Hoftych bere sezonu za úspěšnou, Liberec opustí některé opory. Přijde Gebre Selassie?

31.05.2021, 15:19
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (17)

Přidat komentář
kbtk23

Hmm Gebre v české lize. Těším se na něj, věřím že si to bude dávat uplne v pohode

Reagovat
Neyjrayx

Reagovat
Neyjrayx

Jsem zvědavý na posily, jestli za Peška přijde ten Havelka a Novotný na hostování tak nevím nevím ://

Reagovat
Imos

docela směšní kluci na hostovačku, kdyby byli na přestup tak to zkousnu ale mít na hostování tyhle kluky je fakt bída

Reagovat
Neyjrayx

Reagovat
lampas

V celku sezóna úspěšná je, ale ten alibismus a nulová sebereflexe za totálně promrdané jaro mě vytáčí. Když jsme měli ve Zlíně bojovat o poháry, tak k tomu přistoupili stylem: "hlavně se neumazat". Za tohle prostě tleskat nejde, nehledě na to, že poháry nám podle mě prohrálo posazení Nguyena. Respektuji, když se neuspěje kvůli tomu, že mají soupeři o něco lepší tým či ochotnějšího majitele do toho sypat, ale prohrát poháry kvůli rozesrané morálce a nulové bojovnosti, to mě prostě fakt sere. Fakt nechci, abychom byly tým na úrovni Olomouce nebo Teplic, který mají za cíl se jen účastnit ligy, to pak fakt nemá cenu cokoliv sledovat.

Reagovat
delfin

Z jakyho duvodu vlastne zacal chytat Knobloch? Liberec sleduju jen okrajove, ale Nguyen se mi v brane vzdycky libil.

Reagovat
lampas

Tohle nikdo nevím, je kolem toho informační embargo. Říká se, že měl k němu Hoftych nějakou nejapnou poznámku ohledně vietnamských restaurací, a patrně ho pak Nguyen poslal doprdele. Je to osobní mezi nimi a nikdo neví o co šlo. Každopádně od té doby mi přišlo, že šla i morálka na hřišti do háje a odpadla určitá pohoda v kabině. Jinak Nguyen je asi ve všech směrech mnohem lepší brankář. Knobloch je prostě typ jako Hauzr, dobrá dvojka, ale když chytá stabilně, tak člověk neví kdy co posere a prohraje tým zápas.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Neyjrayx

No jestli jsem tu situaci pochopil správně tak poprvé nastoupil Knobloch v Brně protože se Nguyenovi narodil potomek, zápas na to chytal zase Knobloch ale to už Nguyen mohl a prohrálo se , tehdy se asi naprdl. Pak chytal 3 zápasy zase Filip a přišlo zranění kterého vyautovalo na měsíc. Knobloch to odchytal a vyhrávalo se, pak zkusil Nguyena v přípravě se spartou B a tam úplně Nguyen vyhořel a šel po poločase který byl snad 0:2 dolů

Reagovat
lampas

Věřím tomu, že Knobloch je profík a bez remcání maká, což Hoftych dost oceňuje (viz. jeho adorace Mikuly), takže pokud tam pak nějak polevila Nguyenovi morálka, případně naznačil nějaké hvězdnější manýry, tak ho prostě Hoftych bez pardonu posadil (či nenasadil po zranění). On je jakej je, ale že by se nechal srát od kohokoliv na hlavu, to není jeho styl no. Ale fakt těžko říct.

Reagovat
Neyjrayx

Mě se Hoftych jako trenér dost líbí a jeví se že to má v hlavě v pořádku takže by to mohli být nějaký ty manýry

Reagovat
smazaný uživatel

Gebre by byl top mohl by pak se svancim do tiki taka

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec mám upřímně rád jako město i jako klub, ale tadle nulová ambicioznost mě popravdě vytáčí. Letos byl ve skupině EL z který padlo 80 mega, plus za přestupy do Slavie dostal cca 40. Čekal sem popravdě v zimě, že klub nějak normálně zareaguje na odchody a přivede nějakýho slušnýho fotbalistu do středu zálohy a trochu rozšíří kádr. Místo toho přivedli Faška na volnej přestup, kterej se neprosadil v Karviný. Nic proti, byl zadarmo na rozšíření kádru asi dobrej, ale na základ určitě ne. Už ani ty hostovačky ze Slavie nechodí tolik, je fakt smutný

Reagovat
Imos

můžu asi za většinu liberečáků říct, že mi v zimě ty posily taky čekali

Reagovat
Neyjrayx

Reagovat
Imos

*my

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele