Morávek: Záchrana s Augsburgem je cenná jako zisk titulu

V sobotu se jeho Augsburg na poslední chvíli zachránil v německé nejvyšší soutěži, přesto záložník Jan Morávek zažíval opojné pocity, jako kdyby se svým týmem celou soutěž ovládl. Morávek je nadšený, že s Augsburgem i v další sezoně zůstane mezi elitou.

Morávek je rád za gól i uzdravení a dál věří v záchranu

Nebýt toho, že je jeho Augsburg dál "namočený" v sestupové zóně, mohl by si záložník Jan Morávek pochvalovat, jak báječné období prožívá. V sobotu zařídil svým gólem remízu ve Wolfsburgu a přispěl tak k prodloužení jarní neporazitelnosti svého týmu na tři zápasy.

Ve Fürthu to bude zápas o všechno, je si vědom Morávek

Augsburg včetně Jana Morávka a Milana Petržely čeká na závěr podzimu klíčové utkání. V souboji tabulkově nejhorších týmů bundesligy potřebují porazit Fürth a připsat si druhou výhru v sezoně. Duel také může rozhodnout o osudu trenéra Markuse Weinzierla, který se zatím stále těší důvěře vedení.

Morávek věří, že jeho svalové problémy utne vytržení zubů

Už rok a půl má Jan Morávek potíže s přitahovačem stehenního svalu, které mu pokazily i podzimní sezonu. Záložník německého Augsburgu, který naposledy naskočil do hry na začátku listopadu, se teď odhodlal k ráznému řešení. Věří, že jeho problémy definitivně odezní po vytržení zubů moudrosti.

Morávek přestoupil ze Schalke do Augsburgu

Český záložník Jan Morávek přestoupil ze Schalke do Augsburgu, kde už v průběhu jara hostoval. Německý klub za dvaadvacetiletého hráče podle serveru kicker.de zaplatil 700 tisíc eur (asi 17,7 milionu korun) a podepsal s ním dvouletou smlouvu.

Augsburg dá za Morávka 14 milionů korun, hráč čeká na jméno kouče

Bundesligový Augsburg zaplatí Schalke za záložníka Jana Morávka v přepočtu zhruba 14 milionů korun. Člen širšího kádru české reprezentace ale s přestupem podle tisku váhá a čeká na oznámení jména nového trenéra bavorského mužstva.

Morávek zřejmě přestoupí do Augsburgu, kde hostoval

Český fotbalista Jan Morávek s největší pravděpodobností přestoupí do Augsburgu, kde na jaře hostoval ze Schalke. Podle agentury SID chybí k definitivě transferu pouze souhlas dvaadvacetiletého záložníka.

Morávek chce zůstat v Augsburgu, Schalke se jednání nebrání

Jan Morávek by rád zůstal v bundesligovém Augsburgu, kde na jaře hostuje z konkurenčního Schalke. Řekl to sportovnímu magazínu Kicker, podle něhož Schalke už bavorskému klubu naznačilo, že je ochotné o přestupu dvaadvacetiletého člena širšího reprezentačního kádru jednat.

Morávek: Vystrašil mě možný konec kariéry, snad jsem už zdravý

Hrozba možného konce kariéry vystrašila Jana Morávka, který se už téměř rok pere se svalovým zraněním. Záložníka Augsburgu touto zprávou na začátku února vylekal vyhlášený specialista Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt, kterému se nelíbilo, že se Morávkovy trable stále opakují.

Morávek si poranil sval, mimo hru má být čtyři týdny

Jan Morávek si dnes v tréninku natrhl svalové vlákno a na čtyři týdny vypadl ze sestavy bundesligového Augsburgu, kde hostuje z konkurenčního Schalke. Na svém webu to oznámil švábský klub, za který dvaadvacetiletý český záložník vinou zranění v německé lize ještě nenastoupil.

Morávek věří, že bude rychle fit, o Euru zatím nepřemýšlí

Jan Morávek kvůli problémům se stehenním svalem nestihne v dresu Augsburgu víkendový start jarní části bundesligy ve Freiburgu, v dalším zápase proti Kaiserslauternu už by ale chtěl nastoupit. Věří, že si v novém působišti zahraje víc než v Schalke, které ho pustilo na hostování.

Morávek bude půl roku hostovat ze Schalke v Augsburgu

Jan Morávek dnes podpisem smlouvy stvrdil svoje hostování v bundesligovém Augsburgu, kam přichází do konce sezony ze Schalke 04. ČTK to řekl hráčův agent Jiří Stejskal. Člen širšího kádru české reprezentace, který se od prosince potýká s poraněným stehenním svalem, se v červnu zase vrátí do Schalke.

Morávek má v Německu namířeno na hostování do Augsburgu

Český záložník Jan Morávek podle magazínu Kicker stráví jarní část sezony na hostování v Augsburgu, kam ho uvolní Schalke. Přijde tak o únorový souboj Evropské ligy s Plzní. Součástí dohody nemá být opce na přestup.

Morávek si obnovil svalové zranění, na měsíc je mimo hru

Obnovené zranění stehenního svalu připraví českého fotbalistu Jana Morávka o poslední zápasy v letošním kalendářním roce. Záložník Schalke 04 si natrhl sval v pátečním utkání rezervního týmu proti Wuppertalu a čeká jej asi měsíční léčení.

Střídající žolík Morávek: Těší mě, že jsem pomohl týmu

Žádný pocit ukřivděnosti z toho, že první poločas zahajovacího utkání mistrovství Evropy do 21 let proseděl jen na lavičce. V záložníkovi Janu Morávkovi vládnou radostné pocity z toho, že český tým v premiéře porazil Ukrajinu 2:1. A Morávek měl na úspěchu svůj podíl: právě u něj začaly obě gólové akce, které zakončil utěšenými trefami kapitán Bořek Dočkal.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele