Morávek končí v Kaiserslauternu, Schalke ho chce zpět

Jan Morávek nebude v příští sezoně pokračovat v Kaiserslauternu, kde v uplynulém ročníku nejvyšší německé soutěže hostoval. V létě se jednadvacetiletý reprezentant vrátí do konkurenčního Schalke, s nímž má uzavřenu smlouvu do roku 2013. Napsal to sportovní magazín Kicker s odvoláním na vedení Schalke.

Reprezentanti litovali, že nedali Lichtenštejncům dříve druhý gól

Jako splněnou povinnost brali čeští fotbalisté včerejší výhru 2:0 v evropské kvalifikaci proti Lichtenštejnsku, díky níž si upevnili druhé místo ve skupině I. Pouze je mrzelo, že po rychlém gólu z kopačky Milana Baroše už ve třetí minutě nedokázali dříve vstřelit uklidňující druhou trefu.

Kaiserslautern chce Morávka na další rok, Lille Rozehnala nastálo

Bundesligový Kaiserslautern chce udržet i pro příští sezonu českého záložníka Jana Morávka, kterého má do konce ročníku půjčeného z konkurenčního Schalke. Dalšího českého hráče Davida Rozehnala chce podle deníku Hamburger Morgenpost nastálo do svého kádru získat Lille.

Žalobce předal soudu případ prodeje Morávka z Bohemians 1905

Státní zastupitelství v pondělí podalo obžalobu v případu souvisejícím s přestupy Jana Morávka a dalších dvou hráčů z klubu Bohemians 1905 do dalších týmů. Před soudem má stanout bývalý ředitel Bohemians 1905 Lukáš Přibyl a současný předseda dozorčí rady Petr Svoboda.

Morávek se těší z životní trefy, která obrala o body lídra

Po jeho trefě padesátitisícový stadion v Kaiserslauternu radostně explodoval a on sám si pak ještě na záznamu několikrát s chutí prohlížel svůj povedený kousek. Záložník Jan Morávek má velkou radost ze svého sobotního gólu, kterým v poslední minutě zachránil svému týmu remízu 1:1 v prestižní bitvě s lídrem německé ligy z Dortmundu.

Morávek si po skalpu Schalke užívá velké satisfakce

Pocity velké satisfakce po sobotě hřejí českého záložníka Jana Morávka. Ten svojí trefou pomohl Kaiserslauternu k senzační vysoké výhře 5:0 nad Schalke 04, jehož je stále kmenovým hráčem. Možná i proto tak svůj gól na hřišti vůbec neslavil, aby zbytečně nedráždil své bývalé spoluhráče a fanoušky Schalke, kam se po sezoně má vrátit.

Morávek v Basileji obdivoval tenisové hvězdy

Velký sen si při krátkém dvoudenním volnu splnil Jan Morávek, když poprvé v životě navštívil elitní tenisový turnaj. 21letý záložník německého Kaiserslauternu netají svoji náklonnost k tenisu, který sám dlouho hrál, a teď vyrazil do Basileje ve Švýcarsku.

Morávek v Kaiserslauternu procitl a doufá v návrat do základu

Jan Morávek si nepřestává pochvalovat, jak dobrý krok učinil letním odchodem z Schalke 04 na hostování do Kaiserslauternu. I když začátek angažmá Morávkovi ztrpčilo svalové zranění, tak věří, že po posledních nástupech na hřiště během druhých poločasů si brzy vybojuje místo v základní sestavě.

Morávek nakonec zamíří z Schalke do Kaiserslauternu

Dvacetiletý český záložník Jan Morávek bude v příští sezoně hostovat ze Schalke 04 v Kaiserslauternu. Talentovaný fotbalista měl původně zamířit do Hannoveru, nakonec však odešel do týmu nováčka bundesligy, kde se potká s krajany Janem Šimůnkem a Jiřím Bílkem.

Morávek prý v Hannoveru hostovat nebude, zájem má Kaiserslautern

Český fotbalista Jan Morávek podle německého deníku Bild nakonec na hostování z bundesligového Schalke 04 do Hannoveru neodejde. Podle sportovního ředitele Hannoveru Jörga Schmadtkeho se strany na transferu neshodly. Nadějný záložník by nyní mohl zamířit za obráncem Janem Šimůnkem do Kaiserslauternu.

Morávek si přál Eindhoven, ale bude hrát za Hannover

Jan Morávek odchází z německého Schalke 04 na hostování do dalšího bundesligového týmu Hannoveru. Dvacetiletý záložník by dal raději přednost angažmá v Eindhovenu, ale kouč německého vicemistra Felix Magath ho chce mít co nejvíce na očích.

Morávka ze Schalke chce na hostování vedle Eindhovenu i Hannover

Do hry o služby českého reprezentačního záložníka Jana Morávka vstoupil vedle nizozemského PSV Eindhoven i německý Hannover. Ve svém aktuálním vydání to píše německý sportovní magazín Kicker.

Morávek asi odejde z Schalke na hostování, ve hře je i Nizozemsko

Jan Morávek zřejmě vyřeší nelehkou pozici v Schalke, kde ve své premiérové sezoně především vysedával na lavičce, odchodem na hostování do jiného klubu. Talentovaný středopolař uvažuje nad několika nabídkami z Německa a ve hře je také nizozemská liga, konkrétně PSV Eindhoven. Úplně ale nevyloučil ani setrvání v nynějším celku.

Morávek bere pozvánku do reprezentace jako obrovskou zkušenost

Jan Morávek zažívá v německém Schalke 04 chmurné období, většinou jen vysedává na lavičce a na hřiště se dostává sporadicky. Premiérová pozvánka do seniorského národního týmu k přípravnému duelu ve Skotsku mu proto výrazně zvedla náladu.

Morávek věří, že mu premiérový gól za Schalke pomůže

Až do sobotního podvečera neprožíval Jan Morávek šťastný podzim. Po letním příchodu do Schalke vysedával na lavičce a na tribuně, do hry zasáhl jen v jediném zápase. Uplynulý duel s Hannoverem by však mohl jeho pozici v německém klubu změnit - Morávek přišel na trávník až v nastavení, přesto ještě stihl premiérovou trefou v bundeslize pojistit vítězství 2:0.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele