Bayern nabízí Wolfsburgu za Džeka výměnou Gomeze a Timoščuka

Do boje o služby bosenského fotbalisty Edina Džeka se nově vložil Bayern Mnichov. Německý mistr se snaží přetrumfnout nabídku Juventusu Turín a za bývalého hráče Teplic nabízí výměnou německého reprezentanta Maria Gomeze a ukrajinského záložníka Anatolije Timoščuka. Informoval o tom magazín Kicker.

Wolfsburg ukončil spekulace, Džeko a Misimovič zůstávají

Reprezentanti Bosny a Hercegoviny Edin Džeko a Zvjezdan Misimovič budou i v příští sezoně působit ve Wolfsburgu. O obě hvězdy německé nejvyšší soutěže byl v Evropě velký zájem, vedení VfL už ale neustálé spekulace unavily a rozhodlo se je rázně ukončit...

Marotta potvrdil, že se Juventus snaží přivést Džeka

Edin Džeko již minimálně rok touží po stěhování do italské Serie A a nyní mu opět svitla naděje, že by se mu mohlo poštěstit už letos v létě. Generální ředitel Juventusu Giuseppe Marotta totiž prozradil, že turínský klub vyvíjí snahu bosenského kanonýra získat...

Džeko stále myslí na odchod z Wolfsburgu

Edin Džeko se stále nevzdal vidiny letošního přestupu a doufá, že mu Wolfsburg odchod v létě umožní. Bosenský útočník přiznal, že již obdržel zajímavou nabídku, ale informaci, který klub ji předložil, zatím tají.

Mancini chce získat Džeka nebo Krasiće

Obránce Jerome Boateng by rozhodně neměl zůstat posledním hráčem, kterého v letním přestupovém okénku získá Manchester City. Jeho manažer Roberto Mancini se nechal slyšet, že se zajímá o jednoho z dvojice Edin Džeko - Miloš Krasić, konkrétnější ale být nechtěl...

Wolfsburg i pro další sezónu počítá s kanonýrem Džekem

VfL Wolfsburg se již nemusí nadále obávat, že během léta přijde o svého ústředního muže Edina Džeka. Bosenský útočník svými výkony vyvolal zájem mnoha klubů a ani sám by se přestupu nebránil, jeho zaměstnavatel má však nyní po vypršení lhůty stanovené klauzule vše ve svých rukou...

Nový trenér Wolfsburgu McClaren nechce přijít o útočníka Džeka

Nový trenér fotbalistů Wolfsburgu Steve McClaren si dal za úkol udržet v týmu hlavní hvězdu Edina Džeka. Nejlepší střelec uplynulého ročníku německé ligy prohlásil, že se chce v kariéře posunout dál a hodlá přestoupit. McClaren však chce klub vrátit na výsluní a právě Džeko má být jeho hlavní zbraní.

Kanonýr Džeko zvažuje odchod z Wolfsburgu

Bosenský útočník Edin Džeko zvažuje, že po sezoně odejde z Wolfsburgu. Jeden z nejlepších bundesligových střelců je podle rozhovoru pro list Wolfsburger Allgemeine připraven udělat další krok v kariéře.

Grafite doufá, že Džeko ve Wolfsburgu zůstane i v příští sezoně

Brazilec Grafite doufá, že jeho útočný partner Edin Džeko odolá letnímu vábení evropských klubů a nakonec opět zůstane ve Wolfsburgu. Džeko je na přestupovém trhu stále lákavým zbožím, přestože letošní sezona z jeho pohledu kvalit té loňské nedosahuje.

Wolfsburg útočníka Džeka v zimě neprodá

Vedení Wolfsburgu odmítlo možnost, že by prodalo své útočné eso Edina Džeka v lednovém přestupním období. Bundesligový mistr tak reagoval na opětovný zájem AC Milán o bosenského reprezentanta, za nějž italský velkoklub údajně nabízí 25 milionu eur.

Do hry o Džeka se vrací AC Milán, nabízí prý 25 milionů eur

Bosňan Edin Džeko může opět začít doufat, že si jednou zahraje za AC Milán. Klub, kterému Džeko od dětství fandí, se totiž podle italského listu Corriere dello Sport znovu zapojil do boje o jeho služby a německému Wolfsburgu je za něj ochoten zaplatit 25 milionů eur (asi 660 milionů korun).

Van Nistelrooy do Birminghamu nepůjde. Co Novák?

Manažer Birminghamu Alex McLeish kategoricky odmítl, že by mohl v lednu přivést jednoho z dvojice elitních útočníků Ruud van Nistelrooy, Edin Džeko. Raději se prý zaměří na Slováka Jána Nováka, který ho upoutal.

Džeko je pro Arsenal příliš drahý, pro Manchester zase ideální

Stále žádanějším zbožím je na britských ostrovech bosenský útočník Edin Džeko z Wolfsburgu. Třiadvacetiletého fotbalistu sleduje vedle Arsenalu i Manchester United a anglická média spekulují o možném zimním přestupu. Zájem je takový, že je prý Džeko až předražený, prohlásil kouč Arsenalu Arséne Wenger.

Džeko má být vyměněn za Huntelaara do AC Milán

Bosenský reprezentant Edin Džeko by měl přece jen odejít do AC Milán, který o jeho služby usiluje již od léta. Podle informací deníku Gazzetta dello Sport by měl být útočník Wolfsburgu v lednu vyměněn za nizozemského reprezentanta Klaase Jana Huntelaara.

Džeko: S vedením jsem už o přestupu do Milána mluvil

Sága námluv AC Milán a Edina Džeka stále není u konce. Bosenský útočník Wolfsburgu se svého snu o angažmá ve slavném italském týmu nevzdal a tvrdí, že s vedením německého klubu již o svém plánovaném odchodu jednal.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele