Pešek je z nominace na Euro překvapený, přeložil termín svatby

Liberecký Jakub Pešek připustil, že je z nominace na nadcházející soustředění v Itálii a následné mistrovství Evropy překvapený. I proto, že za národní tým dosud odehrál jen jedno utkání. Sedmadvacetiletý křídelní záložník dokonce kvůli možné účasti na šampionátu přeložil na pozdější termín svatbu.

Pešek: Byla to krásná jízda, budeme se chtít rozloučit vítězně

Záložník Jakub Pešek litoval, že Liberci nestačila ani výhra 2:1 v Gentu k uchování aspoň teoretické postupové naděje až do posledního utkání ve skupině Evropské ligy doma s Crvenou zvezdou. Letošní pohárovou cestu už od kvalifikace ale označil za skvělou jízdu a věří, že ji Slovan za týden zakončí vítězně. Po zápase v Belgii zároveň Pešek pochválil trojici ukrajinských ženských rozhodčích.

Pro Peška bylo finále poháru hořké, verdikty rozhodčího nechápal

Liberecký Jakub Pešek byl po porážce 1:2 od Sparty ve finále domácího poháru hodně zklamaný. Autora prvního gólu mrzelo, že Slovan nepřidal pojišťovací branku a také nechápal některé verdikty rozhodčího Pavla Královce proti Severočechům.

Pešek: Největší zápas, nikdo neví, kolikrát si finále zahrajeme

Jakub Pešek z Liberce bere středeční finále domácího poháru MOL Cupu proti Spartě jako dosud největší zápas kariéry. Sedmadvacetiletý záložník by jen nerad přihlížel tomu, kdyby po zápase přebíral vítěznou trofej soupeř. Souboj s Pražany je pro něj o to prestižnější, že na Letné fotbalově vyrostl.

Pešek si před zápasem hnul se zády, ale nastoupil a dal gól

Záložník Jakub Pešek nasměroval Liberec úvodním gólem k výhře 2:1 nad Ostravou v třetím kole ligové nadstavby, k zápasu ale vůbec nemusel nastoupit. Na rozcvičce si hnul se zády a k utkání ho až na poslední chvíli nachystali týmoví lékaři. Sedmadvacetiletý křídelní hráč si pochvaloval, že Severočeši vítězstvím získali jistotu minimálně pátého místa v tabulce a přiblížili se evropským pohárům. Ve středu chtějí uspět i v domácím finále poháru MOL Cupu proti Spartě.

Finále poháru doma bylo velkou motivací, řekl liberecký Pešek

Za jeden z nejcennějších gólů kariéry označil záložník Jakub Pešek brankou, kterou nasměroval Liberec k výhře 2:1 v semifinále domácího poháru v Olomouci a k postupu do finále. Šestadvacetiletý hráč byl nadšený, že si Slovan o vítěznou trofej zahraje doma na vlastním stadionu.

Kdyby na zápase bylo video, je to gól, tvrdil liberecký Pešek

Liberecký Jakub Pešek si byl jistý, že se míč po jeho střele do břevna v závěru utkání 4. ligového kola proti Olomouci odrazil za brankovou čáru. Šestadvacetiletý záložník byl přesvědčený, že pokud by při zápase asistoval videorozhodčí, jednalo by se o gól a Slovan by vyrovnal na 1:1. Místo toho Liberec prohrál 0:1.

Pešek se dočkal premiérové trefy v lize, ale zhořkla mu remízou

Liberecký Jakub Pešek ve svém 23. zápase v nejvyšší soutěži konečně prolomil střeleckou smůlu a dočkal se premiérové ligové branky. Gól však pětadvacetiletému záložníkovi trochu zhořkl, neboť Slovan v předehrávce 16. kola s Plzní neudržel navzdory přesilovce vedení a s obhájcem trofeje remizoval 1:1.

Pešek je druhou letní posilou Liberce z Českých Budějovic

Liberečtí získali z druholigových Českých Budějovic už druhou letní posilu. Po útočníkovi Elvisi Mashikemu Sukisovi zamířil z Dynama na sever Čech také záložník Jakub Pešek. Oba kluby jsou na přestupu dohodnuty a zbývá už jen doladit administrativní detaily.

Lima s Jarabicou Budějovice neposílí, přišli ale Pešek s Janotkou

Testovaní hráči Marián Jarabica a Lima nakonec České Budějovice neposílí. Slovenského stopera se klub rozhodl neangažovat kvůli dostatečnému počtu hráčů na jeho post, Lima už v sezoně hrál za dva jiné celky. Do jihočeského týmu naopak míří záložník Jakub Pešek ze Sparty a zkušený univerzál Tomáš Janotka z Olomouce.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele