Další články

Nevzdáváme to, v nadstavbě hrajeme pokaždé o všechno, ví Holenda

Poslední úder do prvoligového vazu Dukla ve Slezsku nedostala. Prohrála sice v Opavě 2:3, ale porážka Karviné v Příbrami 0:1 ještě udržela Pražany v teoretické hře o vyhnutí se přímému sestupu do druhé ligy. Úterní zápas v Karviné tak bude pro Duklu zápasem pravdy. Vnímá to tak i jeden z nejzkušenějších hráčů týmu z Julisky Jan Holenda.

Holenda netradičně nastoupil v záloze a pomohl porazit Boleslav

Útočník Dukly Jan Holenda proti Mladé Boleslaví netradičně nastoupil ve středu zálohy a v předehrávce 15. ligového kola přispěl k přesvědčivému domácímu vítězství 4:1 gólem a dvěma asistencemi. Dvaatřicetiletého kanonýra těšilo, že svěřenci Jaroslava Hynka částečně napravili debakl 0:5 v malém pražském derby na Slavii a udrželi domácí neporazitelnost.

Chybělo pět centimetrů, remíza trošku leží i na mně, řekl Holenda

Útočník Jan Holenda v 64. minutě v největší šanci zápasu trefil jen tyč a vzal částečně i na sebe, že fotbalisté Dukly v malém pražském derby se Spartou v sobotu "pouze" remizovali bez branek. Podle bývalého hráče letenského týmu měli domácí více šancí než favorit a v duelu 9. ligového kola spíš ztratili dva body.

Po Jihlavě jsme museli zabrat, těšila Holendu výhra nad Ostravou

Útočník Jan Holenda byl rád, že hráči Dukly vítězstvím 2:0 nad Ostravou částečně napravili minulou trpkou prohru v Jihlavě. Autora obou branek do sítě Baníku těší i dosavadní stoprocentní domácí bilance pražského týmu v prvoligové sezoně.

Hráčem května je Holenda z Dukly, trenérem slávista Šilhavý

Nejlepším hráčem první ligy za květen se stal útočník Dukly Jan Holenda. Trenérskou část ankety Ligové fotbalové asociace, ve které hlasují zástupci vybraných médií, ovládl kouč mistrovské Slavie Jaroslav Šilhavý.

Příbram se stává mým oblíbeným soupeřem, usmíval se Holenda

Útočník Jan Holenda výrazně pomohl Dukle v předehrávce 27. kola ligy k domácí výhře 3:1 nad poslední Příbramí, která se stává jeho oblíbeným soupeřem. Jednatřicetiletý hráč v české nejvyšší soutěži dal pouze dvakrát v jednom utkání dva góly a v obou případech se mu to povedlo do sítě středočeského týmu.

Útočník Holenda přestoupil z Plzně do Dukly

Útočník Jan Holenda přestoupil z Viktorie Plzeň do pražské Dukly. Jednatřicetiletý fotbalista, který na podzim hostoval v Bohemians 1905, podepsal na Julisce smlouvu do června 2019. Oba celky o přestupu informovaly na svých webech.

Holenda bude z Plzně hostovat v Bohemians, Kučera jde do Teplic

Plzeň během reprezentační přestávky opustili dva hráči. Útočník Jan Holenda odešel do konce podzimní části sezony na hostování do Bohemians Praha 1905 a záložník Tomáš Kučera bude rok hostovat v Teplicích.

Na hráče května kandidují Bratanovič, Holenda a Kadeřábek

Na cenu pro nejlepšího hráče května v první lize kandidují slovinský útočník Elvis Bratanovič z Bohemians 1905, plzeňský kanonýr Jan Holenda a sparťanský obránce Pavel Kadeřábek. Mezi trenéry se o ocenění ucházejí kouč čerstvých mistrů z Plzně Miroslav Koubek, příbramský Pavel Tobiáš a Roman Pivarník z Bohemians 1905.

Holenda nůžkami zajistil Plzni výhru a šetřil síly na oslavy

Plzeňský útočník Jan Holenda v posledním kole ligové sezony potvrdil svou velmi dobrou formu, když dvěma góly a asistencí pomohl fotbalistům Viktorie k výhře 5:2 nad Příbramí. Především jeho druhá a vítězná trefa střelou přes hlavu zvedla fanoušky ze sedadel, stejně tak i jeho spoluhráče.

Plzeň prodloužila smlouvy s Holendou a Ďurišem

Vedení Plzně ve svých plánech nadále počítá s útočníky Michalem Ďurišem a Janem Holendou, s nimiž dnes prodloužilo smlouvy. Zatímco Holenda se upsal Viktorii do léta 2017, slovenský reprezentant Ďuriš ještě o rok déle.

Všechno jde ztratit, ale doufám, že to zvládneme, řekl Holenda

Útočník Jan Holenda se gólem podílel na dnešní výhře Plzně na Spartě (2:0) a věří, že Viktorii tak výrazně přiblížil k zisku titulu. V čele tabulky mají Západočeši tři kola před koncem šestibodový náskok právě před letenským úřadujícím mistrem.

Holendu potěšilo, že čekání na gól utnul právě proti Slavii

Po pěti letech se plzeňský útočník Jan Holenda trefil v české lize a hned jím zařídil výhru 1:0 nad Slavií. Gólu si vážil o to více, že jako odchovanec Sparty pokořil právě odvěkého rivala z Edenu. Především byl ale rád, že Viktorii zajistil pětibodový náskok v čele tabulky.

Plzeň prodloužila s Holendou a tři mladíky poslala na hostování

Plzeň prodloužila smlouvu s útočníkem Janem Holendou do konce této sezony. Lídr první ligy také poslal tři své mladíky na hostování. Martin Chrien stráví jaro v Českých Budějovicích, Matěj Končal bude rok působit v Mladé Boleslavi a juniora Daniela Černého si na půl roku vypůjčil druholigový Žižkov.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele