Džeko definitivně do AS Řím, zatím ale jen na hostování

U konce jsou týdny a měsíce spekulací ohledně toho, čí barvy bude v sezoně 2015/2016 hájit Edin Džeko. Bosenský útočník se definitivně stěhuje z Manchesteru City do AS Řím, italský klub doladil poslední detaily a dnes vše oficiálně potvrdil...

Doumbia se nakrátko vrací do CSKA, Džeko má zelenou

Seydou Doumbia se minimálně na půl roku vrací do Moskvy, kde strávil nejlepší roky své kariéry. Útočník z Pobřeží Slonoviny se letos na jaře neprosadil v AS Řím a podzim tak odkope zpátky v CSKA. To má dále opci na prodloužení jeho hostování až do konce ročníku 2015/16, prozatím smlouva oficiálně vyprší již 4. ledna...

Džeko zmešká zápas v Izraeli, podle kouče bez něj nelze vyhrát

Útočník Manchesteru City a kapitán Bosny a Hercegoviny Edin Džeko si kvůli zranění lýtka zhruba tři týdny nezahraje a zmešká i nedělní zápas evropské kvalifikace v Izraeli. Podle trenéra národního týmu Safeta Sušiče bude jeho absence tak citelná, že jeho svěřenci bez něj nemají šanci zvítězit.

Čím je fotbal pro Bosnu a Hercegovinu?

Postup Bosny a Hercegoviny na světový šampionát do Brazílie, kde balkánský celek zažívá ostrou premiéru, byl pro celý národ obrovským svátkem. O tom, co fotbal pro tamní obyvatele znamená, jsme si povídali nejenom s tím nejpovolanějším Čechem, trenérem Jiřím Plíškem, jenž v Sarajevu působil.

21.06.2014 Profily, historie 133 komentářů
Zaujalo nás

Džeko je pro Bosnu jako Messi pro Argentinu, řekl trenér Sušič

Bosenský trenér Safet Sušič přirovnal svou oporu Edina Džeka ke třem světovým hvězdám Cristianovi Ronaldovi, Neymarovi a Lionelovi Messimu. Bývalý hráč Teplic či Ústí nad Labem a nyní kanonýr Manchesteru City prý má pro svou zemi stejnou cenu jako zmiňovaná trojice pro své národní týmy.

Džeko prý má namířeno z Manchesteru City do Dortmundu

Bývalý teplický útočník Edin Džeko by podle spekulací britských a německých médií mohl přestoupit z Manchesteru City do Borussie Dortmund. Finalista minulého ročníku Ligy mistrů je prý s bosenským reprezentantem už dohodnutý na platových podmínkách a nyní bude záležet na jednání obou klubů.

Nikdo neodejde, má jasno Manuel Pellegrini

V nabitém kádru Manchesteru City je k nalezení několik fotbalistů, kteří nepatří do sestavy Manuela Pellegriniho a spekuluje se o jejich lednovém odchodu. Chilský manažer ale jakékoliv transfery směrem ven odmítá, podle aktuální situace nikdo v následujících týdnech kádr neopustí...

Džekův prodej nepřipadá v úvahu, říká na spekulace Pellegrini

V útoku Manchesteru City je hodně velká konkurence a letos na to často doplácí Edin Džeko. Bosenský kanonýr bojuje o místo v základní sestavě především se Sergiem Agüerem a Álvarem Negredem a hodně se spekuluje o jeho možném odchodu z anglického klubu, jinak se na vše dívá manažer Manuel Pellegrini...

Džeko se v Plzni opět trefil, jeho gól prý City hodně pomohl

Bosenský útočník Edin Džeko potvrdil, že mu plzeňský stadion ve Štruncových sadech přináší štěstí. Před sedmi a půl lety na něm vstřelil v dresu Teplic svůj první gól v české lize, v úterý úvodní brankou nasměroval hvězdný Manchester City k výhře 3:0 nad domácí Viktorií v zápase 1. kola základní skupiny D fotbalové Ligy mistrů.

Manchesterský Džeko se vrací na českou "startovací dráhu"

Proti Plzni by se na úvod základní části Ligy mistrů měl v úterý v dresu Manchesteru City představit také útočník s výbornou znalostí českého prostředí. Sedmadvacetiletý bosenský reprezentant Edin Džeko před sedmi lety v Teplicích odstartoval svou pohádkovou kariéru, která vedla přes Wolfsburg až do týmu anglického giganta.

Džeko je pro mě důležitým hráčem a zůstane, říká Pellegrini

Edin Džeko by měl i v příští sezóně hrát za Manchester City. O budoucnosti bosenského útočníka se sice živě spekulovalo a stále spekuluje, nicméně nový manažer anglického celku Manuel Pellegrini s ním ve svých plánech počítá a označuje ho za důležitého hráče...

Manchester City a Neapol si možná vymění Džeka a Cavaniho

Letošní vicemistři svých lig Manchester City a Neapol si možná vymění útočníky. Anglický klub touží po uruguayském kanonýrovi Edinsonu Cavanim, za nějž by mohl na jih Itálie putovat bosenský střelec Edin Džeko. Jednání o výměně útočných es přiznal prezident Neapole Aurelio De Laurentiis.

Džeko netuší, jestli zůstane. Teď se soustředí na finále

Edin Džeko si v nabité konkurenci útočníků Manchesteru City nevybojoval natrvalo místo v základní sestavě a není vyloučeno, že v létě z klubu odejde. Bosenský útočník se bude svoji budoucností zabývat po sezoně, teď chce pomoci pro Citizens získat FA Cup.

Dortmund v létě posílí, dluhy ale dělat nehodlá

Borussia Dortmund po dvou mistrovských titulech zažívá v této sezóně menší ústup ze slávy a její ředitel Hans-Joachim Watzke potvrdil, že se v létě chystá do kádru značně investovat. Zkušený funkcionář ale zároveň ujišťuje, že vestfálský klub si nabude na posily půjčovat...

Agent naznačil, že Lewandowski odejde. Nahradí ho Džeko?

Letní odchod Roberta Lewandowského z Dortmundu je stále pravděpodobnější. Polský útočník se už rozhodl a svoje úmysly brzy veřejně oznámí, jeho agent naznačil, že bude chtít z Borussie odejít. Jeho náhradou by se mohl stát Edin Džeko z Manchesteru City.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele