Čech potřetí v kariéře chybí v nominaci na Jedenáctku roku FIFPro

Petr Čech se potřetí během kariéry v Chelsea nevešel mezi pětici gólmanů kandidujících na umístění v Jedenáctce roku podle FIFA a Mezinárodní hráčské federace FIFPro. O ocenění se ucházejí Manuel Neuer z Bayernu, Claudio Bravo z Barcelony, Iker Casillas z Realu Madrid, Gianluigi Buffon z Juventusu a Čechův konkurent v Chelsea Thibaut Courtois.

Tohle se nesmí opakovat, řekl po prohře Realu kapitán Casillas

Real Madrid v neděli poprvé od května 2006 ztratil zápas, ve kterém vedl o dvě branky. Bílý balet na hřišti Realu Sociedad prohrál ve druhém kole španělské ligy 2:4 a kapitán brankář Iker Casillas proto bije na poplach.

Brankář Casillas je prý na odchodu z Realu

Brankář Iker Casillas je prý na odchodu z Realu Madrid, který jako kapitán dovedl minulý týden k triumfu v Lize mistrů. Třiatřicetiletý gólman, jenž v tomto španělském velkoklubu strávil prakticky celou kariéru, podle španělské rozhlasové stanice Cadena Ser dostal nabídku od bohatého francouzského klubu Paris St. Germain.

Casillas si po 16 měsících zachytá za Real ve španělské lize

Iker Casillas si po 16 měsících zachytá za Real Madrid ve španělské lize. Kouč Carlo Ancelotti chce bývalé dlouholeté brankářské jedničce dát šanci v domácí soutěži, aby si Casillas udržel formu pro finále Ligy mistrů.

Casillas je nejlepší volbou, míní Del Bosqueho asistent Grande

Asistent španělského národního týmu Toni Grande považuje brankáře Ikera Casillase stále za nejlepší volbu pro reprezentaci. Casillas sice v Realu Madrid nechytá pravidelně a o místo mezi třemi tyčemi se dělí s Diegem Lópezem, ale důvěru realizačního týmu Španělska stále neztratil.

Brankář Čech je znovu v nominaci do nejlepší jedenáctky roku

Gólman Chelsea a české reprezentace Petr Čech je mezi pěti nominovanými brankáři do nejlepší jedenáctky roku podle světové fotbalové federace FIFA a hráčské unie FIFPro. Tým roku 2013 bude oznámen v Curychu 13. ledna, na galavečeru bude také udělen Zlatý míč pro nejlepšího fotbalistu světa.

Odstrčený Casillas poprvé připustil odchod z Realu Madrid

Brankář španělských šampionů Iker Casillas poprvé připustil odchod z Realu Madrid, kde strávil celou kariéru, ale po lednovém zranění ruky vysedává na lavičce. Dvaatřicetiletý fotbalista právě kvůli chybějící herní praxi zvažuje, že zkusí změnit dres v lednovém přestupním termínu.

Stojíme za Hartem, shodují se v Manchesteru City

Jednička anglické reprezentace Joe Hart je pod palbou kritiky. Nepovedl se mu ostře sledovaný zápas s Bayernem Mnichov, v němž si při dvou brankách nepočínal zcela stoprocentně. Jeho spoluhráči za ním však stojí, stále jej považují za elitního brankáře a věří, že se brzy vrátí zpátky na vrchol.

Casillas ještě není připraven na zápasy Realu

Brankář Iker Casillas se už po lednové zlomenině prstu zapojil do tréninku Realu Madrid, připraven na zápasy však zatím není. Asistent trenéra Aitor Karanka dnes na tiskové konferenci uvedl, že kapitán klubu ještě nebude v kádru pro sobotní ligový duel proti Zaragoze.

Casillasův palec se léčí rychleji, gólman by mohl hrát za měsíc

Iker Casillas se bude možná už za měsíc moci vrátit do branky Realu Madrid. Španělský reprezentant měl původně kvůli zlomenému palci na ruce chybět až do konce dubna, dnes ale prozradil, že léčba postupuje rychleji.

Casillas je po operaci, na marodce stráví dva měsíce

Brankář Iker Casillas bude Realu Madrid kvůli zlomenině palce chybět dva měsíce. Uvedli to představitelé úřadujícího španělského mistra poté, co se reprezentační gólman dnes podrobil operaci kloubu na palci levé ruky.

Arbeloa zlomil Casillasovi ruku

Brankář Realu Madrid Iker Casillas má zlomenou ruku a čeká jej delší pauza. Španělský reprezentační gólman nedochytal středeční odvetu čtvrtfinále domácího poháru proti Valencii po zákroku spoluhráče Álvara Arbeloy, který v nepřehledné situaci ve vápně ve snaze odkopnout poskakující míč trefil nohou brankářovu levou ruku.

Casillas teď podle Mourinha není nejlepším gólmanem Realu

Kapitán Realu Madrid Iker Casillas překvapivě chyběl v brance v sobotním utkání španělské ligy s Málagou proto, že obvyklý náhradník Antonio Adán je podle kouče Josého Mourinha momentálně lepší. Portugalský trenér zdůraznil, že rozhodla čistě sportovní stránka.

Čech je v nominaci do nejlepší jedenáctky roku

Petr Čech je mezi pěti nominovanými brankáři do nejlepší jedenáctky roku podle světové fotbalové federace FIFA a hráčské unie FIFPro. Tým roku bude oznámen na galavečeru v Curychu 7. ledna 2013, na němž budou také vyhlášeni nejlepší fotbalisté světa.

Messi je potřetí za sebou nejlepším hráčem španělské ligy

Argentinský útočník Lionel Messi byl vyhlášen nejlepším hráčem minulé sezony španělské ligy. Pětadvacetiletá hvězda Barcelony v anketě Profesionální fotbalové ligy (LFP), ve které hlasují fotbalisté a trenéři, triumfovala potřetí za sebou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele