Barcelona útočí na třetí treble v éře Lionela Messiho

30.04.2019, 18:55
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (34)

Přidat komentář
lajka30

"Byl jsem v Liverpoolu hodně šťastný," přidal Coutinho.

Reagovat
Kixi Syhimour

Proč by ne?

Reagovat
lajka30

Jenom půl roku stávkoval jinak byl sťastný.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak celkově nevím, proč by to působení neměl hodnotit jako šťastné. Po odchodu Luise byl největší hvězdou týmu, hrál o titul, byl ve finále EL, technicky mohl vyhrát i LM, já si myslím, že to není špatné a do vysněného týmu nakonec přestoupil (a tím nám paradoxně pomohl).

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ADM

len nám moc nepomohol

Reagovat
Dron

Dobře vám tak

Reagovat
smazaný uživatel

A co je na tom tak vtipného ?? Ještě než šel do LFC, tak o sobě vždy tvrdil, že je velký fanda Barci, tak chtěl pak jít, když měl šanci splnit si sen

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde: "We can not grant ten bad minutes"

Reagovat
ADM

EV: "One good match will not be enough. We need TWO excellent displays to get past LIverpool. We cannot let our guard down even for 10 minutes"

Reagovat
smazaný uživatel

tim ze hrajem proti poolu by mohlo znamenat to ze bud

1)couts se hecne a bude se chtit ukazat a dokaze proc ma cenovku 150mega

2)v hlave se sesype jeste vic nez je ted a to bude pruser

3)couts se hecne bude makat ale pac je kopyto tak nic vic nez prihravky za sebe a par preslapovacek pro agenty z manu ze sebe nevyda

Reagovat
marke7

Za mě 3)

Reagovat
smazaný uživatel

jn

Reagovat
YNWA__MSN

Tak v tom případě absolutně nerozumíš fotbalu a neumíš poznat výborného hráče od prumeru

Reagovat
marke7

Coutinho je tuto sezónu takový trochu lepší Denis Suarez. Otevři oči a utři slzu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Kopyto to silně není. Třeba mu prostě Španělsko nesedlo (v Liverpoolu byl fakt dobrej), ale odstřelit hráče po roce za takovou cenu, kterému se nedaří se mi nejeví jako ideální tah. Taky ani nevím, co jste si vlastně slibovali, tady to byla neuvážená koupě. Na křídle (LW) zahrát dokáže, ale jeho přednosti byli v záloze, kde vám ale operuje Messi. Koupili jste si tak horšího Messiho, který dokáže alternovat na křídle, ale ne za cenu 150 mil. eur.

A pochybuju, že by šel do MUN. Jednak Ole nebude kupovat, jakožto tvrdá linie, někoho z LFC, Ed za něho ani ty peníze nedá. I přesto jak se s náma Coutinho rozešel, tak pochybuju, že by šel k takovému rivalovi a oproti FCB by si značně pohoršil. A asi by ho nelákala vidina toho, že odešel do FCB a pak by šel do horšího týmu, než ze kterého do Barcelony přicházel (s dovolením tomu současný stav odpovídá).

Reagovat
celeb

urcite to z casti 'panic buy' bol. Dufalo sa, ze sa najde idealna nahrada odchadzajuceho Iniestu. Nestalo sa. Pritom zacal velmi dobre a pred rokom to vyzeralo tak, ze sme sice poriadne preplatili, ale dosla overena kvalita. To sa zacalo rucat od zaciatku tejto sezony. Ak sa nechyti do konca sezony, tak uz nema zmysel cakat dalej, Godot uz neprijde. Mal na to jeden a pol sezony.

Reagovat
sylarko

Urcite este jeden rok ostane

Reagovat
celeb

to bude zalezat na jeho vykonoch. Napr. zajtra, kedze na Anfielde by to zrejme psychicky nezvladal (piskot, atd).

Reagovat
smazaný uživatel

s tim manu mas asi pravdu, tam by jim ta jeho historie asi dost vadila

Reagovat
smazaný uživatel

Mě bude stačit, když mu vyjde jedna střela z 25 metrů do šibenice jako proti MU, akorát by to nemuselo být na 3:0, ale na 1 nebo 2:0...prostě rozhodující, klíčový gól. Toto od něho v LM čekám, rozdílové momenty.

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho může hrát na křídle, ale musí tam dostat jistou volnost a hrát spíš ze středu hřiště s roztahováním hry na křídlo. Ne naopak.

Reagovat
ADM

Tretí treble by bol neuveriteľný úspech, moc tomu túto sezónu ale neverím. Štýlu Poolu sa naozaj bojím, dlhodobo nezvládame prelomiť vysoký presing na našej polke ihriska. Som zvedavý, ako to bude vyzerať na ihrisku.

Reagovat
smazaný uživatel

což je zvláštní, protože hráče na to máte a na tréningu mi příjde, že netrénujete nic jiného než bago all day every day

Reagovat
ADM

Mne tam chýba niekto ako Neymar v top forme, ktorý nemal problém zobrať loptu 30metrov od našej brány na krídle a prejsť s ňou až k bráne súpera. Coutinho toho nie je schopný a Dembele sa furt rozohráva po zranení. No a v zálohe toho nie sú schopní, Alba to nezvláda nonstop.. problém ani nie je tú loptu udržať, ale často vyviezť ju za polku a tam niečo vymyslieť bez Lea

Reagovat
Teoretik

Lepší vykombinovat než tahat, případně máme nyní vedle Busquestse Arthura, který i pod tlakem dokáže balón podržet. Neymar tu fakt nechybí.

Reagovat
ADM

Tak ja som ani nenapísal, že mi chýba Neymar, len hráč ako on, ktorý sa z toho tlaku na našej polke v pohode vedel dostať aj sám.

Reagovat
Teoretik

To je to samé, hráč typu Neymar mi tu nechybí. Naopak Dembélé mě občas vytáčí, když každý druhý dotek s balónem ztratí míč, jasný občas se to musí zkusit sólo, ale musíš najít ten správnej moment, kterej se ti naskytne párkrát za zápas a ne každý druhý dotek s míčem.

Reagovat
ADM

Podľa mňa naopak, Dembele má po zranení tých solo pokusov hrozne malo, zbytočne sa preťažuje Alba v každom zápase kde by to mohol brať aj viac na seba..

Reagovat
Atlético de Madrid
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele