Další články

PSG potvrdilo příchod Ramose, jedná se o hostování s opcí

Portugalský reprezentant Goncalo Ramos má namířeno z Benfiky Lisabon do Paris Saint-Germain. Podle portugalských médií jsou oba kluby domluvené, dvaadvacetiletý útočník ještě musí absolvovat zdravotní prohlídku. Francouzští šampioni zaplatí za transfer až 65 milionů eur (asi 1,58 miliardy korun), dalších 15 milionů eur mohou přidat za případné bonusy.

Nejzajímavější produkty portugalské ligy. Kteří hráči by obstáli ve velkých ligách?

Týmy ze špičky portugalské ligy patří v posledních letech k těm nejvýdělečnějším ze všech. Zásluhu na tom má zejména prodej mladých talentů. Kluby díky efektivnímu systému výchovy v mládežnických kategoriích dokáží své nejtalentovanější hráče v nízkém věku začleňovat do prvního týmu, kde se mohou předvést v náročných zápasech evropských pohárů.

Ramos má chuť pokračovat v Benfice, na novou smlouvu zatím nemyslí

Benficu letos svými brankami táhne Gonçalo Ramos a fanoušci lisabonského klubu by se kousky svého útočníka mohli bavit i v dalších sezonách. O portugalského reprezentanta je zájem, sám fotbalista ale zaječí úmysly minimálně pro tuto chvíli nemá...

V rytmu samby: Osmifinále MS v kostce

Co teď s volným časem, když už se nehrajou čtyři zápasy denně? A co proboha dělat, když se dva dny dokonce nehraje vůbec? Program na celou dobu vám naplánovat nedokážeme, ale připravit pár minut čtení, to zase jo. Třeba tradiční kostkou, v níž nechybí tentokrát mimořádně nabitá ideální sestava.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele