednatřicetiletý záložník se po pěti letech vrací do Olomouce. Jeho odchod je nejvýznamnější změnou v kádru týmu z Uherského Hradiště. Rovnocenná náhrada zřejmě nepřijde, podle kouče Martina Svědíka je to otázka klubové ekonomiky.

Podle Navrátila hráči Slovácka čtvrté místo v lize neřeší

Hráčům Slovácka překvapivě patří po polovině prvoligové sezony čtvrtá příčka v tabulce, záložník Jan Navrátil ale z nečekaného umístění na pohárové pozici žádný zvýšený tlak necítí. Tým z Uherského Hradiště si podle něj musí vzít ponaučení z některých chyb, které udělal při dnešní bezbrankové remíze s Českými Budějovice, a hráči musí v druhé polovině soutěže zůstat pokorní.

Slovácko posílí středopolař Navrátil z Liberce

Hráče Slovácka posílí šestadvacetiletý záložník Jan Navrátil ze Slovanu Liberec. Odchovanec olomouckého fotbalu se dohodl na smlouvě na tři a půl roku. Navrátil je bývalým mládežnickým reprezentantem, do Liberce zamířil před půl rokem po sestupu Olomouce do druhé ligy.

Liberec získal z Olomouce záložníky Navrátila a Ševčíka

Slovan Liberec získal první dvě posily pro novou sezonu. Z druholigové Olomouce přicházejí záložníci Jan Navrátil a Petr Ševčík. Oba podepsali s klubem tříletou smlouvu.

Navrátil: Jsem pod sestupem podepsaný

Olomoucký Jan Navrátil se neschovával před odpovědností za sestup Sigmy do druhé ligy. Ví, že svými výkony týmu nepomohl. Přitom věřil, že stejné pocity jako při předchozím sestupu před dvěma lety už nezažije.

Olomoucký Navrátil vidí naději na záchranu jen v bojovnosti

S pocity zmaru a vzteku mířili po prohře 1:2 na Slovácku do šatny fotbalisté Olomouce, kteří se kolo před koncem ještě více přiblížili sestupu. Více jak polovinu zápasu odehráli v oslabení, přesto se jim podařilo vyrovnat a vypracovali si i další slibné šance. Jejich poslední naděje se nyní ubírá k sobotnímu vítězství nad Teplicemi a prohře Příbrami v Jablonci.

Zklamané Olomouci nadále hrozí sestup po třiceti letech

I přes vítězství nad Znojmem jsou fotbalisté Olomouce na pokraji pádu do druhé ligy. Sigma na patnáctém místě tabulky před závěrečným utkáním v Liberci nemá osud ve svých rukou a ani případná výhra na severu Čech jí bez pomoci dalších klubů nemusí být nic platná. Obrysy sestupu z nejvyšší soutěže po třiceti letech jsou stále výraznější.

Olomouc nechce o uvolnění Navrátila do Sparty ani slyšet

Zájem Sparty o ofenzivního hráče Jana Navrátila zatím naráží na zamítavý postoj vedení Sigmy Olomouc. Generální manažer hanáckého klubu Zdeněk Psotka uvedl, že bývalého reprezentanta do 21 let chce Sigma udržet v kádru.

Navrátil: V Příbrami rozhodlo, že jsme dřeli jeden za druhého

Ukončil své střelecké trápení a zároveň z výsledkové krize vysvobodil celou Olomouc. Ofenzivní univerzál Jan Navrátil svým vedoucím gólem nasměroval Sigmu k výhře 2:0 v Příbrami a po utkání nadšeně "upaloval" do šatny, aby se se spoluhráči po šestizápasové odmlce vychutnal vítězný pokřik.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele