Další články

Vzpoura z východu: 1. kolo MS v kostce

Druhá várka zápasů základních skupin už je v polovině, ohlédněme se přesto krátce za tím, co se událo během prvních šestnácti zápasů. Turnajová kostka je zpátky, opět s ideální sestavou, nejkrásnějšími góly, výběrem ze statistik a tím nejzajímavějším, co proletělo sociálními sítěmi.

Gavi pokračuje v Barceloně, uzavřel nový čtyřletý kontrakt

Barcelona v průběhu letošního léta nakoupila několik hodně kvalitních posil a další úspěch zaznamenala dnes. Fanoušci se pro nadcházející měsíce nemusejí obávat odchodu záložníka Gaviho, teprve osmnáctiletý španělský reprezentant prodloužil kontrakt...

Gaviho kvality jsou neuvěřitelné, já v 17 letech běhal v závějích, řekl Coufal

Čeští fotbalisté ve večerním závěrečném červnovém zápase Ligy národů ve Španělsku opět nastoupí proti řadě hvězd z nejsilnějších evropských klubů, zřejmě nejvíce je ale před týdnem v úvodním vzájemném duelu při remíze 2:2 zaujal teprve sedmnáctiletý záložník Gavi.

Barcelona má koronavirem nakažené další tři hráče

Koronavirovou krizi v Barceloně prohloubily další tři pozitivní testy. Nově nakažení jsou útočník Ousmane Dembélé, obránce Samuel Umtiti a mladík Gavi, které čeká povinná čtrnáctidenní izolace.

Sledovat Gaviho představuje potěšení, říká Enrique

Ve znamení rekordů se neslo včerejší první semifinále Ligy národů, v němž měřily síly Itálie a Španělsko. Domácí přišli o dlouhou sérii bez porážky, v základní sestavě týmu z Pyrenejského poloostrova se zase objevil Gavi, od středečního večera nejmladší španělský reprezentant v historii...

Ve španělské nominaci na Ligu národů je i sedmnáctiletý Gavi

Do nominace španělské reprezentace na finálový turnaj Ligy národů se překvapivě dostal i sedmnáctiletý záložník Gavi, ačkoli má v dresu Barcelony na kontě pouze čtyři ligové starty. Spolu s ním dnes trenér Luis Enrique poprvé povolal i dalšího teenagera Yéremiho Pina, osmnáctiletého křídelníka Villarrealu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele