Další články

Coufal za sebou má rozhovor s Haškem. Je to uzavřené, vrací se k listopadové aféře

Nový kouč reprezentace Ivan Hašek udělal podle všeho za minulostí tlustou čáru. A trojici hráčů Vladimír Coufal (31), Jan Kuchta (27) a Jakub Brabec (31), kteří navštívili před rozhodujícím zápasem kvalifikace na mistrovství Evropy proti Moldavsku noční klub v Olomouci a byli následně s okamžitou platností vyřazeni z národního týmu, omilostní.

Kuchta věnoval gól proti Galatasarayi manželce a dceři

Jan Kuchta prožívá šťastný týden. Nejprve mu manželka Bára v úterý porodila dcerku Emilly, včera pak oslavil se Spartou postup do osmifinále Evropské ligy přes Galatasaray. Pražané po úvodní prohře 2:3 z minulého týdne zvítězili v domácí odvetě 4:1.

Na Galatasaray máme. Věřím, že to doma zvládneme, pronesl Kuchta

Útočník Jan Kuchta věří, že Sparta navzdory porážce 2:3 v úvodním zápase 2. kola Evropské ligy na hřišti Galatasaraye domácí odvetu za týden zvládne. V utkání před 46.802 diváků se zapsal jednou mezi střelce, v rozhovoru s novináři ale litoval, že branek nedal víc.

Kuchtovi se po prvním gólu od října ulevilo, proti Jablonci se pak cítil líp

Útočník Sparty Jan Kuchta v rozhovoru pro klubovou televizi přiznal, že gól do sítě Jablonce v 18. ligovém kole mu přinesl úlevu, protože na soutěžní branku čekal od 8. října. Pražané rozhodli o výhře 3:0 už v úvodních 24 minutách. Kuchta si po povedeném vstupu Sparty do utkání vzpomněl na první vzájemný souboj v sezoně...

Nepřemýšlel jsem, že bych Kuchtu po reprezentaci nepostavil, uvedl Priske

Brian Priske, trenér Sparty, nezvažoval, že by útočník Jan Kuchta kvůli incidentu v české reprezentaci, po němž předčasně národní tým opustil, nenastoupil do dnešního utkání 16. ligového kola se Zlínem. Dánský kouč s vyřazením Kuchty z reprezentace souhlasil...

O reprezentačním osudu trojice olomouckých provinilců rozhodne nový trenér

O budoucnosti Jakuba Brabce, Vladimíra Coufala a Jana Kuchty, kteří byli po návštěvě nočního podniku vyřazeni před pondělním závěrečným zápasem evropské kvalifikace proti Moldavsku z české reprezentace, rozhodne nový trenér. Předseda FAČR Petr Fousek na tiskové konferenci uvedl, že výkonný výbor trojici opor z národního mužstva rozhodně navždy nevyřadil. Výbor zároveň vyzval svého člena Tomáše Neumanna, aby zvážil důsledky toho, že byl v klubu po boků hráčů.

Brabec i Kuchta se omluvili. Návštěvu diskotéky označili za obrovský zkrat a chybu

Obránce Jakub Brabec se veřejně omluvil za víkendovou návštěvu nočního podniku v Olomouci, kvůli které byl spolu s bekem Vladimírem Coufalem a útočníkem Janem Kuchtou vyřazen z české fotbalové reprezentace. Jednatřicetiletý zadák Arisu Soluň v prohlášení zaslaném ČTK označil své chování za obrovskou chybu a slíbil, že podobný zkrat už nikdy nebude opakovat. V podobném duchu se už včera kál i hráč pražské Sparty Kuchta, jenž se omluvil na sociálních sítích.

Interní porušení pravidel: Brabec, Coufal a Kuchta byli vyřazeni z reprezentace

Obránci Jakub Brabec s Vladimírem Coufalem a útočník Jan Kuchta v noci zásadním způsobem porušili interní pravidla české fotbalové reprezentace a před pondělním závěrečným zápasem kvalifikační skupiny o postup na mistrovství Evropy proti Moldavsku v Olomouci museli opustit mužstvo. Národní tým o tom informoval na sociální síti X.

S Polskem máme za cíl vyhrát, hlásí Kuchta. Za dodatečné povolání Čvančary je rád

Útočník Jan Kuchta už více než měsíc neskóroval a připustil, že ho to trochu trápí. Šestadvacetiletý hráč Sparty ale věří, že střelecký půst brzy zlomí a prosadí se třeba už v pátečním utkání kvalifikace mistrovství Evropy v Polsku. Uvedl to na tiskové konferenci v Praze.

Veselý nechtěl penaltu proti Bohemians rozebírat, Kuchta o ní byl přesvědčený

Trenér Bohemians 1905 Jaroslav Veselý na tiskové konferenci po utkání 14. ligového kola na Spartě nechtěl příliš rozebírat situaci před penaltou, po níž jeho tým prohrával 0:1. Pokutový kop pro obhájce titulu považoval za rozhodně ne stoprocentní, uznal ale, že si za něj Vršovičtí mohli sami.

Kuchtu mrzela remíza s Rangers, potěšilo ho setkání se Simou

Po bezbrankové remíze mezi fotbalisty Sparty a Rangers ve 3. kole skupiny Evropské ligy převažovalo u domácího útočníka Jana Kuchty zklamání. Mrzelo ho, že Pražané neproměnili několik velkých šancí, myslí si však, že ještě neukázali to, čeho jsou schopní.

Pro moje sebevědomí je gól proti Plzni hodně důležitý, řekl sparťan Kuchta

Útočník Sparty Jan Kuchta na tiskové konferenci přiznal, že gól proti Plzni, jímž ve šlágru 10. ligového kola rozhodl o vítězství Sparty 2:1, je pro jeho sebevědomí hodně důležitý. Český reprezentant skóroval za obhájce titulu poprvé od 19. srpna.

Kuchta: Nabídkám jsem se nebránil, ale dohodli jsme se, že zůstávám

Jan Kuchta ze Sparty připustil, že o něj v minulých dnech usiloval nejen dánský Midtjylland, ale i další kluby. Šestadvacetiletý reprezentační útočník by se přestupu nebránil, ale po schůzce s vedením Pražanů na Letné zůstává. Kuchta to řekl na tiskové konferenci po vítězství 2:0 v utkání sedmého kola první ligy v Liberci.

Sparťané podle Kuchty nemyslí na to, že mají jistou minimálně skupinu EKL

Podle útočníka Jana Kuchty sparťané nemyslí na to, že mají jistou minimálně účast ve skupině Evropské konferenční ligy. Z čtvrtečního úvodního utkání 4. předkola Evropské ligy na hřišti Dinama Záhřeb si chtějí do domácí odvety přivézt dobrou výchozí pozici.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele