Další články

Sparťané Souček a Polidar se zapojili do přípravy Jablonce

K týmu Jablonce se na soustředění v Itálii připojili záložník Filip Souček a univerzál Matěj Polidar. Oba hráči dostali od pražské Sparty svolení připravovat se s týmem trenéra Radoslava Látala na novou sezonu. O jejich působení na severu Čech kluby jednají. Sparta a Jablonec o tom informovaly na svých webech.

Hložek, Krejčí, Čech nebo Jágr. Charitativní aukce podepsaných dresů pomáhá Ondrovi

Původně to měl být letní sraz fotbalistů ročníku 1989, jejichž sen o profesionální kariéře se rozplynul dříve, než ochutnali první pivo. V posledních letech ale opavský turnaj CECA CUP představuje mnohem více. Pivo samozřejmě nemůže chybět, přece jen jsme v konzumaci zlatavého moku světovou velmocí, ovšem mnohem důležitější part hraje už 9. rokem charitativní podtext celé akce.

Záložník Souček odešel ze Sparty na roční hostování k nováčkovi z Brna

Záložník Filip Souček opustil pražskou Spartu a zamířil na roční hostování bez opce k prvoligovému nováčkovi z Brna. Oba kluby o tom informovaly na svých webových stránkách.

Mladík Souček přestoupil do Sparty, jaro ještě stráví v Opavě

Filip Souček přestoupil z Opavy do pražské Sparty, s níž podepsal smlouvu do konce roku 2023. Jarní část této sezony devatenáctiletý záložník ještě stráví na hostování ve slezském týmu. Oba kluby o tom informovaly na svých internetových stránkách.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele