Jablonecký obránce Novák byl rád, že dosáhl na střelecký rekord

Filip Novák se dnešním gólem proti pražské Slavii, jímž pomohl k výhře 2:1, zapsal do historických tabulek nejvyšší soutěže. Jako první obránce v samostatné lize totiž dokázal v jedné sezoně nastřílet deset gólů.

Nemocného Rajtorala nahradil v reprezentaci Novák

Trenér české reprezentace Pavel Vrba musel udělat změnu v nominaci na sobotní zápas kvalifikace mistrovství Evropy proti Lotyšsku a následný přípravný duel na Slovensku. Nemocný obránce František Rajtoral odcestoval domů a místo něj kouč povolal jabloneckého Filipa Nováka.

Novák své střelecké představení proti Příbrami předpověděl

Jablonecký Filip Novák zažívá životní sezonu. Přestože hraje na levém kraji obrany, je s osmi brankami nejlepším kanonýrem severočeského týmu v tomto ligovém ročníku. Mimořádný střelecký apetit potvrdil v utkání 21. kola s Příbramí, v němž dvěma góly rozhodl o výhře 2:0.

Podle jabloneckého Nováka má z remízy největší radost Plzeň

Jablonečtí remizovali ve šlágru 20. kola se Spartou 0:0 a podle obránce Filipa Nováka z toho má největší radost Plzeň, která může v případě dvou výher v dohrávaných zápasech už výrazněji odskočit na čele tabulky. Levý bek Baumitu bod nakonec bral, i když Severočeši podle něj měli na víc.

Novák se dozvěděl o pozvánce cestou z bazénu s Pospíšilem

Když v neděli Filipu Novákovi cestou z bazénu se spoluhráčem z Jablonce Martinem Pospíšilem volalo neznámé číslo, zavtipkoval, že je to určitě trenér reprezentace Pavel Vrba. Žertovný odhad se vyplnil, čtyřiadvacetiletý levý obránce se po zranění Davida Limberského poprvé dostal do národního A-týmu.

Jabloneckému Novákovi pomohly k trefě sprej i finta z mládí

Obránce Filip Novák v dnešním zápase 11. kola Synot ligy na Slavii potvrdil, že zažívá životní období. Nejlepší jablonecký střelec precizně provedeným přímým kopem přispěl k remíze 1:1 a radoval se už z šesté branky v sezoně. Při dnešní trefě mu pomohly sprej na vyměřování vzdálenosti míče od zdi i finta, kterou ho naučil už trenér v žácích.

Obránce Novák prodloužil o dva roky smlouvu s Jabloncem

Krajní obránce Filip Novák prodloužil smlouvu s Jabloncem. Podle klubového webu bude čtyřiadvacetiletý fotbalista na severu Čech vázán do konce sezony 2016/17.

Novák dal v lize gól a opět to znamenalo remízu Jablonce

Jablonecký Filip Novák znovu potvrdil své kuriózní pravidlo. Pokud už z pozice obránce v lize skóruje, zápas skončí nerozhodně. V sezoně 2012/13 jeho góly přinesly Severočechům remízy s pražskou Duklou a Příbramí, včera jeho trefa z penalty opět znamenala bod za výsledek 1:1 se Slováckem.

Smolař zápasu Novák přiznal, že penalty byly oprávněné

Zřejmě nejhorších 14 minut kariéry prožil jablonecký fotbalista Filip Novák v utkání 13. kola první ligy proti Plzni. Během nich stihl nasbírat dvě žluté karty, jednu červenou a především daroval soupeři dva pokutové kopy. Plzeň z nich otočila skóre na 2:1 a následně Jablonec jasně přehrála 6:1.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele