Útočník Holenda se stal novou posilou Plzně

Jan Holenda se stal novou posilou Plzně. Devětadvacetiletý útočník přišel do vedoucího týmu první ligy jako volný hráč, naposledy působil v nejvyšší ruské lize v dresu Tomsku. S vedením Viktorie se dohodl na angažmá do konce podzimní části sezony. Klub to uvedl na svém webu.

Holenda jde v Rusku hostovat z Rostova do Tomsku

Český útočník Jan Holenda jde hostovat z Rostova do jiného ruského celku Tomsku. Informaci potvrdil hráčův agent Viktor Kolář ze společnosti Sport Invest.

Střelec hattricku Holenda při gólech prožíval euforii s fanoušky

Český fotbalista Jan Holenda při premiérovém hattricku v kariéře prožíval nevídané okamžiky euforie s fanoušky Rostova na Donu. Branky sedmadvacetiletého útočníka totiž pomohly k sobotní výhře 3:1 nad Vladikavkazem, která byla prvním triumfem v nové sezoně ruské ligy.

Jan Holenda mění Machačkalu za Rostov

Český útočník Jan Holenda přestoupil z bohaté Machačkaly do jiného ruského klubu Rostova, který dnes transfer potvrdil na svých webových stránkách. Šestadvacetiletý fotbalista v desátém celku minulé sezony Premier ligy podepsal smlouvu na tři roky.

Čechům se v Premier Lize dařilo

Letošní ročník Premier Ligy měl opět početné české zastoupení, do soutěžního utkání jich zasáhlo hned deset. Kdo měl více čí méně úspěšnou sezonu? Eurofotbal.cz Vám přináší souhrnné hodnocení našich krajánků v Rusku.

Česká kolonie v Rusku, kdo je kdo?

Velké peníze a neustále rostoucí kvalita ruské nejvyšší soutěže láká na východ stále více českých fotbalistů. Šest týdnů před začátkem ligy je na soupiskách ruských mužstev dohromady jedenáct Čechů. V abecedním pořadí představujeme všechny zástupce české kopané a jejich vyhlídky pro nadcházející sezonu.

03.02.2010 Aktuality 193 komentářů
Zaujalo nás

Holenda přestoupil do Machačkaly

Útočník Jan Holenda přestoupil ze Sparty Praha do klubu Anži Machačkala, který je nováčkem ruské ligy. Sparta to oznámila na svých internetových stránkách. Čtyřiadvacetiletý fotbalista podepsal v novém působišti tříletý kontrakt.

Sparťan Holenda jedná o přestupu do Ruska

Útočník Jan Holenda zřejmě na jaře už nebude oblékat dres Sparty Praha. Čtyřiadvacetiletý hráč má blízko k přestupu do klubu nováčka ruské ligy Anži Machačkala, kde dnes absolvoval zdravotní testy a předběžně se domluvil na tříletém kontraktu. Večer budou dojednávat podrobnosti transferu zástupci obou klubů.

Vedení Sparty chystá zimní zemětřesení

Sparta Praha zažívá příšerný podzim, který prozatím vyvrcholil ostudnou porážkou s Bohemians Praha. V zimě má proto na Letné proběhnout velká čistka kádru, podle deníku Sport může odejít až deset hráčů.

18.11.2008 Aktuality 332 komentářů
Zaujalo nás

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele