Další články

Arsenal v laufu a Liverpool zpět na zemi: 27. kolo Premier League v kostce

Před týdnem si fotbalisté Liverpoolu užívali sprchu komplimentů po řízené demolici Manchesteru United. O uplynulém víkendu přijímali kritiku po nemastném neslaném výkonu v Bournemouthu, kde sestupem ohroženým Cherries podlehli 0:1. Venku naopak nezaváhal vedoucí Arsenal, který i díky třem asistencím Leandra Trossarda přejel ambiciózní Fulham 3:0.

Obalovačka De Bruyneho a návrat Coutinha: 22. kolo Premier League v kostce

Repríza loňského finále Champions League vyzněla lépe pro Manchester City, který po hubeném, ale zaslouženém vítězství 1:0 nad Chelsea mizí konkurentům na Ostrovech v prachu. Do hlavní role se obsadil Kevin De Bruyne, jehož oku lahodící střela rozvlnila síť, dostala vyprodaný stadion do varu a zvýšila náskok obhájců titulu v čele Premier League na 11 bodů.

Famózní volej Kovačiče a nevyzrálý Arsenal: 21. kolo Premier League v kostce

Reklamou na fotbal se v neděli kochali fanoušci na Stamford Bridge, kde Chelsea smazala dvoubrankovou ztrátu s Liverpoolem a v očekávaném šlágru remizovala 2:2. Beznadějně vyprodaný stadion dostal do varu zejména Mateo Kovačič, na jehož volej se bude nejen v západní části anglické metropole dlouho vzpomínat.

Alisson Becker spasitel: 36. kolo Premier League v kostce

Titul i tři sestupoví černí Petři jsou rozebráni a v Premier League zbývá vyřešit jediná věc. Kdo si příští sezónu zahraje Ligu mistrů? Na koho zbyde Evropská liga? A kdo z druhé vlny obsadí další pohárové příčky? O víkendu se s vidinou milionářské soutěže už už loučil Liverpool, když v tom se snesl do West Midlands jako Kristus spasitel nad Riem Alisson Becker.

Nejdřív Suk, teď Cuf: Sestava 13. kola Premier League

Na časy, kdy čeští fotbalisté v nejkonkurenceschopnější soutěži planety hráli prim, jsme dlouho jen se slzou v oku vzpomínali. Dva slávističtí Kladiváři ovšem zalepují naše staré rány víc než důstojně. Tomáš Souček už patří několik měsíců k miláčkům fanoušků West Hamu, no a odnedávna se k němu připojil i Vladimír Coufal. Jeho raketový vzestup vyvrcholil skvělým výkonem proti Crystal Palace.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele