Prohrané derby nás strašně mrzí, bylo toho od nás málo, řekl sparťan Pešek

07.03.2022, 09:34
Aktuality
Jakub Pešek (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (29)

Přidat komentář
BaggioRoberto

Je to málo celej podzim, tak co jste čekali. A rozdíl je i v trenérovi, Slavie presne vi kdo ma kde byt, pri napadani, braneni utoku i po zisku mice. Neustale nas precislovali, protoze zuzovali hriste a byli v pohybu.

Reagovat
Skleepy

Na podzim to až tak málo nebylo, spíš celý jaro.

Reagovat
GrimeBaller98

Pesek a Haraslin jsou totalne z formy, uplne jiny hraci oproti podzimu

Reagovat
erudovanyodbornik

Tohle zhoršování hráčů je ale u Sparty klasika, šíleně toxické prostředí tam musí být.

Reagovat
Losinho

Tak to jsou prostě křídla, nejvíc nekonzistentní hráči.. za tím bych toxický prostředí nehledal.

Reagovat
kilobyte

Problém spíše je, že tam nikdo další není. Jedině tam dát Hložka nebo Karabce.

Reagovat
Axelrose

No nevím jak Haraslin, ale Pešek mi přišel ze Sparty jako jeden z lepších, co se týká včerejšího zápasu.

Reagovat
GrimeBaller98

Tak to byl jednooky mezi slepyma , ale kdyz to proste srovnas s podzimem, tak ta jeho vykonnost je tak o 3 levely nize

Reagovat
kilobyte

Mě překvapil Pavelka. U něj chybělo jen, aby se mu podařila ta přihrávka mezi nohami do vápna.

Reagovat
smazaný uživatel

Haraslín vypadal proti Lyonu jak zfetovaný Mahrez a teď hraje jak žebrák.

Reagovat
Kucka

Reagovat
kilobyte

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové, nerad bych přiléval do ohně jako fanoušek jiného týmu. Ale píšete o hráčích jako Pešek nebo Haraslín, že možná jsou z formy. No, nebál bych se vůbec toho, že to vidí i samotný Vrba, který je pan kouč. Ale otázka zní jinak - koho tam vlastně místo nich měl z hráčů jako Dočkal, Sáček, Hojer, Souček, Panák a Karabec vlastně nasadit? Oproti Slavii, která by z marodky udělala slušnou jedenáctku, tam právě ona pořád má slušné možnosti na to uvažovat, koho nasadit a jakým hrát herním stylem. Pešek píše o tom, že v poločase si řeknou, že do toho chtějí více chodit, hrát agresivněji ve vápně, ale na lávce místo toho mají podle mě spíše technické hráče, co to tam odzadu rozehrají, protože ti rychlostnější už tam na place jsou od začátku. A pokud Ti nikdo netlačí na záda, že by hrál místo Tebe, to se bohužel nepozná v rámci zápasů třeba s Teplicemi nebo Karvinou (nic proti nim), ale právě proti týmům, ve kterém by ten sám hráč možná na základní sestavu neměl...

Reagovat
podnebný

Z toho plyne, že před sezónou se neměl kádr zužovat, ale naopak rozšířit. Příležitostí na posily bylo dost, ale jaksi se sparťanští skauti nevšimli... Nechápu, proč odcházeli na hostování Drchal, Fortelný, Sejk, proč nepřišel žádný stoper místo Štetiny a Lischky a pravé křídlo za Karlssona.

Reagovat
Greny

Já mám jiné jméno u kterého nechápu proč furt je jen v bečku Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Je otázkou, jak by vůbec ještě takto dokázali hrát systém čtvrtek-neděle, tedy kdyby hráli evropské poháry i nadále. Přece si v zimě nemohli říct - Bělehrad je náš strop, nemá smysl to mít na těch postech zdvojený. Jak jsem psal, neber to ode mě špatně, nechci si zde rýpat. Jen bych to pochopil třeba u Plzně, která možná bude muset rozprodat kádr, aby přežila nebo týmů, co mají rozpočet kolem 100 mil. Kč, což je vlastně až na dvě pražská S vlastně celá liga. Ale Sparta s ročním rozpočtem cca 700 mil. Kč, tam tolik peněz sežerou funkcionáři nebo uklízečka? Ještě by zde proti tomu stál argument, pokud by Vrba nikoho kupoval nechtěl. Což ale vzhledem k tomu, že má kádr převzatý po jiných trenérech a nemůže s ním hrát ten svůj herní styl, na který je zvyklej, nedává moc logiku. Ale nevidím do toho samozřejmě, jen mi to přijde zrovna zde divné.

Reagovat
ratusek

Sparta má na boj o titul strašně slabou lavičku, tam at je jakej chce, to může oživit akorát snad Dočkal. A to vlastně souvisí s tím, že bneměli o pauze tvrdit, jak mají nabušený kádr a že není třeba posil.

Reagovat
Pablos

Tam je to hůř víc, než jen lavička... Pešek, Haraslín... jak se ukazuje, jsou hráči do rotace, když mají formu základ, Pavelka to je někam do Teplic dělat Marečka, Dočkal do Bolky, Čvančara hostovat zpět do Jablonce, Wiesner někam do Budějovic, Sáček někam do Slovácka, Karabec hostovačka někam do Pardubic či druhá liga, Polidar hostovačka Vlašim, Krejčí st. 3.liga Vietnam, Souček hostovačka do Liberce....... Tak takhle bych si představoval silnou Spartu, která by mohla mít asi takhle něják pryč takové hráče, což je nereálné... ale snad taková doba kvality (né vylhané kvality) někdy u Sparty nastane.

Reagovat
Gelu28

ty destinace jsi určil správně.....všichni jmenovaní už na spartu taky dle mně nemají

Reagovat
Pablos

hlavně Krejčího jsem doufám trefil

Reagovat
ratusek

ale to jde naprosto proti vyjádření manažerského génia Rosického a Vrby

ale máš pravdu

Reagovat
Pablos

Ale taky říkám, že to reálné není, ty lepší hráče si jen tak hned nevykouzlíš.. je to spíše úvaha, že by si neměli lhát, jak mají silný kádr.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně, ono se o tom psalo, že Vrba má radši tady ten agresivní fotbal a hrát rychlý fotbal po lajnách. Ale že ta skladba týmu je víc na hru středem hřiště. Když i takového Moberga prodáte, aby tam udělal místo možná vysokému Čvančarovi nebo někomu jinému.

Reagovat
podnebný

Myslím, že Pešek si svoje obvyklé penzum uhrál, byl vidět po celý zápas, že je rychlostně i technicky lepší než sešívky. Kromě toho oba kraje obrany Slavie hrály sprostě až zákeřně a koledovaly si o červenou kartu. V obraně chyběl Čelůstka, jehož Vitík úplně nenahradil, navíc byli v průběhu hry okopáváni Hancko i střídající Panák nevybíravým a nepotrestaným způsobem.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Bakary3

Hlavne ten Panak - kterej do toho sel jako blbec a zranil se sam

Reagovat
Lof

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele