Další články

Chorvat Rakitič ukončil reprezentační kariéru

Chorvatský vicemistr světa z roku 2018 Ivan Rakitič ukončil reprezentační kariéru. Dvaatřicetiletý fotbalista už si nezahraje příští rok na odloženém evropském šampionátu, kde bude Chorvatsko jedním ze soupeřů českého týmu ve skupině. Za národní mužstvo Rakitič odehrál 106 zápasů a dal 15 gólů.

Rakitić se po šesti letech vrací z Barcelony do Sevilly

Sevilla oznámila návrat Ivana Rakitiče. Andaluský celek zaplatí Barceloně 1,5 milionu eur a dalších devět na možných bonusech, přičemž obě strany podepsaly čtyřletý kontrakt...

Rakitić: Nejsem pytel brambor, o své budoucnosti se rozhodnu sám

Nejenom španělská média už poměrně dlouho spekulují o budoucnosti Ivana Rakitiće. Chorvatský záložník letos přišel o místo v základní sestavě Barcelony a zájem o jeho služby má hned několik klubů, sám fotbalista jasno ještě nemá, nadšený z přístupu médií každopádně rozhodně není...

Rakitičovi se nelíbí vytížení v Barceloně. Nechci jen chodit po městě, prohlásil

Chorvatský záložník Ivan Rakitič odpovídal před utkáním národního týmu proti Maďarsku i na otázky týkající se Barcelony a jeho nízkého herního vytížení. A zkušený borec nešel daleko pro ostrá slova. "Potřebuji hrát. Nechci jen chodit po městě a užívat si na pláži," řekl.

Barcelona útočí na třetí treble v éře Lionela Messiho

Na třetí treble v éře Lionela Messiho útočí hráči Barcelony. Po sobotním zisku šestadvacátého ligového titulu vyzvou na konci května ve finále Španělského poháru Valencii. Ještě předtím je čeká semifinále Ligy mistrů, které načnou ve středu na Camp Nou proti loňskému finalistovi Liverpoolu.

Rakitić se z Barcelony nechystá, rád by ještě prodloužil smlouvu

Ivan Rakitić má zájem o setrvání v Barceloně a s katalánským klubem by rád podepsal nový kontrakt. Chorvatský záložník tak reaguje na spekulace tisku ohledně možného odchodu z týmu lídra španělské nejvyšší soutěže, zájem o něho měly mít hned tři kluby...

Chorvati půjdou do rozhodujícího zápasu s Anglií bez Rakitiče

Nedělní rozhodující duel skupiny Ligy národů mezi Anglií a Chorvatskem se bude hrát bez jedné z největších chorvatských hvězd. Ivan Rakitič nebude moc do zápasu nastoupit kvůli zranění.

Rakitič vysvětlil, proč odmítl nabídku z Paříže

Chorvatský záložník Ivan Rakitič přiznal, že letos v létě mohl odejít z Barcelony do Paris Saint Germain. V katalánské metropoli se však rozhodl zůstat a po sobtoním zápase ve Valladolidu vysvětlil proč.

Modrič si podle Rakitiče zaslouží cenu pro nejlepšího hráče MS

Záložník Barcelony Ivan Rakitič je přesvědčen o tom, že jeho chorvatský spoluhráč Luka Modrič si zaslouží cenu pro nejlepšího hráče mistrovství světa. Oba borci patří ke klíčovým prvkům úspěchu Chorvatska, které se v neděli utká s Francií o titul světového šampióna.

Rakitić přemohl horečku a finále klidně odehraje na jedné noze

Moc nechybělo a Chorvatsku ve středečním semifinále mistrovství světa v Rusku proti Anglii chyběla jedna z hlavních opor Ivan Rakitić. Třicetiletý záložník Barcelony v noci před utkáním bojoval s vysokými teplotami, na hřišti však nakonec vydržel celých 90 minut i následné půlhodinové prodloužení a přispěl k výhře 2:1.

Mistrovství světa v kostce - 2. kolo

Byl to málem černý týden velkých favoritů. Argentinci pod zmateným vedením dua Sampaoli - Messi absolutně vyhořeli v zápase s Chorvatskem a teprve výhra Nigérie proti Islandu je udržela ve hře. Brazílie zachraňovala svou čest a dobrou výchozí pozici až v nastavení, Německo jakbysmet. No a simulující Portugalci, ti čest poztráceli někde mezi hvizdy, na rozdíl od Polska ale mají postup na dosah.

Messi nepotřebuje vyhrát MS, aby byl nejlepší, míní Rakitič

"Jeho příběh nijak nezmění, jestli mistrovství světa vyhraje, nebo ne," prohlásil na adresu Lionela Messiho, svého spoluhráče z Barcelony, chorvatský záložník Ivan Rakitič. Podle něj zkrátka Messi žádné razítko na to, že je nejlepším hráčem všech dob, nepotřebuje.

Barcelona si novou smlouvou pojistila záložníka Rakitiće

Ivan Rakitić bude i nadále hájit barvy FC Barcelona. Chorvatský reprezentant byl dosud v katalánském klubu vázán do roku 2019, úřadující španělský mistr ale dnes na svém webu oznámil, že s osmadvacetiletým záložníkem prodloužil spolupráci o další dvě sezóny...

Busquetsovo zranění není vážné, Enrique si pochvaluje alternativy

Fanoušky Barcelony včera pořádně poděsila už desátá minuta zápasu s Eibarem, kdy se po nešetrném zákroku Gonzala Escalanteho na zemi v bolestech svíjel Sergio Busquets. I bez něho nicméně Barcelona zvládla hravě vyhrát a navíc trenér Luis Enrique záhy klidnil situaci s tím, že zranění není tak vážné, jak se mohlo zdát...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele