Další články

Solanke v laufu a Ødegaardova ruka: 18. kolo Premier League v kostce

Ani Erling Haaland, ani Mohamed Salah. Nejlepším střelcem anglické ligy v prosinci je suverénně Dominic Solanke. Rodák z Readingu si hýčká životní formu, která vygradovala hattrickem v Nottinghamu, kde řídil vítězství Bournemouthu 3:2. V očekávaném šlágru se druhý Liverpool rozešel smírně s vedoucím Arsenalem 1:1. I proto, že rozhodčí Chris Kavanagh ve spolupráci s VARem nenařídil penaltu po ruce Martina Ødegaarda.

"Nothing personal" a Emeryho comeback: 15. kolo Premier League v kostce

Prohlášení Pierra-Emericka Aubameyanga zdravě nabudilo Arsenal, který v neděli potřetí v řadě oslavoval na Stamford Bridge. Výsledek 1:0 sice naznačuje vyrovnané utkání, ale ve skutečnosti se jednalo o jednoznačnou záležitost. Gunners uhájili první místo a alibismus už musí jít stranou - po letech strádání jsou aspirantem na titul. Dařilo se také Aston Ville, která pod taktovkou Unaie Emeryho uzemnila Manchester United.

Ibrahima Konaté přestupuje z Lipska do Liverpoolu

Francouzský fotbalista Ibrahima Konaté bude od příští sezony hrát Pemier League za Liverpool. Anglický klub za dvaadvacetiletého obránce, jenž měl v Lipsku smlouvu do roku 2023, zaplatí podle britských médií odstupné přes 40 milionů eur. Přestup potvrdili zástupci obou klubů, přesné podmínky ale nezveřejnili.

Konaté do Liverpoolu? Lipsko spekulace zatím nekomentuje

Ibrahima Konaté za dva měsíce oslaví dvaadvacáté narozeniny a není vyloučeno, že tou dobou bude mít v kapse smlouvu s Liverpoolem. Anglický klub má o obránce velký zájem a podle posledních zpráv je připraven aktivovat výstupní doložku, německá strana podobné informace zatím nekomentuje...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele