Mám báječný servis, řekl Kuchta poté, co dotáhl nejlepší střelce

Po podzimní části první ligy měl slávistický fotbalista Jan Kuchta na kontě jen dva góly, v šesti jarních kolech ale skóroval hned devětkrát a už se dotáhl na čelo tabulky kanonýrů. Čtyřiadvacetiletý útočník si nejlepší období kariéry užívá a pochvaluje si báječný servis od spoluhráčů, díky němuž mu přijde, že střílení branek není žádný problém.

Nejlepším hráčem za leden byl zvolen Kuchta, trenérem Trpišovský

Slávisté ovládli anketu Ligové fotbalové asociace (LFA) za leden. Nejlepším hráčem měsíce se stal útočník Jan Kuchta a mezi trenéry zvítězil Jindřich Trpišovský. LFA, která řídí první a druhou ligu, o tom informovala v tiskové zprávě.

Hattrick chutná báječně, patří hlavně spoluhráčům, řekl Kuchta

V úvodním jarním kole první ligy dal slávistický útočník Jan Kuchta počtvrté v kariéře v jednom zápase nejvyšší soutěže dvě branky a posteskl, že mu snad hattrick není souzen. Čtyřiadvacetiletý hráč se dočkal až v dnešní dohrávce 12. kola ve Zlíně, kde vstřelil tři branky za pouhý poločas a pomohl k drtivému vítězství 6:2. Hattrick věnoval spoluhráčům.

Slávista Kuchta si nebyl vědom, že by před penaltou hrál rukou

Útočník Jan Kuchta si nebyl vědom, že by před penaltou, z níž fotbalisté Slavie srovnali v zápase 15. ligového kola s Olomoucí na 1:1, zasáhl míč jeho ruku. Čtyřiadvacetiletý hráč byl u všech tří branek Pražanů a dvěma vstřelenými góly přispěl k výhře 3:1. Počtvrté v ligové kariéře se v jednom utkání trefil dvakrát a povzdechl si, že mu hattrick asi není přán.

Kuchta byl za svůj výkon v první půli naštvaný, pak dal dva góly

V prvním poločase nebyl útočník Jan Kuchta se svým výkonem vůbec spokojený, po změně stran však dal dva góly a pomohl Slavii k drtivé ligové výhře 6:0 v Opavě. Třiadvacetiletý hráč potvrdil aktuální formu a pozici nečekané aktuální útočné jedničky Pražanů.

Největší zápas v kariéře, řekl Kuchta po dvou gólech proti Nice

Za největší zápas v kariéře označil útočník Slavie Jan Kuchta utkání 3. kola základní skupiny Evropské ligy proti Nice. Kuchta, který v soutěži poprvé nastoupil v základní sestavě, pomohl Pražanům dvěma góly k výhře 3:2.

Útočník Kuchta je další posilou Slavie z Liberce

Útočník Jan Kuchta je po obránci Ondřeji Karafiátovi další posilou Slavie z Liberce. Třiadvacetiletý fotbalista s českým mistrem podepsal smlouvu na čtyři roky. Klub z Edenu o tom dnes informoval na svých internetových stránkách.

Slavii by měli brzy posílit Karafiát, Kuchta a Graiciar

Pražskou Slavii by měli brzy posílit obránce Ondřej Karafiát a útočník Jan Kuchta z Liberce a na hostování z italské Fiorentiny další ofenzivní hráč Martin Graiciar. V rozhovoru pro televizi O2 to uvedl šéf ligového mistra Jaroslav Tvrdík.

Kuchta vybojoval Liberci penaltu ve 3. domácím duelu za sebou

Ačkoliv útočník Liberce Jan Kuchta v utkání 26. kola první ligy proti Slovácku gól nevstřelil, sehrál klíčovou roli ve dvou situacích, které obrátily vývoj zápasu ve prospěch jeho týmu. Po faulu na něj Slovan srovnal z penalty a v závěru první půle ho srazil na zem obránce Michal Kadlec, za což uviděl červenou kartu.

Kuchta krátce po přestupu odehrál svůj nejlepší zápas kariéry

Jan Kuchta natrvalo zamířil ze Slavie do Liberce a jen pár hodin po změně hostování v přestup na sever Čech odehrál nejlepší zápas své dosavadní kariéry. Přestože třiadvacetiletý útočník v minulých dnech zápolil s nemocí, vstřelil poprvé v životě dvě branky v jednom ligovém utkání a nasměroval Slovan ve 22. kole nejvyšší soutěže k výhře 3:1 nad Bohemians 1905. Navíc vybojoval i úvodní penaltu.

Útočník Kuchta přestoupil ze Slavie do Liberce

Útočník Jan Kuchta přestoupil ze Slavie do Liberce. Třiadvacetiletý útočník ve Slovanu od léta hostoval a severočeský celek dnes na svých internetových stránkách informoval o tom, že hráče získal na přestup a podepsal s ním dlouhodobou smlouvu.

Liberec získal ze Slavie Chaluše a Kuchtu

Liberec posílí stoper reprezentační jednadvacítky Matěj Chaluš. Severočeši dolaďují podmínky jeho přestupu z pražské Slavie. Z mistrovského klubu přišel do Slovanu na roční hostování bez opce útočník Jan Kuchta. Liberec o tom informoval na twitteru.

Obránce Král přestoupil z Teplic zpět do Slavie

Obránce Alex Král je třetí zimní posilou Slavie. Dvacetiletý odchovanec pražského klubu přestoupil zpět do Edenu z Teplic a s lídrem první ligy uzavřel smlouvu do 30. června 2023. Opačným směrem na sever Čech zamířil na hostování na rok a půl útočník Jan Kuchta.

Kuchta neproměněnou penaltou připravil Slovácko o bodový zisk

Útočník Slovácka Jan Kuchta porušil v duelu se Slovanem Liberec nepsané fotbalové pravidlo, že faulovaný hráč nemá kopat penaltu. Jednadvacetiletý útočník, který naskočil do hry na poslední půlhodinu, pokutový kop neproměnil. Brankář Filip Nguyen směr střely vystihl a míč vyrazil. Slovácko vyšlo po prohře 0:1 už z pátého domácího zápasu bez bodového zisku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele