Další články

Pro naše talenty je Česko dobrou přestupní stanicí, říká expert z Norska

Hostem podcastu Livesport Daily je po čase zahraniční host. David Weatherston je bývalý profesionální fotbalista ze Skotska, který už osm let žije v Norsku a podrobně sleduje tamní fotbal. A protože právě z Norska v poslední době přichází do českých týmů dost fotbalistů, téma je zřejmé. Na webu Livesport Zpráv je rozhovor s Davidem v originální anglické podobě, v dabované české verzi je k dispozici už teď v podcastových aplikacích.

Slavia pokračuje v aktivitě na trhu, další akvizicí je Diouf

Nejnovější posilou Slavie je čerstvě devatenáctiletý obránce El Hadji Malick Diouf. Talentovaný Senegalec, jenž přichází z norského Tromsö IL, podepsal v Edenu smlouvu do 30. června 2028. Diouf se tak stal již pátou posilou Pražanů z norské Eliteserien za poslední rok.

Slavia si v Norsku vyhlédla krajního obránce, za jeho služby se plácne přes kapsu

Zdravotní prohlídka, doladění pár formalit a devatenáctiletý El Hadji Malick Diouf bude hráčem Slavie. Vicemistr z Edenu a momentálně druhý tým FORTUNA:LIGY si krajního obránce stejně jako řadu dřívějších posil vyhlédl v severských zemích.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele