Další články

Příbram posílili obránce Neves a brankář Krbeček

Mužstvo Příbrami posílili kapverdský obránce Fernando Neves a brankář Lukáš Krbeček. Zatímco důrazný stoper či levý bek přichází na roční hostování ze Slavie, bratr příbramského záložníka Tomáše Krbečka se domluvil na dvouleté smlouvě s opcí.

Disciplinárka chce kvůli narčení Uhrina vyjádření všech stran

Disciplinární komise Fotbalové asociace ČR zatím nezahájila řízení kvůli narčení trenéra Plzně Dušana Uhrina mladšího z rasismu koučem Slavie Alexem Pastoorem. Komise si vyžádala písemné vyjádření všech stran, poté rozhodne o dalším postupu.

Plzeň znovu odmítla rasismus a žádá od Pastoora omluvu

Vedení Plzně znovu striktně odmítlo, že by trenér Dušan Uhrin mladší v pondělním ligovém utkání rasisticky urazil obránce Slavie Praha Fernanda Nevese. Žádá omluvu od trenéra Slavie Alexe Pastoora, který Uhrina obvinil před médii, jinak bude zvažovat další kroky k očištění trenérova jména.

Uhrin podle slávistů rasisticky urazil Nevese, kouč to odmítl

Dnešní zápas mezi Slavií a Plzní provázely emoce a nejvíce rozruchu vzbudila údajná hádka domácího obránce Fernanda Nevese s koučem Západočechů Dušanem Uhrinem mladším. Slávistický trenér Alex Pastoor tvrdil, že mu hráči řekli, že plzeňský kouč kapverdského zadáka rasisticky urazil.

Slavia dotáhla příchod obránce Nevese, může nastoupit v derby

Slavii Praha posílil stoper Fernando Neves, vedení klubu definitivně dotáhlo jeho příchod. Pětatřicetiletý kapverdský obránce tak bude moci nastoupit v sobotním ligovém derby proti Spartě.

Příchod Nevese do Slavie se přiblížil, zbývá doladit detaily

Přestup Fernanda Nevese do pražské Slavie se přiblížil. Klub je s pětatřicetiletým zadákem z Kapverdských ostrovů v podstatě dohodnutý, zbývá doladit poslední detaily jeho příchodu.

Slavia možná získá obránce Nevese

Slavia těsně před koncem přestupního termínu možná získá obránce Fernanda Nevese, který dříve v české lize působil v Ostravě a naposledy hrál v druholigovém francouzském klubu Chateauroux. Nevese by v týmu rád viděl nový kouč Slavie Miroslav Koubek, který pětatřicetiletého zadáka z Kapverdských ostrovů vedl právě v ostravském Baníku.

Neves v Baníku Ostrava končí, neprodlouží smlouvu

Kapverdský reprezentant Fernando Neves už nebude pokračovat v Ostravě. Dvaatřicetiletému obránci v Baníku skončila smlouva a po dvou sezonách se rozhodl z klubu odejít. S ostravským dresem se Neves rozloučil neproměněnou penaltou v sobotním utkání s Příbramí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele