Další články

Muamba se vrátil na WHL

Poprvé od březnového kolapsu se bývalý fotbalista Fabrice Muamba vrátil na hřiště, kde v březnu málem zemřel. Při pohárovém zápase Boltonu na půdě Tottenhamu se mu tehdy zastavilo srdce, jehož činnost lékaři obnovovali více než hodinu. Dojemný návrat si Muamba prožil ve čtvrtek o poločasové přestávce utkání Evropské ligy mezi Tottenhamem a Mariborem.

Muamba by po kolapsu při fotbale rád pracoval pro FIFA

Bývalý záložník Boltonu Fabrice Muamba by po vážných zdravotních problémech rád zůstal u fotbalu a pracoval pro mezinárodní federaci FIFA. Čtyřiadvacetiletý hráč, který měl v březnu při zápase Anglického poháru zástavu srdce, si dohodl schůzku s šéfem FIFA Seppem Blatterem.

Muamba kvůli srdci ukončil profesionální kariéru

Fabrice Muamba se již na zelený pažit v roli hráče nevrátí. Čtyřiadvacetiletý záložník, který v polovině března zkolaboval na hřišti v pohárovém zápase a následně bojoval o život, musel ukončit kariéru. Jeho zaměstnavatel Bolton Wanderers to dnes oznámil na svých oficiálních stránkách...

Muambu čeká další operace, stále věří v návrat

Další chirurgický zákrok před sebou má Fabrice Muamba. 24letý záložník ve službách Boltonu je a ještě hodně dlouho bude mimo hru, nyní odcestoval do Belgie, kde se podrobí drobné a nezbytně nutné operaci srdce a doufá, že se i po ní bude ještě schopen vrátit někdy na hřiště...

Uzdravený Muamba se vrátí na stadion a bude fandit Boltonu

Fabrice Muambu z Boltonu dnes čeká emotivní návrat na domácí stadion. Po úspěšném zotavení ze srdeční zástavy se přijde podívat na zápas anglické ligy s Tottenhamem, na jehož hřišti před sedmi týdny málem zemřel.

Muamba po problémech se srdcem věří, že ještě bude hrát fotbal

Anglický záložník Fabrice Muamba z Boltonu, který kvůli zástavě srdce zkolaboval při čtvrtfinále Anglického poháru s Tottenhamem, věří, že jeho fotbalová kariéra neskončila a ještě se někdy objeví na hřišti.

Coyla by nepřekvapilo, kdyby se Muamba vrátil k fotbalu

Trenér Boltonu Owen Coyle by prý vůbec nebyl překvapený, kdyby se záložník Fabrice Muamba po nedávné zástavě srdce vrátil do vrcholového fotbalu. Čtyřiadvacetiletý hráč byl v pondělí necelý měsíc po kolapsu propuštěn z nemocnice.

Muamba propuštěn z nemocnice

Měsíc poté, co zkolaboval ve čtvrtfinále Anglického poháru, byl záložník Fabrice Muamba propuštěn z nemocnice. Čtyřiadvacetiletý fotbalista Boltonu byl hospitalizován od 17. března, kdy ho při utkání s Tottenhamem postihla zástava srdce a 78 minut byl fakticky mrtvý.

Muamba chodí po nemocnici

Necelé tři týdny po zástavě srdce během zápasu Anglického poháru udělal záložník Boltonu Fabrice Muamba první kroky. Den před pátečními 24. narozeninami se dnes chvíli procházel po nemocniční chodbě, nicméně stále zůstává pod dohledem lékařů na jednotce intenzivní péče v Londýně.

Muambův stav se zlepšuje, už vstal z postele a začal jíst

Fabrice Muamba je po zástavě srdce stále na jednotce intenzívní péče, jeho stav se však nadále zlepšuje. Třiadvacetiletý záložník Boltonu už podle agentury AP vstal z postele a začal normálně jíst.

Muamba přežil smrt a daří se mu lépe. Bolton bude hrát

Bolton odehraje sobotní utkání anglické ligy proti Blackburnu v původním termínu. Do zápasového rytmu se vrátí přesně týden od čtvrtfinálového duelu FA Cupu s Tottenhamem, ve kterém zkolaboval záložník Fabrice Muamba. Ten byl podle vyjádření klubového lékaře Jonathana Tobina 78 minut fakticky mrtvý.

Stav Muamby se zlepšuje

Fotbalista Boltonu Fabrice Muamba zůstává na jednotce intenzivní péče v londýnské nemocnici, jeho stav se ale postupně začal zlepšovat. Klub a klinika to uvedly ve společném prohlášení s tím, že dva dny po kolapsu začalo hráčovo srdce pracovat bez pomoci léků a s dýcháním už mu nepomáhá ventilátor. Muamba také začal hýbat rukama i nohama, rozezná příbuzné a reaguje na otázky.

Muambu čeká klíčových 24 hodin v boji o život

Fabrice Muamba, který kvůli srdeční zástavě zkolaboval v sobotním čtvrtfinále Anglického poháru s Tottenhamem, je v kritickém stavu na jednotce intenzívní péče. Podle prohlášení trenéra Owena Coyla čeká třiadvacetiletého záložníka Boltonu klíčových 24 hodin v boji o život.

Muamba je po kolapsu v nemocnici. Jeho stav je stále kritický

Tragickou událostí bylo předčasně utnuto čtvrtfinále FA Cupu mezi Tottenhamem a Boltonem. Pár minut před přestávkou bez cizího přičinění upadl na zem Fabrice Muamba a ani po deseti minutách se ho přímo na trávníku nepodařilo oživit. Teď je podle nejnovějších informací v kritickém stavu a pod neustálým dozorem...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele