Sparťané podle Kuchty nemyslí na to, že mají jistou minimálně skupinu EKL

Podle útočníka Jana Kuchty sparťané nemyslí na to, že mají jistou minimálně účast ve skupině Evropské konferenční ligy. Z čtvrtečního úvodního utkání 4. předkola Evropské ligy na hřišti Dinama Záhřeb si chtějí do domácí odvety přivézt dobrou výchozí pozici.

Sparta získala na přestup reprezentačního útočníka Kuchtu

Hostování Jana Kuchty ve Spartě z Lokomotivu Moskva se změnilo v přestup. Pražané na šestadvacetiletého reprezentačního útočníka uplatnili před závěrem sezony opci a podepsali s ním víceletou smlouvu. Letenští o tom po dnešním vítězství 3:2 v derby nad Slavií informovali na svém webu.

Kuchta je hráčem měsíce, mezi trenéry v březnu vyhrál Veselý

Útočník Sparty Jan Kuchta se stal hráčem měsíce v první lize. Mezi trenéry v březnu vyhrál Jaroslav Veselý z Bohemians 1905. Ligová fotbalová asociace (LFA) o tom informovala v tiskové zprávě.

Ve druhé půli jsem ukázal, že starý Kuchta se vrací, řekl sparťanský útočník

Premiérovou soutěžní trefou za Spartu vystřelil útočník Jan Kuchta svému týmu v 10. kole první ligy triumf 2:1 nad Hradcem Králové. Český reprezentant přiznal, že z něj spadl tlak po delším čekání na gól a věří, že po výkonu ve druhém poločase se vrací jeho "staré" já. Totéž si myslí i trenér Pražanů Brian Priske.

Komise zamítla odvolání Kuchty proti trestu na pět zápasů

Odvolací komise FAČR zamítla odvolání sparťanského útočníka Jana Kuchty proti zastavení činnosti na pět zápasů za šlápnutí na hlavu brankáři Olivieru Vliegenovi v úvodním kole první ligy proti Liberci. Komise je přesvědčena, že si pětadvacetiletý český reprezentant při svém zákroku na gólmana Slovanu počínal úmyslně a výši trestu označila za odpovídající.

Sparta a Kuchta se odvolali proti pětizápasovému trestu

Sparta Praha a její útočník Jan Kuchta se odvolali proti pětizápasovému trestu, který českému reprezentantovi udělila disciplinární komise LFA za vyloučení po surové hře v úvodním kole prvoligové sezony proti Liberci. ČTK to řekl tiskový mluvčí letenského klubu Ondřej Kasík. Pražané požadují nižší trest, případ je nyní v rukou odvolací komise FAČR.

Kuchta dostal za vyloučení proti Liberci trest za pět zápasů

Jan Kuchta si příštích pět soutěžních zápasů nezahraje. Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace na dnešním zasedání potrestala pětadvacetiletého českého reprezentanta za vyloučení po surové hře v nedělním utkání úvodního ligového kola proti Liberci, v jehož závěru šlápl na hlavu brankáři Slovanu Olivieru Vliegenovi. LFA o tom informovala v komuniké. Sparta zvažuje, že se proti trestu odvolá.

Kuchtovi ze Sparty hrozí za surovou hru trest až na šest utkání

Sparta se zřejmě na nějakou dobu bude muset obejít bez útočníka Jana Kuchty. Pětadvacetiletý český reprezentant byl v nedělním utkání úvodního kola ligové sezony proti Liberce vyloučen za surovou hru a podle disciplinárního řádu mu hrozí trest až na šest soutěžních zápasů, navíc může dostat pokutu až do výše 50 tisíc korun.

Kuchta v záznamech nemá trest a za Spartu může v úvodním kole hrát

Jan Kuchta může za Spartu po letním příchodu z Lokomotivu Moskva nastoupit hned v úvodním kole nové ligové sezony. Pětadvacetiletý reprezentační útočník podle dokumentů od FIFA nemá v záznamech disciplinární trest, který dostal za prosincové vyloučení ještě před přestupem do Ruska v dresu Slavie.

Sparta dotáhla hostování útočníka Kuchty

Pražskou Spartu posílil před novou sezonou útočník Jan Kuchta. Pětadvacetiletý reprezentant přišel na Letnou na roční hostování s opcí z Lokomotivu Moskva, kam letos v lednu přestoupil za pět milionů eur z týmu úhlavního sparťanského rivala Slavie.

Kuchta by podle médií mohl odejít z Lokomotivu Moskva do Sparty

Útočník Jan Kuchta by podle médií mohl odejít z Lokomotivu Moskva do pražské Sparty. Do Ruska přišel v lednu ze Slavie a podepsal smlouvu do léta 2026. Reprezentační útočník se prý chce vrátit domů hlavně z rodinných důvodů.

Kuchta dostal po vyloučení v ruské lize trest na dva zápasy

Útočník Jan Kuchta přijde po vyloučení v nedělním utkání se Soči o nejbližší dva zápasy Lokomotivu Moskva v ruské fotbalové lize. Stejný trest dostal od disciplinární komise Brazilec Rodrigo, s nímž se český reprezentant dostal do konfliktu.

Kuchta neodletěl se Slavií na soustředění a jedná o přestupu

Slavii zřejmě opustí jejich nejlepší podzimní střelec Jan Kuchta. Čtyřiadvacetiletý reprezentační útočník dnes s týmem ligového mistra a lídra tabulky neodletěl na soustředění do Portugalska a má od klubu svolení jednat o přestupu do zahraničí. Podle médií má namířeno do Lokomotivu Moskva.

Slavii posílili Talověrov a Blecha, Kuchta odchází

První zimní posilou Slavie Praha se stal obránce Maksym Talověrov. Jednadvacetiletý ukrajinský stoper přestoupil do Edenu z Českých Budějovic a s úřadujícím ligovým mistrem a aktuálním lídrem tabulky podepsal pětiletou smlouvu. Vršovičtí na startu zimní přípravy získali i záložníka Filipa Blechu z druholigové Vlašimi, jenž se v novém působišti dohodl na kontraktu do 30. června 2024.

Kuchta děkoval spoluhráčům, že ho podrželi a pomohli mu zlomit střelecké trápení

Útočník Jan Kuchta poprvé po čtyřech soutěžních zápasech skóroval a jediným gólem zařídil Slavii vítězství 1:0 nad Maccabi Haifa ve čtvrtém utkání skupiny Evropské konferenční ligy. Čtyřiadvacetiletý český reprezentant poděkoval spoluhráčům, že mu pomohli zlomit jeho střelecké i herní trápení. Zároveň byl přesvědčen, že hned v úvodu po zákroku na něj měl norský rozhodčí Kai Erik Steen nařídit penaltu pro Pražany.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele