Slovácko dostalo za utkání s Plzní pokutu 40 tisíc korun

25.02.2016, 18:55
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (20)

Přidat komentář
TheMally11

Z Kozáčik snad dodatečně žlutou za zdržování! Každý odkop mu trval snad minutu!

Reagovat
Paul Anka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to sem cekal daleko vic za ten pomeranc...

Reagovat
smazaný uživatel

tos hazel ty?

Reagovat
smazaný uživatel

to urcite

Reagovat
Slejdy

To je zrujnuje

Reagovat
vanGomm

Tak pokud mají rozpočet 80 miliónů,tak se jedná o 0,0005% z tohoto rozpočtu.To je poměrově stejné,jako kdyby občan s příjmem 16 000 Kč dostal pokutu 8 Kč!To opravdu nikoho nezrujnuje.Podobné "tresty" mě vždy připomenou přísloví vlk se nažral a koza zůstala celá No ale aspoň je o čem psát.

Reagovat
smazaný uživatel

Motáš trochu hrušky s jalbkama - u Slovácka bereš roční příjem a u člověka měsíční.

40 000 není částka nijak likvidační, ale zásah do rozpočtu to je. Představ si za to 10 párů kvalitních kopaček nebo 15 balonů ...

Reagovat
vanGomm

Také mě napadlo,že pokud by tu pořadatelkou službu zajistili lépe,tak by ji asi nejspíše museli také lépe zaplatit.No a pak by se tím ta částka za pokutu zase o něco snížila.Dost možná,že by to bylo nula od nuly.Mají to někomu zaplatit,nebo to zaplatit na pokutě je skoro jedno. Co se hrušek a jablek týká,tak pokud bych počítal u člověka také roční příjem,tak pro něho ta pokuta vzhledem k jeho ročnímu příjmu 192 000,- představovala asi 0,50 Kč.Tedy vlastně 1 Kč,protože haléře jsou u nás už nějakou tu dobu zrušené.Ten poměr je matematicky stejný.

Reagovat
Puskas

Nicméně za těch 40000 koupíš o trochu víc než za kačku.

Reagovat
vanGomm

A obráceně za 79 960 000 rsp.299 960 000 se toho také koupí víc než za 191 999.Ten zásah do rozpočtů je % stejný.V tom jsou podobné pokuty nic neřešící a vlastně o ničem.Tyto pokuty 20 000-40 000 jsou pro týmy s rospočty 80 000 000 - 300 000 000,-Kč prostě nic neříkající pakatel.Pokud si totiž na to zajištění pořádku někoho najmou,tak jim zaplatí možná víc než těch 20 až 40 tisíc na pokutě.

Reagovat
smazaný uživatel

úplně zbytečně to řešíš - 40 000 je prostě 40 000. Ty prachy nemají jinou hodnotu v rukou klubu nebo člověka - furt to je 10 párů kopaček nebo 15 balonů.

Reagovat
smazaný uživatel

můj názor je, že tyhle excesy se prostě řešit nedají. Pokud ti tam ti fandové chtějí tu ostudu udělat, tak ti ji udělají.

Mimochodem - když půjdu dál ve tvojí konstrukci, tak by zaplatili víc za pořadatelskou službu, ale zase by jim tam neprošlo tolik fanoušků, takže by byli zase tratní na vstupném ...

Reagovat
vanGomm

No a jsme u toho pokud by byly také adekvátní tresty pro ty co tam dělají ten bordel,tak by se to tam nedělo.Pak tady samozřejmě nic nefunguje a fungovat nebude.Všechno totiž souvisí se vším.Tresty mají být pod heslem co se nevyplácí to se nedělá.Pokud jde o to vstupné,tak je otázkou oželet řekněme u 200 lidí na vstupném 20 000,- a nebo po nich platit škodu za 200 000,- a mnohdy i víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Díváš se na to úplně špatně - generalizuješ a trestáš nevinného.

Pachatelé jsou diváci a samozřejmě by oni měli být těma trestanýma. A to tvrdě. Pokud budou za fanoušky dostávat tresty kluby, tak se nikam nepohneme. Ty duté hlavy nikdy nepochopí, že každou pokutu, kterou pro svůj klub vykoledují, ho potápí dolů. Těch 40 000 mohl klub použít na podporu výjezdu fandů nebo na nějaký choreo. Pokud by těch 40 000 měl platit ten dement z publika, tak si příště ti okolo něj rozmyslí, jestli se jim chce dál dělat bordel.

Reagovat
smazaný uživatel

A že by měl být klub zodpovědný za své fanoušky? Blbost. Fotbalové utkání je veřejně přístupná událost, na kterou může jít úplně každý a nemusí to být fanda ani jednoho hrajícího týmu. Nemusí to být fanda žádného klubu. Dokonce to nemusí ani být fanda fotbalu ...

Tím, že si na sebe vezmu dres nebo omotám šálou krk (nebo hlavu) nějakého klubu, se automaticky nestávám jeho fandou. Automaticky za mě přece nemůže ten klub nést zodpovědnost.

Podívej se na to jinak - někdo si na sebe vezme modráky nějaké firmy a jde dělat na ulici bordel. Trestat se pak bude ta firma, protože ten debil měl na sobě její hadry. Je to správné?

Reagovat
vanGomm

Stačilo by napodobit Anglii.Tam byl svého času na fotbale docela bordel a myslím,že to tam celkem vyřešili.Když to šlo tam,tak proč ne u nás?

Reagovat
db18

Reagovat
db18

A Slovácko si kvůli fanouškům zase nemůže koupit náhradu za Doška.

Reagovat
cepinzcegamy

Jakmile jsme začali "Roman Berbr es té bé", tak mi bylo jasný, že bude flastr. Aby ho syfl roztočil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele