Morávek asi odejde z Schalke na hostování, ve hře je i Nizozemsko

19.05.2010, 15:50
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (107)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Do Slavie pojd

Reagovat
smazaný uživatel

Pevně věřím, že to byl jen vtip.

Reagovat
fantomas

Tak hodil by se, o tom žádná.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo, ale byl by to krok zpět

Reagovat
smazaný uživatel

krok zpět určitě, ale třeba by se v českej lize vyšvihl víc než v holandsku, ale to jsou spekulace

Reagovat
salami

o hostování ve Slavii by se dalo uvažovat, ale jenom v případě že by hrála poháry, takhle to nemá moc smysl

Reagovat
smazaný uživatel

tak tedy do sparty......

Reagovat
vanGomm

Do Slavie do Sparty,nebo jinam a kvůli 2 max 4 zápasům v pohárových předkolech?Schalke 04 bylo asi velké sousto.Každý člověk má holt svůj strop a dál to prostě nejde s tím se musí každý smířit.

Reagovat
salami

nějak jsem nepochopil smysl tvý reakce, mužeš mi to zkusit nějak líp vysvětlit?

Reagovat
vanGomm

Já si naopak myslím,že jsi to pochopil velice dobře.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

je jen dobre ze odejde nekam na hostovani. ale mohl by zustat v tom nemecku a hostovat v nakym tom nemeckym klubu. hlavne at hraje prvni ligu

Reagovat
pospech11

leverkusen jako náhrada za Kroose

Reagovat
Pipo123

polovičná náhrada

Reagovat
pospech11

tak před přestupek Kroos taky nebyl v top formě, ale rozehrál sem mohlo by se to stát i v Honzově případu

Reagovat
Pipo123

tak jasné, ale Kroos je talent od boha a obrovský talent, to sa nedá porovnať... ale skôr nech ide niekam do 2 Bundesligy, viac by hral...

Reagovat
smazaný uživatel

tak takové Nizozemsko by byla dobrá volba

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

PSV, Twente nebo týmy bundesligy ze středu tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Affelay do Hamburku za 9 mil. euro

Reagovat
Bakary3

A já měl pocit, že mu končila smlouva.. Ale výborná posila

Reagovat
smazaný uživatel

v PSV měl smlouvu ještě na rok, tedy do roku 2011

Reagovat
pospech11

ještě to není ale potvrzené nebo jo ?

Reagovat
smazaný uživatel

V Rafaelových šlépějích?

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

,...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Tak to půjde skoro najisto Troche z kola ven

Reagovat
Arne

Tak jestli ho podepsali za takový peníze, aniž by měli vyřešenýho trenéra... No, byla by to taková Hoffmannovina.

Reagovat
jv

Ale tak posila by to nemusela být špatná.

Reagovat
Arne

Btw. co říkáš na Pitscheho?

A jak to zvládl v pondělí?

Reagovat
Arne

* jak si to

Reagovat
jv

Lukasz je podle mě dobrá alternativa na pravou stranu hřiště, což se nám v příšťí sezóně bude hodit, podle mě se spolu s Owomoyelou popere o základ na pravým beku, navíc jeho výhodou je věk a možnost hrát i v záloze.Pro mě je to dobrá posila, letos hrál celkem dobře, co jsem viděl.

Jinak v pondělí to nakonec "dopadlo" dobře, byl jsem trochu nervózní, hlavňě kvůli té matice, navíc jsem si vylosoval derivace, no a nějak jsem to dal, potom jsem si z literatury vytáhl básníky (Holub, Skácel), což jsem vůbec netušil, naštěstí mě zachránila gramatika, no a potom odborný, ty už byly celkem v pohodě, navíc jsem si tam narozdíl od matiky a češtiny celkem "dobře" vytáhl.Když jsem potom odpoledne slyšel, že jsem "prospěl", tak to ze mě neskutečně spadlo. A co ty, jak ti to dneska dopadlo?

Reagovat
Arne

Podle mě je to taková dobrá varianta na lavičku, hráč, kterej může hrát o v záloze, se vždycky hodí... Owomoyela je podle mě o kus před ním, ale každopádně dobrá posila, navíc zadarmo.

Já jsem tu udělal, měl jsem štěstí na otázky - anj i nej jsem vyfasoval shodně nakupování , eko DPH a čj jsem po vydařené písemce neřešil a přesto jsem tam toho řekl taky dost, takže celkově paráda a jen tak tak uniklo vyznamenání... Když jsem se dny předtím strachoval, zda to udělám a tak, tak se teď musím smát, no... Holt takový ty nervy si musí zažít každej.

Jinak samozřejmě gratulace...

Reagovat
jv

Tak já se s tou gratulací přidávám , jinak souhalsím s tím, že ty nervy si musí prožít každej, teď už by mě to ani tak nepřišlo, u nás to neudělali jen dva z pětadvaceti, jinak se to snažili dát všem, kteří alespoň něco věděli.Ale hlavní je to, že už je to za námi a máme to.

Co říkáš na Sidneyho Sama v Leverkusenu, celkem HSV nechápu, Sam je velkej talent, ze kterýho bude velkej hráč, ale to je typický HSV, ti radši koupí za 9 mil. eur Afelaye z PSV.Mě to hlavně mrzí z pohledu Lauternu, kterýmu teď po Jendriškovi odešel další základní kámen sestavy, doufal jsem, že ho udrží, Lautern se musí udržet.

Reagovat
Arne

U nás to všech 22 udělalo, takže spokojenost maximální...

Jinak ten Lautern mi dělá starosti, snad Kurz nějak zabojuje, jinak to vidím bledě... Ten Sam hrál zatraceně dobře, podle mě asi nejlepší hráč. V HSV jsou ve vedení pitomci, dobře už rok nejsou schopni najít sportovního manažera a Hoffmann tomu rozumí asi hovno.

Uvidíme, zda FCK vyjde hostovačka Schiebera, ten by jim mohl hodně pomoci... My a Babbel o něj máme prej taky zájem, ale mě by se nelíbilo, že jen hostování. Možná mám velký oči, ale já prostě chci už sestavit prvoligovej tým, kterej by se za rok jen doplnil, ne to během roku stavět úplně odznova.

Reagovat
Arne

* Kuntz, ne Kurz, i když ten do toho taky má asi co říct.

Reagovat
jv

Takže 100% úspěšnost, to je pro Vás jenom dobře, protože když to někdo neudělá, tak to "naruší" všechny ty oslavy a náladu.

Jinak ten Lautern zatím posiluje takovýma "nevýraznýma" hráčema, Tiffert, Kirch a Amri jsou podle mě takový hráči na pomezí 1. a 2. ligy, chtělo by to někoho, kdo ten tým sám "strhne" a dokáže rozhodnout zápas, výbornej by byl tan Klose, ale to je asi nerealizovatelný.

Jakej máš názor na St. Pauli, myslíš si, že se udrží, protože jsem četl něco o tom, že ten tým moc měnit nechtějí, že jim stačí koupit dva hráče, jinak, že to chtějí hlavně udržet.

Reagovat
Arne

Vážně nemám tušení, oni mají dobrý mladíky a přijde mi, že jako tým by mohli fungovat velmi dobře, třeba jako Mainz... Ale na nějaký odhady si raději netroufám, neznám je tak dobře a třeba s tím Mainzem jsem se loni dost spálil.

K FCK - Tiffert mi přišel vždycky v poho, ten si své uhraje, Kircha vidím jako náhradníka a od Amriho nevím, co čekat... Sama by ale mohl relativně dobře zastoupit, potenciál má velikej... Upřímně nechápu, proč ho Tuchel nechtěl, možná kvůli problémové povaze, dost na to vypadá.

Reagovat
jv

Tak Amri hrál svého času pod Kloppem základ a to celkem dobře, pak t toho nějak vypadnul a letos nastupoval spíš až v průběhu zápasu.Jinak Tiffert by posilou bejt bezpochyby měl, já jsem to jenom myslel tak, že to není úplně ten ofenzivní hráč, s tím podle mě počítají jako s náhradou za Mandjecka.

U Vás se to začíná celkem vyjasňovat, jsem rád, že jste prodloužili s Levanem, ten se Vám k těm mladíkům bude hodit, i on určitě čekal na novýho trenéra, Babbel je v tomto ohledu ro Vás super, podle mě je to záruka toho, že chcete okamžitě postoupit a tým udržet pokuď možno na BL úrovni, něco jako loni Norimberk, kterej nakonec postoupil i přesto velký manko.

Reagovat
Arne

Jj, setrvání Kobiho potěšilo, ale na druhou stranu mě udivilo, že dostal smlouvu na tři roky, to mi přijde trochu moc... Jinak Babbel bude vsázet na Berlíňany, to je hlavní přínos.

Reagovat
jv

Reagovat
irik

Lautern má malé prostředky, tihle přišli protože jsou zadarmo ...

Reagovat
Arne

Jj, oni prej měli uplynulou sezónu rozpočet 10 milionů, což není moc ani na tu druhou ligu... Před Kuntzem smekám, ale jsem zvědavej, jestli to ukočírujou i o patro nahoře.

Reagovat
božský John

pro Hamburk

Myslel jsem si,že pod 15 nepůjde...

Reagovat
AjaxFans

Fakt?Jen 9 Mga

Reagovat
Kovi81

holandsko ti prospeje hochu... v bundeslize se hraje docela podobny fotbal... a v takovem feyenoordu si myslim, ze by se chytil

Reagovat
centos

Vždy mi přišel jako nafouknutá bublina..

Reagovat
Bakary3

To nee..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

on je dobry...jen udelal chybu,ze nesel do nejakyho lepsiho celku nejdriv u nas...jeho odchod byl moc uspechany

Reagovat
centos

To asi jo, mezi těmi kopálisty je to jiné než v top týmech země.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je nesmysl. Podívej se do kalendáře a zjistíš, že je rok 2010 a ne 1999 kdy cesta ven vedla jen přes Spartu nebo Slavii. Podmínky se změnily ( kecy epertů o tom, jak chodit ven přes S jsou jen nerespektování ekonomické reality) a talenty jako Morávek jsou v lize neprodejné protože je ostatní kluby zvládnou prodat do zahraničí samy a jestli ti jde o budoucnost českého fotbalu tak jsi měl zavolat na Bohemku že těch 40 mega rozdíl doplatíš ( mluvilo se o prachy, Sylva, Jeslínek ). Jinak i se Spartou by to měl super, zeptej se Šimůnka, ten od tam odešel pryč a jak se mu skvěle daří. A co říkali všichni z vedení o jeho transferu? Za ty prachy se střelit musí, stejně Kalouda ( v top 50 talentů v Hattricku vyšlém před MS 20 v kanadě ani nebyl a prý to konzultovali i s odborníky na mládež. )

Reagovat
soukup

Kalouda byl obchodní majstrštyk, škoda, že z těch prachů šel zpět do klubu jen zlomek

Reagovat
smazaný uživatel

Spolu s Hadem neuvěřitelný přestupy

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo neříká, že všichni musí jít přes Spartu nebo Slavii. Ale jít z druhé ligy do týmu, který hraje o titul v Německu je trošku skok - jednodušší jít do týmu, který hraje poháry, vyzkouší si něco jiného, než GL o sestup nebo o postup do GL a má to v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu, co se ti nelíbí. Přestup v rámci GL byl u Morávka vtip a když o něm někdo napíše tak buď nemá ponětí o realitě ligy nebo si dělá prdel. S jsem použil jako zkratku pro celou ligu protože i kdyby 3 roky neměly titul, furt to bude nejvíc.

Jinak se divím že zrovna ty mě tvrdíš že měl jít v lize, většina co píšeš, vypadá na to, že chápeš, že fotbal nekončí za autovou lajnou a odpískáním 90. minuty.

Reagovat
salami

tak do českejch týmu to nebylo realný z finančních duvodů, do Německa to byl zase velkej skok z druhý ligy, ideální by bylo kdyby přestoupil do Schalke a to ho obratem poslalo na hostování na rok nebo dva do nějakýho o čelo hrajícího českýho klubu

Reagovat
smazaný uživatel

1) Momentálně mluvím všeobecně o přestupech - je jasné, že Morávka by nikdo nekoupil, je moc drahej, ale jít do Schalke? Hráč s roční zkušeností s GL prostě těžko půjde do BL a bude hrát o titul. Ohledně Sparty, Slavie atd - týmů v pohárech... Více zkušeností, větší tlak, musí více tvořit, kvalitnější hráči, má se od koho učit, lepší zázemí...

Prostě je nevýhoda jít z druhé ligy, je to rozdíll, než když jdeš třeba z Baníku, který hraje pravidelně poháry.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je nesmysl. Podívej se do kalendáře a zjistíš, že je rok 2010 a ne 1999 kdy cesta ven vedla jen přes Spartu nebo Slavii. Podmínky se změnily ( kecy epertů o tom, jak chodit ven přes S jsou jen nerespektování ekonomické reality) a talenty jako Morávek jsou v lize neprodejné protože je ostatní kluby zvládnou prodat do zahraničí samy a jestli ti jde o budoucnost českého fotbalu tak jsi měl zavolat na Bohemku že těch 40 mega rozdíl doplatíš ( mluvilo se o prachy, Sylva, Jeslínek ). Jinak i se Spartou by to měl super, zeptej se Šimůnka, ten od tam odešel pryč a jak se mu skvěle daří. A co říkali všichni z vedení o jeho transferu? Za ty prachy se střelit musí, stejně Kalouda ( v top 50 talentů v Hattricku vyšlém před MS 20 v kanadě ani nebyl a prý to konzultovali i s odborníky na mládež. )

Reagovat
smazaný uživatel

jj, mě taky, takovej uměle vytvořený talent díky médiím Když sem ho viděl na hřišti, tak nic moc

Reagovat
Bakary3

Dva chachaři.. To hrál proti Baníku tak špatně ?

Reagovat
smazaný uživatel

a ne jednou A tak já ho viděl i v jiných zápasech "live" a nepřišel mi jak mega talent :)

Reagovat
Bakary3

Tak podle mě českou ligu převyšoval, takovejch hráčů moc nemáme.., ale na Něměcko je to zatim málo..

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě převyšoval 2. ligu, měl jít do týmu hrajícího o špici, aby se ukázalo, jestli je tak dobrý pod tlakem. Podle mě to uspěchal.

Reagovat
fantomas

Tak tak.

Reagovat
centos

Je fakt, že jsem ho moc nesledoval (kdo by dobrovolně sledoval Bohemku, že jo), ale když už jsem ho viděl, tak mě rozhodně nijak nepřesvědčil. Čímž neříkám, že z něj nic nebude.

Reagovat
soukup

v Bohemce to taky s těma kopytama okolo sebe pro který měl tvořit hru neměl lehký

Reagovat
Didier Drogba

at de klidne do nejakyho slabsiho tymu,ale hlavne at hraje

Reagovat
Pipo123

na to kolko má rokov

Reagovat
soukup

dyť má 20, ne každej dvacetiletej hráč hraje pravidelně v top týmu bundesligy, proč by měla být tragédie, že on zatím ne?

Reagovat
smazaný uživatel

hraje pravidelně v top týmu???

Reagovat
soukup

ty máš potíže se čtením viď?

Reagovat
smazaný uživatel

ale ona právě celkem tragédie je, když si za celou sezónu nekopne při zápase do míče

Reagovat
soukup

30 zápasů v GL v Betonce by mu nedalo víc...

Reagovat
smazaný uživatel

a to si piš, že určitě dalo

Reagovat
soukup

jo ahá ty to víš stoprocentně tak to potom jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Herní praxe v první lize ti dá vždycky víc než paběrkování na tribuně.

Reagovat
soukup

ale v Schalke má zase trochu jinou úroveň tréninků a vůbec celýho zázemí, není tam za hvězdu jako by byl v Bohemce a musí na sobě tvrdě makat, v Bohemce by měl jistej základ, prostě nikdy nemůžeš vědět jestli by to bylo nebo nebylo lepší, třeba by se z něj stala hvězda ligy, třeba by naopak upadl

rozhodně to přestupem do Schalke nijak neposral

Reagovat
smazaný uživatel

no tak lepší hrát v GL než sedět na tribuně v Bundeslize , je ve věku, kdy potřebuje co nejvíc hrát

Reagovat
salami

tak pro tvořivýho záložníka je možná lepší když musí furt vymejšlet, jak ty betony překonat, to by ale nesměl bejt v Bohemce která ho sama praktikuje

Reagovat
soukup

v Bohemce by stál uprosted hřiště, nad hlavou by mu lítaky nákopy od stoperů a bránil by

Reagovat
smazaný uživatel

právě proto tam je "ne každej dvacetiletej hráč"

Reagovat
smazaný uživatel

Twente by bolo fajn, ale ak tam ostane Stoch tak cez neho resp. Ruiza by sa nedostal. Každopádne mu fandím. Videl som ho na ms 20 a zaujal.

Reagovat
soukup

Stoch a hlavně Ruiz hrajou na úplně jiné pozici těm by se Morávek do zelí fakt nepletl

Reagovat
smazaný uživatel

z Twente odchází Keneth Peréz, a to je pozice, na který by Morávek mohl hrát, ale nevim, jestli ho vůbec Twente chce, hovoří se spíše o zájmu PSV ...

Reagovat
smazaný uživatel

Aneb z bláta do louže..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak potom odporúčam twente. Myslel som že hrá na pozícii winger.

Reagovat
miguel bain

Jestli půjde do PSV tak je to vážně wool, bude tam ve stejné ne-li horší pozici než v Schalke, zájem trenéra sice údajně je, ale výkonnost na střední záložníky PSV rozhodně nestačí, co teprv na kraje.

Reagovat
smazaný uživatel

bylo by fajn kdyby šel hostovat do Slávie, Sparty či Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě zajímalo, komu fandíš. Jinak do Slávie by to byla blbost, Slavie nehraje ani o Evropskou ligu a to by pro něj nebylo moc přínosný. Do Sparty by byl zbytečnej, mě teda střed zálohy celkem vyhovuje - vždyť tam jsou hráči jako Kladrubský, Kucka, Vacek, Fofptxvxx (sorry vždycky ho zk...) či Kovba a konec konců i ten Hoheneder. Složitě by se dostával do sestavy a když by přišel jenom na hostovaku, tak by asi Chovanec ani nestavěl. No a co se týče Baníku. Určitě by se jim takovej hráč hodil, ale jít se zakopat do Ostravy? Bůhví, jak bude Banik hrát přístí rok, takže tomu teda opravdu nevěřim, že by tam vůbec někdy šel.

Proto bude jistě nejlepší nějakej horší nebo průměrnej tým Bundesligy a nebo ještě líp tým z Nizozemska. Takový Twente, Feynoord, Alkmaar nebo Heerenveen by byl skvělý pro nastartování úspěšné kariéry.

Reagovat
centos

V Baníku by hlavně ani nehrál základ.

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě zajímalo, komu fandíš. Jinak do Slávie by to byla blbost, Slavie nehraje ani o Evropskou ligu a to by pro něj nebylo moc přínosný. Do Sparty by byl zbytečnej, mě teda střed zálohy celkem vyhovuje - vždyť tam jsou hráči jako Kladrubský, Kucka, Vacek, Fofptxvxx (sorry vždycky ho zk...) či Kovba a konec konců i ten Hoheneder. Složitě by se dostával do sestavy a když by přišel jenom na hostovaku, tak by asi Chovanec ani nestavěl. No a co se týče Baníku. Určitě by se jim takovej hráč hodil, ale jít se zakopat do Ostravy? Bůhví, jak bude Banik hrát přístí rok, takže tomu teda opravdu nevěřim, že by tam vůbec někdy šel.

Proto bude jistě nejlepší nějakej horší nebo průměrnej tým Bundesligy a nebo ještě líp tým z Nizozemska. Takový Twente, Feynoord, Alkmaar nebo Heerenveen by byl skvělý pro nastartování úspěšné kariéry.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry pořád se mi nedaří reagovat.

Reagovat
salami

jenom k tý Spartě, Kucka dost možná odejde, Vacek nikoho pořádně nepřesvědčil, Folprecht je mladej a ligu ještě nehrál a zbylý jsou DM, takže by se jim celkem hodil, ale je to nereálný a já jsem za to rád

Reagovat
smazaný uživatel

nejdřív se nauč reagovat a "zakopat se do Ostravy" nemyslíš doufám vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat umím Jen někdy na toho opomenu. A co se týče oné Ostravy? Ano, myslel jsem to tak, on je talent (chápu, že ho za talent nepovažuješ, když nehrál v Baniku ) a bylo by ho tam škoda, proto by se akorát zakopal - přesněji řečeno kazil by si kariéru

Reagovat
smazaný uživatel

já beru talenty, které nejsou ze Slezské líhně

Reagovat
centos

Zas si to vem tak.. jaký je rozdíl sedět v Schalke a sedět v Baníku?

Reagovat
Arne

Obrovský... Pod Magathem v tréninku mu to dá desetkrát více, druhou věcí jsou peníze.

Reagovat
centos

Jo jo. Kdyby tady měl hrát, tak neřeknu, ale to si taky nemyslím.

Reagovat
božský John

Já bych ho k nám bral ...někoho takovýho potřebujem jak prase drbání ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jseš fanda Jablonce? Celkem by se mi tato myšlenka zamlouvala, ale stejnak se podle mě do Čech zatím vracet nebude.

Reagovat
Virtuos

pre mladého futbalistu je Eredivisie výborným odrazovým mostíkom, takže držím palce nech sa tam dostaneš

Reagovat
Liquid

Tento rok kdy si skoro nekopl do míče ho bude ještě mrzet, pro tak mladého hráče to byl safra zlý rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kluk jeste nic neodehral, zatim na tu soutez nema a jeste he vezmou do repre

Reagovat
AjaxFans

Dobrý každý nový Čech v Eredivizi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele