Schalke nechce doplatit sumu za komplikovaný přestup Morávka

Schalke 04 se zdráhá doplatit většinu přestupové sumy za přestup Jana Morávka do doby, než budou na české půdě vyřešeny všechny nejasnosti kolem jeho letního transferu z Bohemians 1905. Upozornil na to předseda představenstva FC Bohemians Praha Michal Vejsada.

Morávka trápily přestupové tahanice, ale už se těší na bundesligu

Překotné události posledních dnů by český fotbalista Jan Morávek nejraději vymazal z paměti. Místo toho, aby se devatenáctiletý talent těšil a soustředil na start bundesligy v barvách svého nového zaměstnavatele Schalke 04, strachoval se, aby jeho přestup z Bohemians 1905 nakonec celý nezkrachoval.

Přestup Morávka do Schalke se zkomplikoval kvůli transferkartě

Přestup českého fotbalisty Jana Morávka do Schalke se nečekaně zkomplikoval. Vedení německého klubu totiž neobdrželo včas od Bohemians 1905 transferkartu, bez které nemůže Morávek nastupovat v soutěžních zápasech. Pražský celek však vše napravil a podle ředitele klubu Lukáše Přibyla je celá záležitost vyřešena.

Morávek se fotil s týmem Schalke mezi tunami uhlí

Jan Morávek se hned v úvodu svého angažmá v Schalke 04 dočkal nevšedního zážitku. 19letý záložník a jeho noví spoluhráči absolvovali obvyklé fotografování týmu před sezonou v uhelném dole v Bottropu, kde pózovali fotografům v tmavé těžební hale, kam se vejde 29.000 tun vytěženého uhlí.

Morávek: Nechci, aby mě Schalke vnímalo jako promrhané peníze

Jeden z největších talentů českého fotbalu Jan Morávek se dnes rozloučil s pražskými Bohemians 1905 a v úterý už natrvalo zamíří do Schalke 04, kam před pár dny přestoupil. 19letého středopolaře čeká v Německu v nejbližších dnech zařizování nového bytu a od čtvrtka už začne s novým týmem přípravu na nadcházející sezonu.

Talentovaný Morávek přestupuje do Schalke 04

Fotbalový záložník Jan Morávek definitivně přestupuje z Bohemians 1905 do německého týmu Schalke 04, s nímž dnes podepsal čtyřletou smlouvu. ČTK o tom informoval ředitel "klokanů" Lukáš Přibyl.

Schalke už prý má smlouvu pro Morávka, Bohemians to popírají

Bundesligový klub Schalke 04 dnes podle agentury SID oznámil, že už se dohodl na příchodu talentovaného záložníka Jana Morávka z Bohemians 1905 a má pro něj připravenou čtyřletou smlouvu. Vedení druholigového pražského celku to však popřelo.

Morávek se po stáži v Schalke těšil na halu a fanoušky Bohemians

Hráč Bohemians 1905 Jan Morávek prožil sen mnoha mladých fotbalistů. Na týden se stal hráčem předního německého celku Schalke 04, kde se setkal s mnoha hvězdami. Přesto se těšil na to, až mu týdenní stáž skončí a on zamíří zpět do Prahy.

Hvězda Bohemians 1905 Morávek si v přípravě zahrála za Schalke

Záložník Bohemians 1905 Jan Morávek si při své týdenní stáži v Schalke 04 oblékl dres předního německého celku i v utkání. Dnes odehrál osmašedesát minut při přípravném zápase s druholigovým nizozemským týmem TOP Oss. Do statistik se sice nezapsal, ovšem aktivním výkonem pomohl k vítězství 6:1.

Morávek je na stáži v Gelsenkirchenu

Talentovaný fotbalový záložník Jan Morávek je od pátku na týdenní poznávací stáži v německém klubu Schalke 04, které o oporu druholigových Bohemians 1905 projevuje delší dobu velký zájem a je hlavním adeptem na získání devatenáctiletého středopolaře. "Klokani" si svůj klenot cení na částku kolem tří milionů eur (asi 80 milionů korun).

Morávek se anglických hvězd nebojí a přestup z Bohemians neřeší

V posledních měsících objížděl druholigové stadiony po České republice, ale v úterý záložníkovi Janu Morávkovi závěr jeho podzimní sezony okrášlí nevšední zážitek. Při něm opora Bohemians 1905 zažije skok o pěkných pár pater oproti svým všedním klubovým povinnostem.

Morávek se snaží zvýšený zájem agentů nevnímat

Cena osmnáctiletého talentu Jana Morávka roste na evropském šampionátu devatenáctek s každým odehraným zápasem. Záložník Bohemians 1905 vstřelil v posledním utkání skupiny proti Itálii dvě branky a rázem se stal jednou z nejsledovanějších postav turnaje. Sám se prý ale snaží zvýšený zájem skautů a agentů nevnímat.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele