Torres podle Čecha proti Genku ukázal, že je stále skvělý útočník

Brankář Petr Čech si ve středečním utkání proti Genku připsal druhé čisté konto v této sezoně Ligy mistrů a pomohl k výhře Chelsea 5:0. Hlavním hrdinou však byl často kritizovaný útočník Fernando Torres, který vstřelil dva góly. Podle Čecha tak ukázal, že je stále kvalitním útočníkem.

Torres bude v Praze hrát o svou budoucnost v reprezentaci

V posledních zápasech španělské reprezentace příliš prostoru nedostával, ovšem v pátek proti České republice zřejmě Fernando Torres nastoupí v základní sestavě. Trenér Vicente del Bosque mu chce dát možná poslední šanci dokázat, že kritika na jeho hlavu je neoprávněná. Torres v podstatě bude hrát o svou budoucnost v týmu.

Fernando Torres - Ševčenko číslo dvě?

Když Chelsea v lednu v poslední přestupový den vysázela za útočníka Fernanda Torrese 50 milionů liber, většina si klepala na čelo. Roman Abramovič chtěl do svého týmu za každou cenu získat hvězdnou posilu, a tak mu nevadilo pořádně pustit žilou. Po více než půlročním působení španělské hvězdy na Stamford Bridge si ovšem možná i on klepe na čelo. Za to, co provedl...

Čech: Torresův gól se slavil, jako by padl ve finále Ligy mistrů

Premiérový gól Fernanda Torrese v dresu Chelsea vyvolal takové emoce, jakoby ho vstřelil ve finále Ligy mistrů. Španělský kanonýr se od svého lednového přestupu z Liverpoolu střelecky trápil, a tak když při sobotní výhře 3:0 nad West Hamem smazal nulu v kolonce vstřelených branek, propukl na Stamford Bridge bouřlivý jásot.

You'll Never Score Again, Fernando

O tom, že světově známá hymna celé rudé části Liverpoolu je pro hráče obrovskou motivací, která je žene dopředu, i když se zdá vše ztraceno, nemusíme spekulovat. S faktem, že pokud i ti nejlepší hráči opustí Anfield Road a neslyší nad hlavami tento chorál, jejich forma klesne téměř na polovinu, se ale nesetkáváme každý den.

Torres si starosti nedělá. Góly přijdou, věří

Nejdražší transfer v historii Premier League a zároveň čtvrtý v celosvětovém žebříčku - to byl lednový přesun Fernanda Torrese z Liverpoolu do Chelsea. Zatím se však španělský útočník týmu ruského miliardáře Romana Abramoviče příliš nevyplácí a alespoň co se gólů týče, je zatím vzhledem k obrovské přestupové částce zklamáním.

Liverpoolští fanoušci po výhře nad Chelsea zažívají satisfakci

Jako by Liverpool vyhrál fotbalovou Ligu mistrů. S takovým nadšením přijali jeho fanoušci nedělní výhru na půdě Chelsea, kterou si užívali o to víc, že viděli smutnit svoji někdejší ikonu Fernanda Torrese. Ten minulý týden právě do londýnského klubu přestoupil za rekordních 50 milionů liber.

Torres vysvětlil odchod z Liverpoolu, z neúspěchu viní bývalé majitele

Fernando Torres se po odchodu z Liverpoolu rozpovídal o tom, proč město Beatles opustil, kdo může za poslední neúspěchy jednoho z nejslavnějších anglických klubů a přiznal, že neví, proč by měl být považován za zrádce. Fanoušky alespoň ujistil, že pokud se mu v dresu Chelsea podaří v neděli do sítě Liverpoolu vstřelit gól, nebude ho slavit.

Mascherano brání Torresův přestup. Je to vina Liverpoolu, tvrdí

Ještě neutichla radost fanoušků Chelsea ani nářky příznivců Liverpoolu a v kauze "Torres" znovu někdo přilil olej do ohně. Bývalý hráč Reds Javier Mascherano prohlašuje, že jeho bývalý zaměstnavatel neukázal zájem udržet si svou španělskou hvězdu v kádru, a tak Torresovi nic nebránilo v odchodu z klubu.

Luiz dal sbohem Benfice. Torres cítil, že nastal čas na změnu

Za potřebný krok kupředu označil Fernando Torres své rozhodnutí přestoupit do Chelsea. Po třech a půl letech v Liverpoolu prý již cítil, že potřebuje změnu. A je rád, že mohl zamířit do klubu, který je podle něj absolutní světovou špičkou. I když ho mrzí, že si premiéru odbude právě proti Liverpoolu, rozhodně prý bývalé spoluhráče nebude šetřit.

Chelsea zaplatila za Torrese 50 milionů. Získala i Luize

Vedení Chelsea se domluvilo s Liverpoolem na přestupní částce za španělského útočníka Fernanda Torrese. Podle britských médií se jedná o 50 milionů liber (asi 1,4 miliardy korun), což by bylo rekordní odstupné mezi anglickými kluby a sedmé nejvyšší v historii fotbalu.

Okolo Torrese je rušno, Liverpool nabídku Chelsea nepřijal

Fanoušci Liverpoolu očekávají potvrzení příchodu Luise Suareze z Ajaxu, na Anfield Road by ale dnes mohla vybouchnout ještě větší přestupová bomba. Rušno je okolo osoby útočníka Fernanda Torrese, jehož se nevzdala londýnská Chelsea...

Torres požádal o přestup, vedení Liverpoolu odmítlo

Zájem londýnské Chelsea očividně značně zamotal hlavu Fernanda Torrese. Španělský útočník předložil Liverpoolu písemnou žádost o přestup, vedení Reds jí ale odmítlo a zastává i nadále jasné stanovisko - šestadvacetiletého kanonýra neprodá...

Liverpool odmítl nabídku Chelsea za kanonýra Torrese

Liverpool odmítl nabídku Chelsea, která chtěla získat útočníka Fernanda Torrese. Podle anglických médií za španělského reprezentanta nabídla 35 milionů liber. Přestupní okno je otevřeno do pondělí, a tak není vyloučeno, že londýnský klub svou nabídku ještě zvýší.

Takhle musíme hrát pokaždé, zdůrazňuje Torres

Hráči Liverpoolu dnes velmi potěšili svoje fanoušky, když dokázali vyhrát nad vedoucí Chelsea. Obě branky šlágru kola vstřelil kanonýr Reds Fernando Torres. Španělský útočník zdůrazňuje, že podobné výkony jako proti Chelsea musí Liverpoolští podávat i proti slabším soupeřům.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele