Navrátil: Jsem pod sestupem podepsaný

15.05.2016, 10:30
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nač brečet nad rozlitým mlíkem? to už nikomu nepomůže, navíc za to může celé mužstvo, né jeden hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Postavení v tabulce po konci sezóny není výsledkem posledních utkání, ale celé sezóny. Sigmě chyběl (opět) k záchraně jediný bod. Dá se spekulovat o tom, že na Slovácku byli zaříznuti, dá se poukázat, že stejně jako před dvěma lety Jablonec pomohl přímému konkurentovi solidaritou (letos Příbrami, tehdy Bohemce), ale skutečnost, že byla tuto sezonu Sigma tragická nikdo nesmaže. Rozdávání bodů soupeřům bez obětavosti se o ně rvát do poslední minuty, znamená zasloužený sestup.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele