Češi v zahraničí: Vydra vede tabulku střelců, Koubek dostal úžasný gól

Petr Čech i dál čeká na jubilejní 200. nulu v Premier League. V Anglii zazářil také Matěj Vydra, který kraluje střelcům Championship. Tomáš Koubek dostal ve Francii úžasný gól. A co ostatní Češi v zahraničí?

Augsburg přišel až na tři týdny o Morávka kvůli zranění stehna

Záložník Jan Morávek z Augsburgu si dva až tři týdny nezahraje. Sedmadvacetiletého českého fotbalistu vyřadilo ze hry zranění stehenního svalu, kvůli kterému nedohrál sobotní zápas německé ligy s Wolfsburgem. Trojnásobný reprezentant střídal už ve 40. minutě.

Morávek spojil i další budoucnost s německým Augsburgem

Jan Morávek stráví rovněž další část kariéry v Augsburgu. Český záložník má často zdravotní problémy a ty se mu nevyhnuly ani v probíhajícím bundesligovém ročníku, vedení mu ale stále věří a prodloužilo s ním kontrakt do června 2020...

Morávek je rád, že znovu hraje. Nyní se soustředí na přípravu

Velmi dobře zvládl závěr podzimní části sezony Augsburg. Německý klub opustil sestupové pozice tabulky 1. Bundesligy a zajistil si postup do vyřazovací fáze Evropské ligy. Jedním z jeho nejspokojenějších hráčů je v tuto chvíli český záložník Jan Morávek...

Morávek se blíží k návratu, Augsburg nechce nic uspěchat

Už hodně dlouho je bez fotbalu Jan Morávek. Český záložník ve službách Augsburgu si loni v létě vážně poranil kolenní vazy a na jaře pak jeho návrat oddálilo svalové zranění. Na trávníku se tak neobjevil už jedenáct měsíců a ještě dostane k dispozici více času, aby se mohl dostat do formy a kondice...

Soud rozhodl, že Bohemians 1905 nesměli prodat Morávka

Klub Bohemians 1905 nesměl prodat Jana Morávka do Schalke 04. Jeho funkcionáři tím porušili zákon, protože tak učinili bez souhlasu správce konkurzní podstaty. O dnešním rozhodnutí Městského soudu v Praze informoval server aktualne.cz.

Morávek má v koleni utržený vaz a čeká ho dlouhá pauza

Čtyřiadvacetiletý záložník Jan Morávek z bundesligového Augsburgu si těsně před začátkem sezony přivodil vážné zranění kolena a bude nuceně pauzírovat několik měsíců. Vyšetření po sobotním přípravném zápase s Crystal Palace odhalilo utržený přední zkřížený vaz a Morávek už je po operaci.

Pro Morávka skončila generálka Augsburgu zraněním kolena

Pro Jana Morávka z Augsburgu skončila dnešní generálka na novou sezonu zraněním. Čtyřiadvacetiletý záložník si v přípravném duelu proti anglickému Crystal Palace (0:0) poranil koleno a musel na vyšetření do nemocnice. Povaha jeho zranění není známa.

Morávek se znovu zranil a Augsburgu bude chybět až šest týdnů

Český záložník Augsburgu Jan Morávek si opět poranil stehenní sval a osmému týmu německé ligy bude chybět čtyři až šest týdnů. Z podobných zdravotních problémů se čtyřiadvacetiletý fotbalista zotavoval od konce loňského listopadu do poloviny února.

Morávek: Zápas se Schalke ukáže, jak na tom Augsburg opravdu je

Český záložník Augsburgu Jan Morávek vyhlíží páteční zápas německé ligy proti svému bývalému klubu Schalke 04. V něm se prý ukáže, jak na tom bavorské mužstvo skutečně je a zda se může měřit s nejlepšími.

Radost z návratu Morávkovi zkazila porážka od Norimberku

Český záložník Jan Morávek v neděli nastoupil za Augsburg poprvé od 30. listopadu, kdy začaly jeho další svalové problémy. Radost z návratu čtyřiadvacetiletému fotbalistovi zkazila domácí bundesligová porážka 0:1 od zachraňujícího se Norimberku.

Zraněný Morávek si už letos za Augsburg nezahraje

Český fotbalista Jan Morávek si už v tomto kalendářním roce za Augsburg nezahraje. Čtyřiadvacetiletý záložník kvůli svalovému zranění vynechá poslední tři prosincové bundesligové duely.

Morávka v nominaci na kvalifikaci nahradí plzeňský Kolář

V nominaci české reprezentace na kvalifikační utkání s Arménií a Itálií došlo k druhé vynucené změně. Po Matěji Vydrovi nemůže ze zdravotních důvodů dorazit ani záložník bundesligového Augsburgu Jan Morávek. Nahradí ho Daniel Kolář z Plzně.

Morávek prodloužil v Augsburgu smlouvu do léta 2017

Český záložník Jan Morávek prodloužil smlouvu s bundesligovým Augsburgem až do léta 2017. Klub o tom informoval na svém webu. Původní kontrakt měl Morávkovi vypršet po sezoně.

Augsburg začal s Morávkem jednat o nové smlouvě

Jan Morávek začal jednat s Augsburgem o prodloužení smlouvy. Stávající kontrakt třiadvacetiletému záložníkovi skončí příští rok v červnu, německý klub ho však podle magazínu Kicker chce udržet až do roku 2015.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele