Torres požádal o přestup, vedení Liverpoolu odmítlo

29.01.2011, 09:45
Aktuality
Zájem londýnské Chelsea očividně značně zamotal hlavu Fernanda Torrese. Španělský útočník předložil Liverpoolu písemnou žádost o přestup, vedení Reds jí ale odmítlo a zastává i nadále jasné stanovisko - šestadvacetiletého kanonýra neprodá...

Klub z města Beatles den předem obdržel od Chelsea oficiální nabídku za mistra Evropy i světa. Ta měla podle anglických médií dosahovat až 35 milionů liber, byla ale neprodleně odmítnuta a Reds hráče nechtějí uvolnit, ačkoliv se již domluvili s Ajaxem na příchodu jiného útočníka Luíse Suáreze.

"Fernando Torres předložil písemnou žádost o přestup, která byla vedením klubu odmítnuta. Hráč zde má dlouhodobý kontrakt a my očekáváme, že bude tento závazek vůči Liverpoolu a jeho fanouškům ctít," stojí v oficiálním prohlášení klubu.

K celé situaci se prozatím odmítá vyjadřovat Carlo Ancelotti. ”Klub se snaží udělat vše pro to, aby vylepšil stávající kádr,” pronesl manažer Chelsea. ”Nechci o tom mluvit, musíte se zeptat vedení klubu. On není mým hráčem a já mám respekt vůči Liverpoolu,” dodal italský stratég.

Autor: Petr Vaněček / bbc.co.uk

Komentáře (651)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele