Španělům rozhodování o gólmanech nezávidím, řekl Kouba

Ani den před vstupem španělských fotbalistů do mistrovství Evropy s Českou republikou není jasné, kdo bude stát v jejich brance. Trenér Vicente Del Bosque zatím neurčil, zda bude spoléhat na veterána Ikera Casillase, nebo dá poprvé na velkém šampionátu šanci Davidu De Geovi.

Del Bosque ještě nerozhodl, kdo bude na Euru jedničkou Španělů

Trenér Španělska Vicente del Bosque ještě nemá promyšlené, kdo bude brankářskou jedničkou na mistrovství Evropy. Rozhodnutí, zda bude chytat veterán Iker Casillas, nebo David de Gea, neoznámí dřív než 13. června, kdy obhájci titulu v Toulouse odstartují Euro proti českému týmu.

Čas mého odchodu je stále blíže, uvědomuje si Casillas

Iker Casillas patří dlouhodobě mezi nejlepší brankáře světa, čas ovšem nejde zastavit a ke konci se tak chýlí i jeho kariéra. Španělský gólman se včera stal evropským fotbalistou s nejvíce starty za národní tým, otázkou v tuto chvíli je, kolik dalších zápasů za reprezentaci ještě přidá...

Porto si pojistilo brankáře Casillase

Iker Casillas spojil i svoji další budoucnost s Portem. Španělský brankář měl s "Draky" kontrakt do konce nadcházející sezóny, nyní podepsal ještě o rok delší pracovní dokument...

Casillas: Na boj o titul se v tuto chvíli díváme jinak

Ve hře o portugalský titul pro sezonu 2015/2016 jsou i po včerejším dni tři kluby. Páteční předehrávka dvaadvacátého kola tamní nejvyšší soutěže nabídla atraktivní souboj Benfiky s FC Porto, z něhož vyšli vítězně hosté...

Brankář Casillas dostal královský řád

Brankář Iker Casillas dnes obdržel nejvyšší španělské vyznamenání udělované za sportovní zásluhy. Královský řád převzal z rukou premiéra Mariana Rajoye, který označil kapitána národního mužstva za jednoho z nejúspěšnějších a nejoblíbenějších španělských sportovců všech dob.

Casillas má nejvíce nul v Lize mistrů, Neves je nejmladší kapitán

Hned dva fotbalisté Porta se v úterý zapsali do historie Ligy mistrů. Brankář Iker Casillas vytvořil nový rekord v počtu vychytaných čistých kont, když si připsal 51. nulu. Záložník Rúben Neves se ve věku 18 let a 221 dní stal nejmladším kapitánem v dějinách soutěže. Informuje o tom oficiální web UEFA.

Casillas začal novou éru v Portu čistým kontem

Po šestnácti letech si španělský brankář Iker Casillas zachytal za jiný klub než Real Madrid a premiéra byla úspěšná. Za Porto v prvním kole portugalské fotbalové ligy vychytal čisté konto při sobotní výhře 3:0 nad Vitórií Guimaraes.

Fanoušci kvůli odchodu Casillase požadují rezignaci šéfa Realu

Fanoušci Realu Madrid kvůli odchodu brankáře Ikera Casillase do Porta protestovali proti klubovému prezidentovi Florentinu Pérezovi. Několik stovek příznivců na oficiální rozlučce dlouholetého gólmana a kapitána vyzývalo šéfa "Bílého baletu" k rezignaci.

Brankář Casillas přestupuje z Realu Madrid do Porta

Brankář Iker Casillas přestupuje po 16 letech strávených v prvním týmu Realu Madrid do FC Porto. S madridským klubem získal kapitán španělských mistrů světa (2010) a Evropy (2008, 2012) pět titulů a tři triumfy v Lize mistrů.

Brankář Casillas by se mohl z Realu stěhovat do Porta

Odchod ikony Realu Madrid brankáře Ikera Casillase je na spadnutí. Podle španělských médií dostal Real konkrétní nabídku od FC Porto, kterou by Casillas rád přijal...

Fanoušci Casillase nerozhodí, uklidňuje Ancelotti

Real Madrid čeká odvetné semifinále Ligy mistrů s Juventusem, proti němuž by se měl do branky "Bílého baletu" opět postavit Iker Casillas. Podle kouče Carla Ancelottiho zkušený brankář svoji úlohu zvládne...

Casillas zvažuje budoucí angažmá v Major League Soccer

Iker Casillas celou dosavadní kariéru odchytal v Realu Madrid, ve svých třiatřiceti letech ale začíná přemýšlet nad tím, že by si na závěr své profesionální dráhy mohl vyzkoušet angažmá v jiné zemi. Španělský reprezentační brankář by v tom případě upřednostňoval zámořskou MLS...

Ancelotti: Klíčem k výhře nad Cruz Azul byla chycená penalta

Real Madrid v úterý suverénně vstoupil do mistrovství světa klubů, když v úvodním semifinále v Marrákeši deklasoval Cruz Azul 4:0. Podle trenéra "Bílého baletu" Carla Ancelottiho byla klíčovým momentem chycená penalta Ikera Casillase za stavu 2:0.

Ancelotti chválil Casillase a chce zvítězit na MS klubů

Real Madrid v pátek porazil Almeríi 4:1, ovšem i když skóre hovoří jednoznačně, vítězství se nerodilo lehce. Důležitý moment přišel v 62. minutě, kdy Iker Casillas za stavu 1:2 chytil pokutový kop. Podle Carla Ancelottiho byl tento okamžik pro celé utkání naprosto klíčový a svou jedničku velmi chválil.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele