Slovácko opouští Navrátil, rovnocenná náhrada asi nepřijde

03.01.2022, 15:21
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

On je takovy poctivy hrac, ale na to, jak je vnimany mi prisel zoufale neproduktivni. Ta bilance 5 sezon ve slovacku a 6+12 (livesport statistiky) je az desiva na ostre ofenzivni kridlo

Reagovat
Pablos

třeba byl, ale nejrychleji vždy vzadu vzhledem k jeho jménu

Reagovat
oli9

Díky . poslední rok to ale už nebylo ono , taky už nedostával takový prostor jako dřív. Tak bude hrát doma , bez dojíždění a za Sigmu nejspíš základ.

Reagovat
dinss

Slovácko tyhle příčky moc dlouho udržet nemůže bez nějaké investice, která se tam nekoná a asi konat nebude. Petržela nebude hrát na vždy, Kadlec má svůj věk a Hofmann chce do zahraničí a předpokládám, že Jurečka po sezoně taky půjde někam ven. Navíc to ani moc nedoplňujou + Svědík asi taky půjde.

Reagovat
Zdechlina

Tak je víceméně jasné, že tahle sezóna bude asi poslední co se top 6 týče. Příští sezonu to vidím na odchod opor + Svědík, takže sesup do středu tabulky, nebo boje o udržení.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl Svediku co z toho delate za vedu, kupte si Football Manager 2022 a nekoho si vyskautujte.

Reagovat
georgeo

Je jasné, že není za co doplňovat kádr. Příjmy nejsou bůhvíjaké - žádný hráč se výhodně neprodal za poslední roky (navíc odchody po konci smluvy jako Navrátil nebo Kliment), prázdné tribuny a minimum z evropských pohárů. Navíc hráči si více šáhnou na výkonnostní bonusy a to taky nebylo zvykem. Teď se aktuálně vsází vše na jednu kartu a to je okamžitý úspěch v této sezoně, ovšem na úrok budoucnosti.

V nejhorším scénáři po sezoně skončí Kadlec, Petržela, po konci smluv odejdou Havlík a Hofmann a neuplatní se opce na Nguyena, tak se bude hrát přinejlepším střed tabulky. Bohužel je to daň za překračování výkonnostního plánu, aniž by na to byl klub připravený po finanční stránce.

Reagovat
Axelrose

Takže by jsi byl radši, kdyby jste hráli ve skupině o záchranu a nepřekračovali výkonnostní plán?

Jako Svědík k vám určitě nešel hrát o střed tabulky, a podle mého, když ho do Slovácka lákali, slibovali mu každý rok jednoho hotového hráče v produktivním věku, etc.

To, že se to neděje, kádr stárne a nedoplňuje se (alespoň ne perspektivními hráči na přestup) je samozřejmě chyba vedení, i když se na tom zřejmě podepisuje i současná ekonomická situace a pandemie. A možná i toho, že se prostě těm hráčům na Slovácko nechce. Raději půjdou do druhé ligy v Brně, nebo do Bohemky. Ale to už je spíš o lidské pohodlnosti.

Já si myslím, že vás letos Baník přeskočí, protože Petržela a ti ostatní starší hoši (nic proti nim) prostě nedokážou hrát delší dobu na potřebné výkonnostní úrovni. I když bych vám to čtvrté místo přál.

Ale bojím se, že střed tabulky příští rok bude utopie.

Ovšem, to je pouze můj názor, doufejme, že se mýlím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je jasné, že Slovácko není schopno držet krok. I na ty poměry, co mají, se drží slušně. To je obdivuhodné.

Reagovat
kecipep

Samozřejmě, přijdou totiž produktivní hráči z juniorky, co vstřelí i nějaké ty branky

Reagovat
smazaný uživatel

Navrátil si svůj vrchol prožil 10 let zpátky v Sigmě od té doby se v tom chudák plácá. Na křídelního hráče má absolutně šílené statistiky. Možná by ho v Sigmě mohli vyzkoušet na bekovi...

Reagovat
Alan

za 5 let nedal doma v UH za Slovácko v lize gol..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele