Sparťané Souček a Polidar se zapojili do přípravy Jablonce

06.07.2023, 16:40
Aktuality

K týmu Jablonce se na soustředění v Itálii připojili záložník Filip Souček a univerzál Matěj Polidar. Oba hráči dostali od pražské Sparty svolení připravovat se s týmem trenéra Radoslava Látala na novou sezonu. O jejich působení na severu Čech kluby jednají. Sparta a Jablonec o tom informovaly na svých webech.

Jablonecké soustředění naopak opustil záložník Tomáš Smejkal, který se vrátil do Česka a bude jednat o dalším angažmá.

Třiadvacetiletý Polidar hostoval v Jablonci už v minulé sezoně, ve 32 zápasech dal sedm gólů. Ve Spartě byl od roku 2020, hrál také za Příbram. V lize má na kontě 94 utkání a 13 branek.

O rok mladší Souček také přišel na Letnou v roce 2020, a to z Opavy. V uplynulém ročníku hostoval v Brně, které sestoupilo z ligy. V nejvyšší soutěži dosud odehrál 80 zápasů a dal tři góly.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
ondrasch77

Reagovat
PavlíčeQ

po ere galacticos prichazi zelenobila revoluce, ten kadr je ted fakt naslapany, moc prijemny prekvapeni, ktery jsem necekal

Reagovat
shitcool

Souček na Spartu asi nemá, co?

Reagovat
Selänne

Nikdy ani neměl. Nesmyslný přestup už od začátku, to asi platí i pro Polidara.

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
Snatus

Sparta si mohla pohlídat v tom novém videu ten střih na batoh Čvančary s velem.

Reagovat
PBLead

U Součka budiž, na ligové poměry mi přišel Ok, ale na Spartu to není. U Polidara ale mám rozporuplné pocity. U nej si dokážu představit, že jednou bude nadprůměrný ligový bek, který půjde do top3 týmu.

Reagovat
Mr.Mike

.

Ja bych si Polidara asi i nechal momentalne.. Pokud odejde Hojer tak bysme meli aspon backup na levou stranu

Jinak Soucka bych prodal.. To nikdy nebude hrac pro ceskou spicku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele