Henry v Liverpoolu nespokojené hráče držet nebude

S důrazným varováním přišel nový majitel FC Liverpool John Henry. Ten potvrdil, že žádný hráč současného kádru nebude v klubu držen proti své vůli. Americký majitel tak zareagoval na spekulace ohledně budoucnosti Pepého Reiny, Dirka Kuyta nebo Fernanda Torrese.

V Liverpoolu si jsou jisti, že se Torres brzy rozstřílí

Liverpool se v nové sezóně trápí a jednou z příčin je střelecká forma Fernanda Torrese. Španělský útočník zatím vstřelil jediný gól a svoji smůlu neprotrhl ani včera v Evropské lize v Utrechtu. Torres se ale může spolehnout na plnou podporu spoluhráčů i manažera Hodgsona.

Del Bosqueho potěšily Torresovy góly

Španělé měli podle očekávání ve svém prvním utkání kvalifikace Eura nad Lichtenštejnskem jasnou převahu. Pro trenéra Vicente del Bosqueho je vedle výhry 4:0 stejně důležité, že se konečně probudil spící střelec Fernando Torres.

Torres doufá, že silný majitel zajistí konkurenceschopnost Liverpoolu

Fernando Torres i přes velký zájem několika klubů opět zůstal na Anfield Road. Sám by s týmem chtěl napravit dojem z minulé sezony a konečně dosáhnout velkých úspěchů. Je ale přesvědčen, že vše vychází od zajištěného vedení klubu.

Hodgson chce najít náhradu za Torrese

Kanonýr Fernado Torres strávil v minulých sezónách několik týdnů na marodce a Liverpoolu výrazně chyběl. To by ale rád kouč Roy Hodgson změnil a touží získat kvalitního útočníka, který by v případě potřeby španělského reprezentanta nahradil.

V Liverpoolu věří, že Torres stihne start ligy

Španělský reprezentant Fernando Torres si z mistrovství světa přivezl malou trhlinu v levém stehnu a nyní nemůže trénovat. Je možné, že šestadvacetiletý útočník zmešká start anglické ligy, v Liverpoolu ale věří, že jejich klíčový hráč nebude v úvodním kole chybět.

Zranění Torrese nemá být vážné. Uvidí se po oslavách

Fernando Torres se v závěru finále mistrovství světa zranil a především v Liverpoolu netrpělivě čekají na výsledky vyšetření. Lékaři španělské reprezentace tvrdí, že zranění nebude vážné, to se ale ukáže, až skončí oslavy titulu mistrů světa.

Hodgson chce Gerrarda i Torrese v Liverpoolu udržet

Manažer Roy Hodgson se Stevenem Gerrardem diskutoval nad jeho budoucností v Liverpoolu a z rozhovoru má dobrý pocit. Nový manažer Reds tvrdí, že zkušený záložník a vůdčí osobnost týmu v klubu zůstane.

Španělský trenér neuvažuje, že by nahradil v sestavě Torrese

Španělský trenér Vicente del Bosque i přes sílící hlasy v domácím tisku neuvažuje, že by ve čtvrtfinále proti Paraguayi nahradil v sestavě útočníka Fernanda Torrese. I přes nadějný výkon střídajícího Fernanda Llorenteho v utkání proti Portugalsku má hráč Liverpoolu i nadále důvěru kouče.

Torres věří, že Španělům pomůže už v prvním utkání MS

Pět týdnů po operaci kolena v útočníkovi Fernandu Torresovi sílí víra v to, že 16. června stihne zahajovací zápas Španělska na mistrovství světa proti Švýcarsku. Přestože lékaři nejprve byli při pohledu na poškozený meniskus v pravém koleně skeptičtí, kanonýr Liverpoolu pomáhat španělskému týmu hned od startu šampionátu.

Liverpool oznámil ztrátu 16 milionů, Torrese však prodávat nebude

FC Liverpool oznámil za minulou sezonu ztrátu 16 milionů liber (téměř 480 milionů korun) před zdaněním. Podle nového ředitele Martina Broughtona však klub kvůli dluhům nebude prodávat největší hvězdy Fernanda Torrese a Stevena Gerrarda.

Torres podle klubového lékaře možná nestihne úvodní zápas MS

Útočník Liverpoolu Fernando Torres možná nestihne úvodní zápas španělských fotbalistů na mistrovství světa v Jihoafrické republice. Uvedl to klubový lékař Peter Brukner zhruba dva týdny poté, co se šestadvacetiletý kanonýr podrobil operaci pravého kolena.

Fyzická náročnost Premier League mě může zničit, míní Torres

Fernando Torres vyjádřil své obavy z dlouhého působení v Premier League. Španělský útočník hájící barvy Liverpoolu se bojí, že pokud zůstane v tvrdé anglické kopané příliš dlouho, může to vyústit v chronická dlouhodobá zranění.

Torres musí na operaci a čeká ho šest týdnů pauzy

Problémy španělského útočníka ve službách Liverpoolu Fernanda Torrese s kolenem vyřeší pouze operace. Vyhlášený kanonýr se podrobí zákroku ještě dnes a čeká ho pauza na šest týdnů. Bude mít tak co dělat, aby stihl začátek mistrovství světa v Jihoafrické republice.

Už musíme všechny zápasy vyhrát, uvědomuje si Torres

Liverpoolu reálně hrozí, že příští rok nebude hrát Ligu mistrů. Aby dosáhl alespoň na její kvalifikaci, potřebuje v anglické lize skončit do čtvrtého místa, nyní jsou Reds pátí. Útočník Fernando Torres věří, že Liverpool čtvrtou příčku vybojuje, ovšem za předpokladu stoprocentní úspěšnosti ve zbývajících šesti zápasech.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele