Další články

Casillas rok a čtvrt po prodělaném infarktu oficiálně ukončil kariéru

Iker Casillas dnes oficiálně udělal tečku za svou bohatou a veleúspěšnou sportovní kariérou. Někdejší španělský brankář měl loni na jaře infarkt a od té doby nemohl chytat. Hodně dlouho se mluvilo o nuceném odchodu do důchodu, který dnes sám gólman také potvrdil...

Casillas se vrátí do Realu Madrid, bude poradcem prezidenta Péreze

Iker Casillas bude po pěti letech znovu pracovat pro Real Madrid. Nyní už někdejší španělský brankář byl kvůli potížím se srdcem nucen ukončit aktivní kariéru a v tuto chvíli se vrací do Bílého baletu, jako svého poradce si ho vybral prezident Florentino Pérez...

Casillas nakonec na šéfa španělského fotbalu kandidovat nebude

Bývalý brankář Realu Madrid Iker Casillas nakonec nebude v srpnových volbách kandidovat na předsedu Španělského fotbalového svazu. Mistr světa i Evropy to zdůvodnil pandemií koronaviru, kvůli které Španělsko prochází složitým obdobím.

Brankář Casillas chce vést Španělský fotbalový svaz

Slavný brankář Iker Casillas by rád vedl španělský fotbalový svaz. Podle rozhlasové stanice Cadena Ser bude osmatřicetiletý kapitán mistrů světa a Evropy a nynější hráč Porta kandidovat na předsedu. Pokud by uspěl, aktivní kariéru by ukončil.

Casillas si půl roku po prodělaném infarktu zatrénoval

Španělský brankář Iker Casillas z Porta se půl roku po infarktu vrátil k tréninku. Osmatřicetiletý kapitán mistrů světa a Evropy to oznámil na twitteru pomocí fotografie svých zašpiněných kopaček, na jejichž podrážkách byly kusy trávy.

Casillas je i po infarktu na ligové soupisce Porta

Brankář Iker Casillas je na soupisce Porta pro nadcházející ročník portugalské ligy. Osmatřicetiletý kapitán španělských mistrů světa i Evropy přitom v květnu prodělal infarkt a následně kvůli tomu podstoupil operaci.

Casillas byl jmenován do trenérského týmu Porta

Brankář Iker Casillas bude v Portu působit jako jeden z členů realizačního týmu. Osmatřicetiletý španělský gólman bude funkci zastávat v rámci rekonvalescence poté, co začátkem května prodělal infarkt a podrobil se operaci.

Casillas dva měsíce po infarktu s Portem zahájil letní přípravu

Brankář Iker Casillas dva měsíce po prodělaném infarktu zahájil s Portem letní přípravu na novou sezonu. Osmatřicetiletý španělský gólman tím alespoň dočasně vyvrátil spekulace o plánovaném ukončení kariéry.

Iker Casillas ukončí po infarktu kariéru

Španělský brankář Iker Casillas se rozhodl ukončit aktivní fotbalovou kariéru. Důvodem je nedávno prodělaný srdeční infarkt, který jej postihl na tréninku. Tvrdí to portugalský O Jogo.

Casillase propustili z nemocnice. Nevím, co teď bude, řekl

Španělský brankář Iker Casillas byl po prodělaném infarktu propuštěn z nemocnice. Ohledně dalšího pokračování své fotbalové kariéry toho ale příliš neřekl. "Momentálně nevím, jaká bude moje budoucnost," prohlásil sedmatřicetiletý mistr světa, který momentálně působí v portugalském Portu.

Real věnoval nedělní výhru nad Villarrealem Casillasovi

Hráči Realu Madrid věnovali nedělní vítězství 3:2 nad Villarrealem ve španělské ligy brankáři Porta Ikeru Casillasovi, který se zotavuje po infarktu. Sedmatřicetiletého bývalého gólmana "Bílého baletu" podpořili při utkání hráči i fanoušci slavného klubu.

Zatím není jisté, zda se Casillas po infarktu vrátí k fotbalu

Španělský brankář Iker Casillas by se měl plně zotavit z prodělaného infarktu, není ale jisté, zda se ještě někdy vrátí do profesionálního fotbalu. Podle lékaře Porta, kde sedmatřicetiletý gólman působí, bude osud jeho kariéry záviset na mnoha faktorech.

Gólman Casillas měl během tréninku s Portem infarkt

Brankáře Ikera Casillase postihl během dnešního tréninku fotbalistů Porta infarkt. Španělský mistr světa a Evropy, který koncem května oslaví 38. narozeniny, byl převezen do nemocnice. Podle prohlášení klubu je v pořádku. V této sezoně si však už nezachytá.

Brankář Casillas oficiálně prodloužil smlouvu s Portem

Porto se bude i nadále spoléhat na Ikera Casillase. Ostřílený gólman, jenž do Portugalska zamířil po odchodu z Realu Madrid, prodloužil úspěšnou spolupráci...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele